ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Προσοοοοχη!!! Παροντες 4...αδικαιολογητοι αποντες 2.Σολονας και Σεργης στερουνται αδεια εξοδου στις 18/8.ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΟΛΟΙΣΙΑ.Κοπελια εν λογω δουλειας που βαλω απουσιες...επελλαναν με...παω τριφτος ως την αλλη τριτη αν αντεξω!! Φασσες πολλες παντως ;):)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε μου υπομονή και μακάρι να έχουμε δουλειά πάντα ;)

Τις φάσσες πρόσεχε τες ως το Νιόβρη διότι σαν να τζιαί βαρκούμαι τον Αύγουστο :D :D Θα πάμε με το Σπύρο να δοκιμάσουμε το νέο απόκτημα του μόνο ;)

Φίλε Χρίστο και Σέργιε αν δεν εσάστηκε το αυτοκίνητο σας ακόμα δανείζω σας το δικό μου για τες αναγνωρίσεις! 8-)
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

MARIOSE έγραψε:Φίλε μου υπομονή και μακάρι να έχουμε δουλειά πάντα ;)

Τις φάσσες πρόσεχε τες ως το Νιόβρη διότι σαν να τζιαί βαρκούμαι τον Αύγουστο :D :D Θα πάμε με το Σπύρο να δοκιμάσουμε το νέο απόκτημα του μόνο ;)

Φίλε Χρίστο και Σέργιε αν δεν εσάστηκε το αυτοκίνητο σας ακόμα δανείζω σας το δικό μου για τες αναγνωρίσεις! 8-)
ΝΑΙ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ GPS ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ :lol: :lol:
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Όχι ρε φίλε, απλά ήταν να οδηγώ εγώ... :lol: :lol:

Άτε κοπέλια καληνύχτα σας, πάω να φάω κανένα κομάτι σούβλα που το μεσημεριανό τζιαί να κάτσω στη μάππα 8-)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:
Τις φάσσες πρόσεχε τες ως το Νιόβρη διότι σαν να τζιαί βαρκούμαι τον Αύγουστο :D :D
:cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Δαμέ είμαι κοπέλια αλλά αν επιμένετε να με στείλετε μαγειρία εν λαλώ οι :lol: :lol: Μα που να παω αφού έν έχω αυτοκίνητο.... :x και είμουν κουρτισμένος.....ο Νίκος να δούμε αν επίε τι είδε...κοριούς και gps αμέσως στο αυτοκίνητο του Αλέξη......κάθε χρόνο έτσι καιρό έχει πουλιά αλλά θα χαθούν λίγο πρίν τον 15 αύγουστο....εν πελλά τα χτηνά? που την πίεση και που το τόσο πολλή διπλοκάμπινο που βλέπουν πώς εννα φκούν που την απαγορευμένη.....ειδικά στη φάσσα φαίνεται η κυνηγετική παιδεία του Κύπριου κυνηγού......
1ο κάμνει το παν να σου πιάει το πόστο εγύραν οι 9 τζι εν παίξει εν σπίτι
2ο πάεις που πάεις που το Σάββατο μέν βάλεις μουσικές τάβλι φουκούες και φέρνεις ταλαιπωρείς και τα κοπελούθκια σου κλαίσιν παουρίζουν μες τα βουνά.....
3ο πάει ο Κυπραίος πιάννει το πόστο άμπα και κάτσεις 100 μέτρα δίπλα του....βάλει 3 καρεκλούες ενω ένα πόστο είναι και άμαν κοντέψεις ο ίδιος κάθετε και στις 3....ενώ άμαν πάω εγώ και έρτει έν κανεί που κάθετε στα 50 μέτρα δίπλα μου άμαν γυρέψεις να του πείς τίποτε εννά σου πεί εκοτσιάνισες τα βουνά η παίζε εσύ ποτζί τζαι εγώ ποδά να παίζει τες δικές του τζαι να σου γυρίζει και τζίνες που έρκουντε ράμμα πάνω σου.....
4ο ειδικά για τους μιτσιούς ΟΧΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣ και έν μιλω για όλους αν μέν έχει κάτι τάκκα τούκκου πάς τα τενεκκούθκια εν τζινιά ο ρόκολος αν έχω και καμιά πιθανότητα να παίξω έστω και ένα πουλί καταστρέφει μου την και εκείνη.....
5ο εγελάστηκες έπεξες φάσσα σε 5 λεπτά θα έρτουν να κάτσουν δίπλα σου μπροστά σου πίσω σου σαν να και τραβάς τες με το ράμμα......

Άλλη μόδα που εσηκώσαν αν δούν πουλιά και πιάω εγώ τα πόστα που εν είμαι τόπακας γεμώνουν τον τόπο γυαλλιστερά πράματα με σκοπό να αλλάξουν τις πορείες των πουλιών και αλίμονο του αν κόψω πλάσμα να το κάμει τούτο....θα ανοίξει η τύχη του....ήδη εγελάσαν μου μιά χρονιά.....!

Επίσης τούτο που στέκουντε μές τες απαγορευμένες και γυρίζουν τα πουλιά σύρνουν τους που τα 200 μέτρα κατάφτης για να μέν κυνηγήσουμε και πιάσω την θήρα κι έν έρτουν σε μιά ώρα έν τα ξέρω φέτος......εννά φάει καταγγελία σε αστυνομία η επαρχιακή θήρα και στα κεντρικά της Λευκωσίας.....

αιδιάζω μόνο με την ιδέα ότι θα γινούν και τούτα φέτος.....
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

MARIOSE έγραψε:

;) ;) ;)
Είδα το απλώς υπέθεσα θα πάμε να παίζουμε ττενεκκούθκια :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Είδα το απλώς υπέθεσα θα πάμε να παίζουμε ττενεκκούθκια :lol:[/quote]

:o :o Ρε φίλε εγόρασες το όπλο να παίζεις ττενεκούθκια?? :shock:

:lol: :lol: Φιλούι μου όπου και να πάμε θα περάσουμε καλά 8-) Αν παίξουμε και κανένα πουλί ακόμα καλύτερα!

Φυσικά να είσαι έτοιμος διότι μπορεί να μας τηλεφωνήσει ο Σέργιος τζιαί να θέλει βοήθεια τζιπάνω που θα είναι με κύπριους ταλιμπάν...Θα πάμε να καθαρίσουμεν :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

MARIOSE έγραψε:
:o :o Ρε φίλε εγόρασες το όπλο να παίζεις ττενεκούθκια?? :shock:

:lol: :lol: Φιλούι μου όπου και να πάμε θα περάσουμε καλά 8-) Αν παίξουμε και κανένα πουλί ακόμα καλύτερα!

Φυσικά να είσαι έτοιμος διότι μπορεί να μας τηλεφωνήσει ο Σέργιος τζιαί να θέλει βοήθεια τζιπάνω που θα είναι με κύπριους ταλιμπάν...Θα πάμε να καθαρίσουμεν :lol: :lol:
E λαλείς μου βαρκέσαι να πάεις τζιαι μετά λαλείς θα πάμε να δοκιμάσουμε το όπλο, λαλώ τζιαι γω θα πάμε να σύρουμε πάνω σε κανένα ττενεκκούι, σκοπευτήριο και ξέρω γω. Ο Σέργιος εν γερό παλληκάρι, τζιαι τζιαμέ που πάει αν θέλει βοήθεια ώσπου να πάμεν εμείς τζικάτω.... Ππεεεεεε. Το πουλί επέτασε, κυριολεκτικά :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”