ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

ξερωτο οτι θελει βλαγκα κ εχω παρα πολλη πιστεψε με αλλα στο αυγουστιατικο κυνηγι ΠΟΤΕ δεν τες εσπασα μετα την πρεμιερα.ειμαι 31 κ κυνηγω με δικο μου οπλο που τα 13(οχι του παπα μου για καμια σιηπεθκια κ μαλακιες δικο μου ξερωτο εν παρανομο αλλα ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω για τετοια περιπτωση εννοω).οι πιο πολλες που επεξα μετα την πρεμιερα(μιλουμε για αυγουστιατικο) ηταν 6.
μιλω με φουλ ηλικρινεια κ δεν κλανω οπως κανουν πολλοι κατι νουμερα που ακουμε 25-35 κ πορτους του καφενε.επισης ουδεποτε κανω την παραμικρη παρανομια οπως πολλοι ''α,οκ εμπηκα μεσα καμια 30 μετρα ηντα μπου να μου πει κ θηρα να ερτει''. Ακουω τα κ καμνω εμετο.Ποτε μου δεν παω σε τοπους που γινεται της παολας κ παντα με υπομονη-επιμονη-δρωμα-κουραση απο την νυχτα ως την νυχτα δεν χανω δευτερολεπτο ποτε σε καμια εξορμηση.απλα λαλωσου τα φιλε χριστο γιατι επαρεξηγησες με νομιζεις οτι ειμαι ποτζινα τα ανθρωπουθκια που παν 2 ωρες τζινι μες την πασιγνωστη περιοχη της παφου την ευρετου κ πεζουν 1-2 πουλια παστην αναπουμπουλα την πρωινη κ εσσο τους :([/quote]
οι ρε φιλε εν σε παρεξηγησα καθολου γιατι πρωτον δεν σε ξερω για να σε κρινω!! αλλα οταν μιλουσαμε για υπομονη και 5 εξορμησεις ακαπνος στο μυαλο μου ειχα το χειμωνα!!! ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ!! εγω προσωπικα το καλοκαιρινο εν το απολαβανω !! προτιμω το χειμωνα!![/quote]

εχεις δικαιο ρε φιλε σιγουρα εν καλυτερα το χειμωνα πιο ησυχα κ πιο 8-)
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

MARIOSE έγραψε:Φίλε άρρωστεφασσά είσαι ωραίος! Άρεσε μου ο τρόπος που τα έγραψες, ολόισιος ;)

Χρίστο, θέλω να ππέσω να τζιημηθώ τζιαί να ξυπνήσω τον Οκτώβρη...ειλικρινά μισώ το καλοκαίρι διότι εκτός που τες κοπέλλες που κυκλοφορούν με (πάρα) πολύ ελαφριά ενδυμασία ;) τίποτε άλλον εν έσιει... :lol:
μαριε να σκεφτεσαι θετικα και θα αγαπησεις πολυ το καλοκαιρ騴
1 παραλιες με χιονες οπως τα αγαλματα και οφθαλμολουτρο χωρις γκρινιες απο την γυναικα. ;)
2 μουντιαλ που ασχετο αν δεν σου αρεσει η μπαλα δικαιουσε να το δεις σε μια μπυραρια η στο σπιτι και να πιεις οσες μπυρες θελεις ;)
3 ασχολουμαστε με τις δουλειες του σπιτιου μπογιατισματα κτλ περιπατους οικογενειακους ετσι μας αφηνουν ησυχους το χειμωνα :D
4εχει και ψαρεμα με καλαμι ψαροτουφεκο να παεις να ησυχασεις και δεν σε νοιαζει αν κοφκουν τα φουτζεκια :lol:
αγαπα το καλοκαιρι ειναι καλη εποχη,σκεψου περκολα, ουζο, καραολια ,μπυρα, τηλεοραση εξω. παραλια νυχτα με φιλους και θα περνα χωρις να το καταλαβεις!αλλα σαν το χειμωνα εν εχει αρεσκει μου και εμενα ,τζακι, κρασακι, ,τζικλες,,τζικλες,τζικλες,τζικλες τσσσσιτ:lol:
,
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Δεν χαθήκαμε ρε παιθκιά... δαμε ειμαστε, εχασα αναφορα και γεγονοτα φαινεται....
αλλά άτε μια η δουλειά μια το μωρο που εν μπορω να αναψω υπολογιστη στην παρουσια του με κρατα μακρυα απο τα πληκτρα!!
Βλέπω αυτές τις ταινίες και περνούν απο τα μάτια μου οι φάσεις απο διαφορα πουλιά που χτύπησα, άλλα που έχασα...αξέχαστες στιγμές!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

πανικος έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Φίλε άρρωστεφασσά είσαι ωραίος! Άρεσε μου ο τρόπος που τα έγραψες, ολόισιος ;)

Χρίστο, θέλω να ππέσω να τζιημηθώ τζιαί να ξυπνήσω τον Οκτώβρη...ειλικρινά μισώ το καλοκαίρι διότι εκτός που τες κοπέλλες που κυκλοφορούν με (πάρα) πολύ ελαφριά ενδυμασία ;) τίποτε άλλον εν έσιει... :lol:
1 παραλιες με χιονες οπως τα αγαλματα και οφθαλμολουτρο χωρις γκρινιες απο την γυναικα. ;)
2 μουντιαλ που ασχετο αν δεν σου αρεσει η μπαλα δικαιουσε να το δεις σε μια μπυραρια η στο σπιτι και να πιεις οσες μπυρες θελεις ;)
3 ασχολουμαστε με τις δουλειες του σπιτιου μπογιατισματα κτλ περιπατους οικογενειακους ετσι μας αφηνουν ησυχους το χειμωνα :D
4εχει και ψαρεμα με καλαμι ψαροτουφεκο να παεις να ησυχασεις και δεν σε νοιαζει αν κοφκουν τα φουτζεκια :lol:
αγαπα το καλοκαιρι ειναι καλη εποχη,σκεψου περκολα, ουζο, καραολια ,μπυρα, τηλεοραση εξω. παραλια νυχτα με φιλους και θα περνα χωρις να το καταλαβεις!αλλα σαν το χειμωνα εν εχει αρεσκει μου και εμενα ,τζακι, κρασακι, ,τζικλες,,τζικλες,τζικλες,τζικλες τσσσσιτ:lol:

:) :) :) :) :)
,
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

τσιτ τσιτ ειπες :?: :o τζικλες :?:
ΑΑΑΑ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΛΟΥΘΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΛΛΟΙ ΒΟΥΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΞΕΤΑΙ???? :D :D :D :D :D
ΜΕΣ ΤΟ ΤΙΑΝΗΝ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝ ΜΕΛΙ!!! ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΕΣ ΚΑΜΝΕΙΣ ΕΝ ΚΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΣ ΠΕΞΩ!! :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

πανικος έγραψε:

,
Πανίκο μου ΕΠΕΙΣΕΣ ΜΕ!
Άι λαβ δε σάμμερ!! :lol:
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:τσιτ τσιτ ειπες :?: :o τζικλες :?:
ΑΑΑΑ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΛΟΥΘΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΛΛΟΙ ΒΟΥΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΞΕΤΑΙ???? :D :D :D :D :D
ΜΕΣ ΤΟ ΤΙΑΝΗΝ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝ ΜΕΛΙ!!! ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΕΣ ΚΑΜΝΕΙΣ ΕΝ ΚΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΣ ΠΕΞΩ!! :D :D

Γρουσές εν μεγάλο το κόστος να τις κάμουμε. Μπορούμε να τις κάνουμε με το λάδι το καλό ή οφτές. Παίζεις τες ή δεν τις παίζεις;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Παίζουμε παίζουμε.....μιά τζίκλα μισό τέταρτο ουίσκι ή 4 μινιατούρες όπως θέλετε πέστε το μαζί με την κουλουμπρούδαν της καροττούι της λεμόνι άλας μεεεεεεελι η κατάσταση....ειδικά αν εν πας το τζάκι να σύρεις και κανένα μανιταρούι της αναθρίκας η κοκκινομανίταρο παστουρμά λουκανικούι καπήρες βουττημένες μες το λαδολέμονο με την ρίγανη ελιές μαύρες οφτές μες την ασημόκολλα....χαλλουμούιν του.....και μετά τον μεζέ τηλεόραση Σάββατο κι απόβραδο η το στην υγειά μας , χαρτούι με την παρέα και αρκέφκουμε 2ο ημίχρονο φκέννει έξω η CHIVAS 18χρονη σουτζιούκκο κιοφτέρι παστόσυκα συκόπιττα κούννες κατα προτίμηση καρύδια το πολλή η ώρα 11 βουττάς μες τα ρούχα να σηκωστέις την Κυριακή σου να πάεις κυνήγι με την πασιοπαρέα σου και με τη συνοδεία πάντα του Στελλάρα Αγγελόπουλου Περπινιάδη και της λοιπής συνοπαρτζιάς......κι ανάθεμαν τον που χρωστεί κι από χει να πληρώσει....είπα τα καλά οι πέτε μου έχει λάθος το πρόγραμμα των χειμωνιάτικων Σαββάτων μου??? :lol: :lol:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Sergios έγραψε:Παίζουμε παίζουμε.....μιά τζίκλα μισό τέταρτο ουίσκι ή 4 μινιατούρες όπως θέλετε πέστε το μαζί με την κουλουμπρούδαν της καροττούι της λεμόνι άλας μεεεεεεελι η κατάσταση....ειδικά αν εν πας το τζάκι να σύρεις και κανένα μανιταρούι της αναθρίκας η κοκκινομανίταρο παστουρμά λουκανικούι καπήρες βουττημένες μες το λαδολέμονο με την ρίγανη ελιές μαύρες οφτές μες την ασημόκολλα....χαλλουμούιν του.....και μετά τον μεζέ τηλεόραση Σάββατο κι απόβραδο η το στην υγειά μας , χαρτούι με την παρέα και αρκέφκουμε 2ο ημίχρονο φκέννει έξω η CHIVAS 18χρονη σουτζιούκκο κιοφτέρι παστόσυκα συκόπιττα κούννες κατα προτίμηση καρύδια το πολλή η ώρα 11 βουττάς μες τα ρούχα να σηκωστέις την Κυριακή σου να πάεις κυνήγι με την πασιοπαρέα σου και με τη συνοδεία πάντα του Στελλάρα Αγγελόπουλου Περπινιάδη και της λοιπής συνοπαρτζιάς......κι ανάθεμαν τον που χρωστεί κι από χει να πληρώσει....είπα τα καλά οι πέτε μου έχει λάθος το πρόγραμμα των χειμωνιάτικων Σαββάτων μου??? :lol: :lol:
πολλα καλο το προγραμμα σου ρε σεργιε!! συμφονω σε ολα εκτος απο το να πεζω τες τζικλες :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
Sergios έγραψε:Παίζουμε παίζουμε.....μιά τζίκλα μισό τέταρτο ουίσκι ή 4 μινιατούρες όπως θέλετε πέστε το μαζί με την κουλουμπρούδαν της καροττούι της λεμόνι άλας μεεεεεεελι η κατάσταση....ειδικά αν εν πας το τζάκι να σύρεις και κανένα μανιταρούι της αναθρίκας η κοκκινομανίταρο παστουρμά λουκανικούι καπήρες βουττημένες μες το λαδολέμονο με την ρίγανη ελιές μαύρες οφτές μες την ασημόκολλα....χαλλουμούιν του.....και μετά τον μεζέ τηλεόραση Σάββατο κι απόβραδο η το στην υγειά μας , χαρτούι με την παρέα και αρκέφκουμε 2ο ημίχρονο φκέννει έξω η CHIVAS 18χρονη σουτζιούκκο κιοφτέρι παστόσυκα συκόπιττα κούννες κατα προτίμηση καρύδια το πολλή η ώρα 11 βουττάς μες τα ρούχα να σηκωστέις την Κυριακή σου να πάεις κυνήγι με την πασιοπαρέα σου και με τη συνοδεία πάντα του Στελλάρα Αγγελόπουλου Περπινιάδη και της λοιπής συνοπαρτζιάς......κι ανάθεμαν τον που χρωστεί κι από χει να πληρώσει....είπα τα καλά οι πέτε μου έχει λάθος το πρόγραμμα των χειμωνιάτικων Σαββάτων μου??? :lol: :lol:
πολλα καλο το προγραμμα σου ρε σεργιε!! συμφονω σε ολα εκτος απο το να πεζω τες τζικλες :lol: :lol: :lol:
Μα εν τζαι θέλω να τες παίζω....παίζει τες το όπλο που μόνο του έχω του εγκέφαλο αναγνώρισης πετούμενων....χεχε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”