ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- Sergios
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Εξημαθαμε κοπέλια αναγνώριση σήμερα από τις 2:30 στο πόδι φραπεδάκι Στελλάρα στο ραδιόφωνο gps και δρομολόγιο Λάρνακα - Πάφος σήμερα ήταν λιγότερη ζέστη λίγα τα πουλιά ακόμα στα παραδοσιακά περάσματα νομίζω εμείς οι φασσάριες θα κάνουμε καλή χρονιά φέτος γιατί ο κάθε άσχετος του είδους θα δει οτι είδα εγώ σήμερα και θα απογοητευτεί....
Συμπεράσματα για σήμερα είναι οτι σαν να και τα πουλιά είναι λίγες εβδομάδες πίσω απο άλλες χρονιές θετικό για μας που κυνηγούμε ανελλιπώς λόγω του πτι ο κάθε άσχετος του είδους ελπίζουμε να μετανιώσει να χαλάσει το κυνήγι στον καθένα μας
Συμπεράσματα για σήμερα είναι οτι σαν να και τα πουλιά είναι λίγες εβδομάδες πίσω απο άλλες χρονιές θετικό για μας που κυνηγούμε ανελλιπώς λόγω του πτι ο κάθε άσχετος του είδους ελπίζουμε να μετανιώσει να χαλάσει το κυνήγι στον καθένα μας
-
- Full Member
εν θελω να σε απογοητευσω ρε σερκη μου αλλα νομιζω εν θα αλλαξει τπτ φετος παλε γεματο ασχετους θα ειναι!Sergios έγραψε:Εξημαθαμε κοπέλια αναγνώριση σήμερα από τις 2:30 στο πόδι φραπεδάκι Στελλάρα στο ραδιόφωνο gps και δρομολόγιο Λάρνακα - Πάφος σήμερα ήταν λιγότερη ζέστη λίγα τα πουλιά ακόμα στα παραδοσιακά περάσματα νομίζω εμείς οι φασσάριες θα κάνουμε καλή χρονιά φέτος γιατί ο κάθε άσχετος του είδους θα δει οτι είδα εγώ σήμερα και θα απογοητευτεί....
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- Laurona
Ειδα καμια δεκαρια σημερα σε τοπο που δεν κρατουσε φασσες σλλες φορές.
Εντυπωση μιυ εκανε που ηταν ολα μεγάλα πουλισ κ εντελως αφοβα.
Εβοσκαν στα 30 μετρα κ σηκωθηκαν οταν εφτασα με το αυτοκινητο στα 5!!
Αφου σταματησα για να σιγουρευτώ οτι ηταν πραγματι φασσες.
Αφοβες εντελως
Εντυπωση μιυ εκανε που ηταν ολα μεγάλα πουλισ κ εντελως αφοβα.
Εβοσκαν στα 30 μετρα κ σηκωθηκαν οταν εφτασα με το αυτοκινητο στα 5!!
Αφου σταματησα για να σιγουρευτώ οτι ηταν πραγματι φασσες.
Αφοβες εντελως
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Pathfinder
Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Πολλα φοουμαι οτι εχεις δικιο Χριστο.Ασχετοι-σχετικοι παλε θα βρεθουν στα ποστα.Γνωστες περιοχες ηδη αρχισαν να μαζευκουν καρεκλουες και χωστρες ενω σε συνορα 2 απαγορευμενων εγεμωσαν γιαλιστερες κορδελες που τα τωρα (εκτος αν ειχε κανενα bachelor μες τα ακαμωτα).Παλε τα ιδια μασκαραλικια θα εχουμε φετος...WOODPIGEONHUNTER έγραψε:εν θελω να σε απογοητευσω ρε σερκη μου αλλα νομιζω εν θα αλλαξει τπτ φετος παλε γεματο ασχετους θα ειναι!Sergios έγραψε:Εξημαθαμε κοπέλια αναγνώριση σήμερα από τις 2:30 στο πόδι φραπεδάκι Στελλάρα στο ραδιόφωνο gps και δρομολόγιο Λάρνακα - Πάφος σήμερα ήταν λιγότερη ζέστη λίγα τα πουλιά ακόμα στα παραδοσιακά περάσματα νομίζω εμείς οι φασσάριες θα κάνουμε καλή χρονιά φέτος γιατί ο κάθε άσχετος του είδους θα δει οτι είδα εγώ σήμερα και θα απογοητευτεί....
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- sotiris!129
Καναμε και εμεις σημερα την πρωτη μας μεγαλη αναγνωτηση
Πολιτικο-μαχαιρα-λυθριδοντα-λευκαρα-βαβατσινια
Αν και στις περισοτερες περιοχες που ειδαμε για πουλια δεν ηταν καταλληλες αφου η διαδρομη που καναμε ηταν τεραστια και οι στασεις υπερβολικα πολλες για μια μερα μπορω να πω πως ειδαμε αρκετα πουλια στους περισσοτερους μας κυνηγωτοπους!
Αρκετα ειναι και φετος τα ταισματα, σε πολλα απο αυτα ειδαμε και λιγα τρυγωνια
Οι περιοχη ομως που εκανε μπαμμμ για την σημερινη αναγνωριση ηταν τα λευκαρα (φρακτης) και σε ενα ταισμα σε μια καρα λιγο ποιο κατω απο τις μαντρες του χωριου!
Ααααυτα για σημερα
Επομενη ενημερωση το αλλο σαβατοκυριακο εχτος και αν τυχει καμια αναγνωρηση για ζιταστρο μεσοβδομαδα
Πολιτικο-μαχαιρα-λυθριδοντα-λευκαρα-βαβατσινια
Αν και στις περισοτερες περιοχες που ειδαμε για πουλια δεν ηταν καταλληλες αφου η διαδρομη που καναμε ηταν τεραστια και οι στασεις υπερβολικα πολλες για μια μερα μπορω να πω πως ειδαμε αρκετα πουλια στους περισσοτερους μας κυνηγωτοπους!
Αρκετα ειναι και φετος τα ταισματα, σε πολλα απο αυτα ειδαμε και λιγα τρυγωνια
Οι περιοχη ομως που εκανε μπαμμμ για την σημερινη αναγνωριση ηταν τα λευκαρα (φρακτης) και σε ενα ταισμα σε μια καρα λιγο ποιο κατω απο τις μαντρες του χωριου!
Ααααυτα για σημερα
Επομενη ενημερωση το αλλο σαβατοκυριακο εχτος και αν τυχει καμια αναγνωρηση για ζιταστρο μεσοβδομαδα
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Pathfinder
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re:
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ...ΕΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΛΕΞΗ?Pathfinder έγραψε:Φασσαριες προσοοοχη!!! Σας χαιρετω που το κρεβατι του πονου...39 τζιε ποψε..εχασα τον λοαρκασμο...φταιει το υπνωτικο!!!
ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ.....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΓΝΟΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!
ΑΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΟΡΜΑΝΙΑ....ΟΙ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- MARIOSE
Καλώς το λεβέντη Αλέξη!
Φίλε μου σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση και στις 17 του Αυγούστου να είσαι έτοιμος στο πόστο!!!
Μεν μου ανησυχείς, θα μάθουμε τα πόστα των έμπειρων φασσάριων (βλέπε Σόλωνα, Χρίστο κτλ) και θα σου ετοιμάσουμε σχεδιαγράμματα για να τα μελετάς ως τον Αύγουστο. Αν είναι δύσκολο να πάμε εκεί θα πάμε να γεμώσουμεν την περιοχή ασημόχαρτα για να αλλάξουν πορείες τα πουλιά...Θα το αναλάβουμε με το Σπύρο, το Σέργη και το Νίκο
Πέραν από τα αστεία φιλούι μου, θα σε αναμένω στις "αναφορές" των νέων φασσάριων ξανά μετά από καμιά 15 μέρες!
Προς το παρόν θα είμαι Λατσί από βδομάδας να ταίζω τους κέφαλους τη μέρα και τα μυλοκόπια τη νύχτα
Τες φάσσες εν χρειάζεται διότι ταίζουν τες άλλοι... 
Φίλε μου σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση και στις 17 του Αυγούστου να είσαι έτοιμος στο πόστο!!!
Μεν μου ανησυχείς, θα μάθουμε τα πόστα των έμπειρων φασσάριων (βλέπε Σόλωνα, Χρίστο κτλ) και θα σου ετοιμάσουμε σχεδιαγράμματα για να τα μελετάς ως τον Αύγουστο. Αν είναι δύσκολο να πάμε εκεί θα πάμε να γεμώσουμεν την περιοχή ασημόχαρτα για να αλλάξουν πορείες τα πουλιά...Θα το αναλάβουμε με το Σπύρο, το Σέργη και το Νίκο

Πέραν από τα αστεία φιλούι μου, θα σε αναμένω στις "αναφορές" των νέων φασσάριων ξανά μετά από καμιά 15 μέρες!

Προς το παρόν θα είμαι Λατσί από βδομάδας να ταίζω τους κέφαλους τη μέρα και τα μυλοκόπια τη νύχτα

- spyrosspyrou851
MARIOSE έγραψε:Καλώς το λεβέντη Αλέξη!
Μεν μου ανησυχείς, θα μάθουμε τα πόστα των έμπειρων φασσάριων (βλέπε Σόλωνα, Χρίστο κτλ) και θα σου ετοιμάσουμε σχεδιαγράμματα για να τα μελετάς ως τον Αύγουστο. Αν είναι δύσκολο να πάμε εκεί θα πάμε να γεμώσουμεν την περιοχή ασημόχαρτα για να αλλάξουν πορείες τα πουλιά...Θα το αναλάβουμε με το Σπύρο, το Σέργη και το Νίκο![]()
![]()
Πέραν από τα αστεία φιλούι μου, θα σε αναμένω στις "αναφορές" των νέων φασσάριων ξανά μετά από καμιά 15 μέρες!![]()
Προς το παρόν θα είμαι Λατσί από βδομάδας να ταίζω τους κέφαλους τη μέρα και τα μυλοκόπια τη νύχταΤες φάσσες εν χρειάζεται διότι ταίζουν τες άλλοι...
Εφώναξε κανένας; Άρκεψα ήδη τις προετοιμασίες, αγόρασα 20

-
- Full Member
περαστικα σου φιλε αλεξη!
σε παραδοσιακη αναγνωριση που καναμε με αδρωπο δυνατο της φασσας ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
αλλες χρονιες βλεπαμε πολλα πουλια ετσι καιρο.........φυσικα λιγοστευαν οσο κοντευε η πρεμιερα λογο της αυστηρης,συχνης,αμεροληπτης,εξονυχιστικης περιπολιας της αγαπητης,αξιεπαινης,αξιολατρευτης,cute
,γλυκουλας
υπηρεσιας θηρας
φετος ομως ειναι πολυ λιγα τα πουλια απο τωρα και αναρωτιεμαι τι πηγε λαθος
1)ισως δεν εβρεξε αρα οχι αρκετες γεννες(δεν ειδαμε πολλους φασσοπουλλους
2)οι απατσοι με τα φλοπερ κ αεροβολα κτυπησαν πιο νωρις
3)δεν υπαρχει αρκετο νερο
4)εχουν ηδη τραβησει τα πουλια αλλου με τα ταισματα
5)φταιει ι γερμανια που τελειωσε το ματς που το μισαωρο
περιμενω τα δικα σας συμπερασματα αλλα οχι να μ πειτε εχει φασσες γιατι ειδατε σε αναγνωριση 50-100 πουλια.ετσι καιρο γινοταν της..........
σε παραδοσιακη αναγνωριση που καναμε με αδρωπο δυνατο της φασσας ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
αλλες χρονιες βλεπαμε πολλα πουλια ετσι καιρο.........φυσικα λιγοστευαν οσο κοντευε η πρεμιερα λογο της αυστηρης,συχνης,αμεροληπτης,εξονυχιστικης περιπολιας της αγαπητης,αξιεπαινης,αξιολατρευτης,cute

φετος ομως ειναι πολυ λιγα τα πουλια απο τωρα και αναρωτιεμαι τι πηγε λαθος
1)ισως δεν εβρεξε αρα οχι αρκετες γεννες(δεν ειδαμε πολλους φασσοπουλλους
2)οι απατσοι με τα φλοπερ κ αεροβολα κτυπησαν πιο νωρις
3)δεν υπαρχει αρκετο νερο
4)εχουν ηδη τραβησει τα πουλια αλλου με τα ταισματα
5)φταιει ι γερμανια που τελειωσε το ματς που το μισαωρο
περιμενω τα δικα σας συμπερασματα αλλα οχι να μ πειτε εχει φασσες γιατι ειδατε σε αναγνωριση 50-100 πουλια.ετσι καιρο γινοταν της..........
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!