ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Re: ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ

Δημοσίευση από kanaris »

Σολων τώρα που ξεκίνησες ιδιογομωση σε βλέπω να ελεγχεις τα σκάγια 1-1 με το παχύμέτρο. :D
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

kanaris έγραψε:Σολων τώρα που ξεκίνησες ιδιογομωση σε βλέπω να ελεγχεις τα σκάγια 1-1 με το παχύμέτρο. :D

ΤΑΣΟ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ......ΤΩΡΑ ΓΕΜΙΖΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΕ ΠΟΥΛΙ, ΜΟΝΟ ΔΟΚΙΜΕΣ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΔΟΚΙΜΕΣ.......ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΤΥΛΙΓΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.....ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΕΝΩΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.....ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ''ΡΑΝΤΕΒΟΥ'' ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ....ΟΙ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΔΕΝ ΑΣΤΙΕΥΟΝΤΑΙ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Φιλε Solon οταν θα τες βλέπεις να διπλονονται στον αέρα με τα φυσίγγια σου να δείς ευχαριστήσει που θα έχεις! Καλα γέμισματα φίλε και πάντα με επιτυχίες! :)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Φιλε Solon οταν θα τες βλέπεις να διπλονονται στον αέρα με τα φυσίγγια σου να δείς ευχαριστήσει που θα έχεις! Καλα γέμισματα φίλε και πάντα με επιτυχίες! :)
NΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ....ΕΠΙΣΗΣ :P
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΞΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ......ΕΥΤΥΧΩΣ.......ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗ.

Ο ΚΑΛΥΚΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΣ...........ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΥΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ!!!

ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΑ Η ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ!

ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.....ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!

ΕΛΕΓΧΟ!!!
ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΚΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ!! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΑ!
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ??????
ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΚΑΓΙΩΝ :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

Έπρεπε να είχες ρωτήσει το παιδί εάν τα είχε ανακατέψει ο ίδιος τα σκάγια ή εάν έτσι τα αγόρασε! Τώρα με την ιδιογόμωση θα δεις και θα μάθεις πολλά καινούργια πράγματα και να προσέχεις το ρέλιασμα διότι εκεί θα βασίζεται το 40% της επιτυχίας και της σταθερότητας των φυσιγγίων σου! 8-)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Nikos77 έγραψε:Έπρεπε να είχες ρωτήσει το παιδί εάν τα είχε ανακατέψει ο ίδιος τα σκάγια ή εάν έτσι τα αγόρασε! Τώρα με την ιδιογόμωση θα δεις και θα μάθεις πολλά καινούργια πράγματα και να προσέχεις το ρέλιασμα διότι εκεί θα βασίζεται το 40% της επιτυχίας και της σταθερότητας των φυσιγγίων σου! 8-)
ΝΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ....ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ!

Ο ΦΙΛΟΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΚΑΓΙ Ν5 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”