olympia v-max

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

olympia v-max

Δημοσίευση από giorgos80 »

τι ξερετε γι'αυτο το πυραυλο της ολυμπια?εριξα ενα κουτι προχτες στο σκοπευτηριο και αρεσαν μου.με τι μπαρουτι ειναι γεμισμενη?φιλος ειπε μου οτι ειναι με τεκνα γιαυτο και το μεγαλο μεταλλο στο καλυκα αλλα εχω τις αμφιβολιες μου σε τοσο λιγα γραμμαρια τεκνα????
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
miky55

Re: olympia v-max

Δημοσίευση από miky55 »

ΓΙΩΡΓΟ ΕΔΩΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ 7.5 ΝΟ.ΕΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΕΣ ΣΤΗΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

7.5 νουμερο ειναι υπερβολικο για τζιηκλα και θα εχει κ λιγα σκαγια αλλα 8.5 ή 9 πιστευω θα ειναι ικανοποιητικο απο αποψη πυκνοτητας.πραγματικα ενθουσιατηκα με τις βολες πανω απο 30 μετρα
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

φιλος ειπε μου οτι ειναι με τεκνα γιαυτο και το μεγαλο μεταλλο στο καλυκα αλλα εχω τις αμφιβολιες μου σε τοσο λιγα γραμμαρια τεκνα????

TEKNA AXAXAXAX :lol:
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Προχθες μου εδωσαν μια σακουλα με V-Max ...
Απο περιεργεια τις εβλεπα και ενω ηξερα οτι βγαινουν σε 24,28γρ και 7 1/2,8 1/2 νο,προσεξα οτι ευπηρχαν μερικες 24γρ 10νο καθως και 36γρ 7 1/2νο
Απο ποσωπικη εμπηρεια 24γρ 7 1/2 και 8 1/2νο ειναι πολυ καλες για την τσιχλα και το σκοπευτηριο!
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

miky55 έγραψε:ΓΙΩΡΓΟ ΕΔΩΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ 7.5 ΝΟ.ΕΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΕΣ ΣΤΗΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ.
ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ... ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ :lol: :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
miky55 έγραψε:ΓΙΩΡΓΟ ΕΔΩΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ 7.5 ΝΟ.ΕΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΕΣ ΣΤΗΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ.
ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ... ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ :lol: :D
καθολου σωστο εκ μερους σου κυριε μιχαλη να μας λεεις εδω δημοσια οτι την ειχες ολη μερα μεσα στο πουλι της μαρινας! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

nike powder έγραψε:φιλος ειπε μου οτι ειναι με τεκνα γιαυτο και το μεγαλο μεταλλο στο καλυκα αλλα εχω τις αμφιβολιες μου σε τοσο λιγα γραμμαρια τεκνα????

TEKNA AXAXAXAX :lol:
Ξερω ρε φιλε οτι η τεκνα ειναι για μεγαλες γομωσεις με κατωτατο οριο γυρω στα 33-34 γραμμαρια αν δεν κανω λαθος αλλα αντι να γελας με εμπαθεια θα ηταν καλυτερα εσυ που ασχολεισαι με ιδιογομωση και ισως ξερεις με τι ειναι γεμισμενη να το εγραφες παρα να καμνεις εξυπναδες
axerkwtis

olympia v-max

Δημοσίευση από axerkwtis »

Επιασαμε μια κασια κ μια vmax HV για το σκοπευτηριο..στην αρχη απογοητευση στην 2η θαλαμη..μετα ειδα πως δεν ηθελε μπροστα οπως συνηθιζα επαιζα πανω στον στοχο κ λουβιθκια..πραγματικα πολυ γρηγορο φυσιγγιο αξιολογο κ αξιοπιστο!

Sent from my iPhone using Tapatalk
axerkwtis

olympia v-max

Δημοσίευση από axerkwtis »

Επιασαμε μια κασια κ μια vmax HV για το σκοπευτηριο..στην αρχη απογοητευση στην 2η θαλαμη..μετα ειδα πως δεν ηθελε μπροστα οπως συνηθιζα επαιζα πανω στον στοχο κ λουβιθκια..πραγματικα πολυ γρηγορο φυσιγγιο αξιολογο κ αξιοπιστο!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”