ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Pathfinder »

Sergios έγραψε:Αυτά από μένα παιδιά υπόσχομαι να σας χαρίσω κι άλλες ντουφεκιές με διάφορα φυσίγγια θα είναι ενδιαφέρον επόμενες δοκιμές θα είναι Victory 35gr , Victory Sporting Nickel 36gr , Gazal 36gr , NSI Lepre 37gr , Olympia Scatter 36gr , Fiocchi PM40 , RC Millenium 38 gr , Saga Super Speed 34gr , Cheditte Luxor 40gr , Rottweil Semi Magnum 40gr , Winchester Super Speed Generation II 36gr Nickel....και βλέπουμε....ανυπομονεί κανένας???? :?: :D
Εδοκιμασε και κανενα φουσιεκκι ρε φιλε!:)εν αφηκες τιποτε πισω :) αν σου βρεθεται καμια percosso caccia δοκιμαστην για μενα ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από kanaris »

Pathfinder έγραψε:
Sergios έγραψε:Αυτά από μένα παιδιά υπόσχομαι να σας χαρίσω κι άλλες ντουφεκιές με διάφορα φυσίγγια θα είναι ενδιαφέρον επόμενες δοκιμές θα είναι Victory 35gr , Victory Sporting Nickel 36gr , Gazal 36gr , NSI Lepre 37gr , Olympia Scatter 36gr , Fiocchi PM40 , RC Millenium 38 gr , Saga Super Speed 34gr , Cheditte Luxor 40gr , Rottweil Semi Magnum 40gr , Winchester Super Speed Generation II 36gr Nickel....και βλέπουμε....ανυπομονεί κανένας???? :?: :D
Εδοκιμασε και κανενα φουσιεκκι ρε φιλε!:)εν αφηκες τιποτε πισω :) αν σου βρεθεται καμια percosso caccia δοκιμαστην για μενα ;)

αν δεν σου βρεθεται παλε πε μας να σου στειλουμε:!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
Sergios έγραψε:Απλά ενημερώνω 69 τζαι ποψε
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕΡΓΙΕ!!
ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!
ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΜΕΤΑΙ (69) ΜΕ ΤΕΣ ΓΕΝΕΤΖΙΕΣ ΣΑΣ- ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΑΙ!!
ΕΧΕΙ ΤΟ Η ΜΕΡΑ :D :D :D
ΗΜΙ- ΑΝΑΠΑΥΣΗ
ΑΝΑΠΑΥΣΗ!!
:D :D :D :D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Σέργιε μου, αν θέλεις βοήθεια μου λαλείς, εντάξει; :D
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Σέργιε μου, αν θέλεις βοήθεια μου λαλείς, εντάξει; :D
Σπύρο μεν είσαι λυσιάρης α..... :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

[attachment=-1]uploadfromtaptalk1402465264426.jpg[/attachment]
Το καινουργιο μου οπλο παιδες...πετε μου φουσσιεκια να του παιξω!;)

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Pathfinder έγραψε:[attachment=-1]uploadfromtaptalk1402465264426.jpg[/attachment]
Το καινουργιο μου οπλο παιδες...πετε μου φουσσιεκια να του παιξω!;)

είναι μονοσκάνδαλο....??? :geek:
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Ναι με επιλογεα 4 θεσεων;)

WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

66 ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ!!! :evil: :evil: :evil:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:66 ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ!!! :evil: :evil: :evil:
ουφου ποιον.....εν παιρνουν οι μέρες....Χριστο μου σήμερα είχα δυστύχημα με το δικό μου τέρας φαίνεται έβαλαν σκοπό να μεν παμε αναγνωρίσεις τουντον μήνα ευτυχώς εν έπαθα κάτι το αυτοκίνητο όμως εννα φάει 2 εβδομάδες ισιωτές μηχανικούς ο άλλος total loss....εφταιε φυσικά έκοψε μου τον δρόμο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”