Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ΝΑΙ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ GPS ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗMARIOSE έγραψε:Φίλε μου υπομονή και μακάρι να έχουμε δουλειά πάντα![]()
Τις φάσσες πρόσεχε τες ως το Νιόβρη διότι σαν να τζιαί βαρκούμαι τον Αύγουστο![]()
Θα πάμε με το Σπύρο να δοκιμάσουμε το νέο απόκτημα του μόνο
![]()
Φίλε Χρίστο και Σέργιε αν δεν εσάστηκε το αυτοκίνητο σας ακόμα δανείζω σας το δικό μου για τες αναγνωρίσεις!
MARIOSE έγραψε:
Τις φάσσες πρόσεχε τες ως το Νιόβρη διότι σαν να τζιαί βαρκούμαι τον Αύγουστο![]()
![]()
MARIOSE έγραψε:Φίλε μου υπομονή και μακάρι να έχουμε δουλειά πάντα![]()
![]()
Φίλε Χρίστο και Σέργιε αν δεν εσάστηκε το αυτοκίνητο σας ακόμα δανείζω σας το δικό μου για τες αναγνωρίσεις!
Είδα το απλώς υπέθεσα θα πάμε να παίζουμε ττενεκκούθκιαMARIOSE έγραψε:MARIOSE έγραψε:Φίλε μου υπομονή και μακάρι να έχουμε δουλειά πάντα![]()
![]()
Φίλε Χρίστο και Σέργιε αν δεν εσάστηκε το αυτοκίνητο σας ακόμα δανείζω σας το δικό μου για τες αναγνωρίσεις!![]()
![]()
E λαλείς μου βαρκέσαι να πάεις τζιαι μετά λαλείς θα πάμε να δοκιμάσουμε το όπλο, λαλώ τζιαι γω θα πάμε να σύρουμε πάνω σε κανένα ττενεκκούι, σκοπευτήριο και ξέρω γω. Ο Σέργιος εν γερό παλληκάρι, τζιαι τζιαμέ που πάει αν θέλει βοήθεια ώσπου να πάμεν εμείς τζικάτω.... Ππεεεεεε. Το πουλί επέτασε, κυριολεκτικάMARIOSE έγραψε:
![]()
Ρε φίλε εγόρασες το όπλο να παίζεις ττενεκούθκια??
![]()
![]()
Φιλούι μου όπου και να πάμε θα περάσουμε καλά
Αν παίξουμε και κανένα πουλί ακόμα καλύτερα!
Φυσικά να είσαι έτοιμος διότι μπορεί να μας τηλεφωνήσει ο Σέργιος τζιαί να θέλει βοήθεια τζιπάνω που θα είναι με κύπριους ταλιμπάν...Θα πάμε να καθαρίσουμεν![]()