ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από Laurona »

Πωλονται σποροι για ενδημικο κυνηγι.

Για αποδημητικα αναμενονται.Σεπτεμβρη θα τους εχω στην αποθηκη

Φυτευεις και εχεις θηραμα σε 3 μερες.

Ανθεκτικα σε ψορα και περονοσπορο.

20 λιτρα νερο για καθε κοψιμο.

ΛΑΓΟΣ.....ΤΟΥ ΧΩΡΑΦΚΙΟΥ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Πανικος Setter έγραψε:
Γιατρός έγραψε:Άλλαξα και εγώ σκύλο σε σουπερ ιχνηλάτη και χρειάζομαι πολλές πρωτείνες
Κυνηγά μέχρι και 3 χιλιόμετρα ακτίνα και έχει πολλή τρέξιμο ( ποιοτικό κυνήγι)
Ταλαιπωρία μεγάλη σκέφτομαι να δένω ένα την νύχτα στο δέντρο να πάω να τον παίζω την ημέρα τζαι κανεί
Ούφφου άγχος

Να σου τα κρατώ ?
ως τωρά σίρνω τα πίσω :lol:

Εικόνα
πανικκο δεν μας ειπες αποτελεσματα της ψαριας .αποψε θα παω και νομιζω θα ειναι η νυχτα της μουρμουρας.παρε το αχερκωτικο καμια νυχτα να παμε.θα εχει καραολους μπυρες για ποσκολιο :D
πιανεις και φινες της ξηρας και της θαλασσας βλεπω,ειναι ωραιος μεζες ομως της θαλασσας :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πανικος την 26 Ιουν 2014, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Σύντομα και στην Κύπρο
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Γιατρος LTD.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/69 ... osokomeio/
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Ππεεεεεεεεεεεε ......! Τζιαι ακόμα δεν εσφήξαν οι πηράες (αρχίσαν οι ζέστες για τους ελληνιστή) ! :)

Φίλε Laurona φύλαξε μου 251 σάκκους σε παρακαλώ !!!!! (ελπίζω λόγω της οικονομικής κρίσης και ποσότητας, να πάρω καλύτερη τιμή). 8-)

ΥΓ. Καλημέρα ξεχάσαμε να πούμε .... Καλημέρα σας !!!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Ψες ακόμα μια περιπέτεια
Συνάντησα ένα ποιοτικό κυνηγό για πρώτη φορά και με έπεισε να με πάρει για καταμέτριση λαγών μετά που έπεσε η ζέστη
Πάρκαρε το υπερυψωμένο τουοτα δικπλοκάμπινο του και μετά βίας κατάφερα να μπω μέσα παρόλο το 1,95 ελληνικό θεικό μου ύψος, χρειαζόταν τουλάχιστο 2 σκαλιά για εύκολη πρόσβαση
Τζάμια ολόμαυρα και κάσια με δάκρυα πίσω για 32 ποιοτικούς σκύλλους
Μέσα στο αυτοκίνητο κρεμμασμένα σαν από ταινία τρόμου 23 αυτιά λαγών σε κατάσταση αποσύνθεσης :shock: και στην οροφή διάφορες φωτογραφίες του αρρενωπού τριχωτού κυνηγού με τα γένεια και μαλλί μακρύ να θυμίζει αιχμάλωτο στην ζούγκλα των Βιετκόνγκ.
Μπροστά φλοκκάτη για τον ήλιο και στερεοφωνικό με πάρα πολλές λαμπούες που ακόμα δεν κατάλαβα τι συμβόλιζαν
Ένα χαμόγελο και καλησπέρα 'Γιατρέ' μου και άρχισε το ταξίδι με τους προβολείς προς άγνωστη κατεύθυνση
Προαίσθημα κακό για μένα όταν βγήκαμε εκτός δρόμου για να βρούμε το χαβιάρι της ξηράς τον τζιβιτζιάρη
Με ενόχλησε η θέα ενός μεγάλου ξύλινου κομπολογιού που κρεμμότανε στο καθρεφτάκι μπροστά (τεράστιο από αυτά που βάζανε στα παλιά αρχοντικά στα τραπέζια με 5 κιλά βάρος) ,πήγαινε και ερχόταν με απειλητικές διαθέσεις προς εμένα ειδικά όταν βγήκαμε χωματόδρομο
Στην άκρη του κομπολογιού ένα πέταλλο αλόγου για καλή τύχη πηγαινοερχόταν και αυτό
Κατάντησε παιγνίδι αποφυγής μετά από λίγο που λόγο των σούστων του αυτοκινήτου άρχισε βίαια να κινείται σε όλη την καμπίνα του ποιοτικού αυτοκινήτου.
Ξαφνικά πάτησε φρένα ο μεγαλοκυνηγός στην θέα ενός τρομαγμένου λαγού και άρχισε να φωνάζει 'κοίτα ρε κοίτα κοίτα'....
Με το που χαλάρωσα από την αποφυγή του κομπολογιού είδα και εγώ ένα τρομαγμένο λαγό να αναμασά την τροφή του και ξαφνικά....
Ξύπνησα 1 ώρα αργότερα από το κτύπημα του κομπολογιού και του πετάλου στο μέτωπο (ελαφρά διάσειση) αλλά με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο ότι είδα και εγώ στην δροσιά της νύχτας αυτό που βοηθά τόσους συνανθρώπους μας να βρουν φίλους και να τους θέλει τόσος κόσμος.
Ακόμα είμαι με τον πάγο ..... θα τα πούμε μετά ....
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Που την περιγραφη σχηματισα μιαν γνωριμη εικονα (φατσα) μονο π μ τα χαλασες στο αυτοκινητο..
Ηθελα πιο λεπτομερη περιγραφη στον τροπο ομιλιας..ξερεις με το "ακσεντ"..!
Στην διαδρομη ειχε κ τσιπιτο;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Γιατρός έγραψε:Ψες ακόμα μια περιπέτεια
Συνάντησα ένα ποιοτικό κυνηγό για πρώτη φορά και με έπεισε να με πάρει για καταμέτριση λαγών μετά που έπεσε η ζέστη
Πάρκαρε το υπερυψωμένο τουοτα δικπλοκάμπινο του και μετά βίας κατάφερα να μπω μέσα παρόλο το 1,95 ελληνικό θεικό μου ύψος, χρειαζόταν τουλάχιστο 2 σκαλιά για εύκολη πρόσβαση
Τζάμια ολόμαυρα και κάσια με δάκρυα πίσω για 32 ποιοτικούς σκύλλους
Μέσα στο αυτοκίνητο κρεμμασμένα σαν από ταινία τρόμου 23 αυτιά λαγών σε κατάσταση αποσύνθεσης :shock: και στην οροφή διάφορες φωτογραφίες του αρρενωπού τριχωτού κυνηγού με τα γένεια και μαλλί μακρύ να θυμίζει αιχμάλωτο στην ζούγκλα των Βιετκόνγκ.
Μπροστά φλοκκάτη για τον ήλιο και στερεοφωνικό με πάρα πολλές λαμπούες που ακόμα δεν κατάλαβα τι συμβόλιζαν
Ένα χαμόγελο και καλησπέρα 'Γιατρέ' μου και άρχισε το ταξίδι με τους προβολείς προς άγνωστη κατεύθυνση
Προαίσθημα κακό για μένα όταν βγήκαμε εκτός δρόμου για να βρούμε το χαβιάρι της ξηράς τον τζιβιτζιάρη
Με ενόχλησε η θέα ενός μεγάλου ξύλινου κομπολογιού που κρεμμότανε στο καθρεφτάκι μπροστά (τεράστιο από αυτά που βάζανε στα παλιά αρχοντικά στα τραπέζια με 5 κιλά βάρος) ,πήγαινε και ερχόταν με απειλητικές διαθέσεις προς εμένα ειδικά όταν βγήκαμε χωματόδρομο
Στην άκρη του κομπολογιού ένα πέταλλο αλόγου για καλή τύχη πηγαινοερχόταν και αυτό
Κατάντησε παιγνίδι αποφυγής μετά από λίγο που λόγο των σούστων του αυτοκινήτου άρχισε βίαια να κινείται σε όλη την καμπίνα του ποιοτικού αυτοκινήτου.
Ξαφνικά πάτησε φρένα ο μεγαλοκυνηγός στην θέα ενός τρομαγμένου λαγού και άρχισε να φωνάζει 'κοίτα ρε κοίτα κοίτα'....
Με το που χαλάρωσα από την αποφυγή του κομπολογιού είδα και εγώ ένα τρομαγμένο λαγό να αναμασά την τροφή του και ξαφνικά....
Ξύπνησα 1 ώρα αργότερα από το κτύπημα του κομπολογιού και του πετάλου στο μέτωπο (ελαφρά διάσειση) αλλά με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο ότι είδα και εγώ στην δροσιά της νύχτας αυτό που βοηθά τόσους συνανθρώπους μας να βρουν φίλους και να τους θέλει τόσος κόσμος.
Ακόμα είμαι με τον πάγο ..... θα τα πούμε μετά ....

πολυ καλο !
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

ΈτοιμοΕικόνα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους