ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Pathfinder »

Sergios έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:Ε ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΝΕΙ!!
ΟΙ ΔΕ 2.19 ΟΙ ΔΕ 2.38.......... ΚΑΝΕΙ ΡΕ!!
ΕΙΠΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΞΥΠΝΟΣ ΠΟΨΕ :shock: :shock: :shock:
ΕΚΡΟΥΣΕΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ!!!
ΓΕΝΕΚΑ- ΑΓΑΠΑΣΜΕ??
ΕΓΩ- ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΠΤ ΦΑΣΣΑ??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΥΛΛΟΙ ΣΑΣ :D :D :D
εν η κουβέντα του Αγίου Βαλεντίνου μπέννω σπίτι λαλεί μου η γενέκα μα έν μου έφερες εστω και ένα τριαντάφυλλο? λαλω της μάνα μου αγάπη μου έκαμες μου μαχαλεπί?
Εν παιζεσε ρε εσυ :):);)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Pathfinder έγραψε:
Sergios έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:Ε ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΝΕΙ!!
ΟΙ ΔΕ 2.19 ΟΙ ΔΕ 2.38.......... ΚΑΝΕΙ ΡΕ!!
ΕΙΠΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΞΥΠΝΟΣ ΠΟΨΕ :shock: :shock: :shock:
ΕΚΡΟΥΣΕΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ!!!
ΓΕΝΕΚΑ- ΑΓΑΠΑΣΜΕ??
ΕΓΩ- ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΠΤ ΦΑΣΣΑ??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΥΛΛΟΙ ΣΑΣ :D :D :D
εν η κουβέντα του Αγίου Βαλεντίνου μπέννω σπίτι λαλεί μου η γενέκα μα έν μου έφερες εστω και ένα τριαντάφυλλο? λαλω της μάνα μου αγάπη μου έκαμες μου μαχαλεπί?
Εν παιζεσε ρε εσυ :):);)

Κάποτε εν με πιστεύκω ούτε εγώ εμένα και γελώ μόνος μου δικαιολογημένη η αντίδραση σου.....
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
ARRWSTOSFASSAS έγραψε:
MARIOSE έγραψε:μεν λαλεις ετσι κουβεντες γιατι υστερα εν να μινισκουν ουλλοι ουλλη μερα και θα γινεται αηδια ολη μερα οχι μονο το πρωι

Έχεις δίκιο φίλε μου...Θέλει όμως γερά νεύρα η κουβέντα τζιαί οι παραπάνω πιθανότητες (να μεν πω 70-80%) είναι να πιάσεις αγγούρι έστω τζιαί αν βιδωθείς πας την καρέκλα ούλλη μέρα...

Εγώ προσωπικά δεν το κάμνω συχνά γιατί δεν έχω τα νεύρα.
αγγουρι?ουδεποτε επιασα αγγουρι την πρεμιερα της φασσας.η χειροτερη μ φορα ηταν 2 φασσες κ η καλυτερη 11
ΘΕΛΕΙ ΒΛΑΓΚΑ ΤΟΥΤΗ Η ΔΟΥΛΙΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ!! ΕΜΕΝΑ ΤΥΧΕΝΕΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΜΩ 5 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΣΠΙΤΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΝΝΕΣ!!!
ΑΛΛΑ ΤΖΙΑΜΕ..... ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ !!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΣΙΑ!!!
ΕΡΚΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ!!! 8-) 8-) 8-)
ΦΙΛΕ ΑΡΡΩΣΤΟΦΑΣΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΝΕΝ ΓΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΧΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΝΑ ΑΡΚΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ.... :D
ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΕΙ ΤΖΙΝΙ ΚΑΙ 1-2 ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΖΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!!![/quote]
Εισαι λεβεντης ρε...ετσι ειναι...αν τζιε τζηνιας στους τοπους μου αρεσκεις μου:):);):)

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Έχεις δίκιο φίλε μου...Θέλει όμως γερά νεύρα η κουβέντα τζιαί οι παραπάνω πιθανότητες (να μεν πω 70-80%) είναι να πιάσεις αγγούρι έστω τζιαί αν βιδωθείς πας την καρέκλα ούλλη μέρα...

Εγώ προσωπικά δεν το κάμνω συχνά γιατί δεν έχω τα νεύρα.[/quote]

αγγουρι?ουδεποτε επιασα αγγουρι την πρεμιερα της φασσας.η χειροτερη μ φορα ηταν 2 φασσες κ η καλυτερη 11[/quote]
ΘΕΛΕΙ ΒΛΑΓΚΑ ΤΟΥΤΗ Η ΔΟΥΛΙΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ!! ΕΜΕΝΑ ΤΥΧΕΝΕΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΜΩ 5 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΣΠΙΤΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΝΝΕΣ!!!
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΧΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΝΑ ΑΡΚΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ.... :D
ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΕΙ ΤΖΙΝΙ ΚΑΙ 1-2 ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΖΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!!![/quote]
Εισαι λεβεντης ρε...ετσι ειναι...αν τζιε τζηνιας στους τοπους μου αρεσκεις μου:):);):)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk[/quote]
ποιους τοπους σου ρε???
:D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Sergios »

εν καλά που λαλεί ο Χρίστος....πιοί τόποι σας και πελλάρες... :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

:):) αεις τους να σπασουν :):)

ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

ξερωτο οτι θελει βλαγκα κ εχω παρα πολλη πιστεψε με αλλα στο αυγουστιατικο κυνηγι ΠΟΤΕ δεν τες εσπασα μετα την πρεμιερα.ειμαι 31 κ κυνηγω με δικο μου οπλο που τα 13(οχι του παπα μου για καμια σιηπεθκια κ μαλακιες δικο μου ξερωτο εν παρανομο αλλα ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω για τετοια περιπτωση εννοω).οι πιο πολλες που επεξα μετα την πρεμιερα(μιλουμε για αυγουστιατικο) ηταν 6.
μιλω με φουλ ηλικρινεια κ δεν κλανω οπως κανουν πολλοι κατι νουμερα που ακουμε 25-35 κ πορτους του καφενε.επισης ουδεποτε κανω την παραμικρη παρανομια οπως πολλοι ''α,οκ εμπηκα μεσα καμια 30 μετρα ηντα μπου να μου πει κ θηρα να ερτει''. Ακουω τα κ καμνω εμετο.Ποτε μου δεν παω σε τοπους που γινεται της παολας κ παντα με υπομονη-επιμονη-δρωμα-κουραση απο την νυχτα ως την νυχτα δεν χανω δευτερολεπτο ποτε σε καμια εξορμηση.απλα λαλωσου τα φιλε χριστο γιατι επαρεξηγησες με νομιζεις οτι ειμαι ποτζινα τα ανθρωπουθκια που παν 2 ωρες τζινι μες την πασιγνωστη περιοχη της παφου την ευρετου κ πεζουν 1-2 πουλια παστην αναπουμπουλα την πρωινη κ εσσο τους :(
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:ΘΕΛΕΙ ΒΛΑΓΚΑ ΤΟΥΤΗ Η ΔΟΥΛΙΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ!! ΕΜΕΝΑ ΤΥΧΕΝΕΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΜΩ 5 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΣΠΙΤΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΝΝΕΣ!!!
ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΕΙ ΤΖΙΝΙ ΚΑΙ 1-2 ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΖΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!!!

ξερωτο οτι θελει βλαγκα κ εχω παρα πολλη πιστεψε με αλλα στο αυγουστιατικο κυνηγι ΠΟΤΕ δεν τες εσπασα μετα την πρεμιερα.ειμαι 31 κ κυνηγω με δικο μου οπλο που τα 13(οχι του παπα μου για καμια σιηπεθκια κ μαλακιες δικο μου ξερωτο εν παρανομο αλλα ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω για τετοια περιπτωση εννοω).οι πιο πολλες που επεξα μετα την πρεμιερα(μιλουμε για αυγουστιατικο) ηταν 6.
μιλω με φουλ ηλικρινεια κ δεν κλανω οπως κανουν πολλοι κατι νουμερα που ακουμε 25-35 κ πορτους του καφενε.επισης ουδεποτε κανω την παραμικρη παρανομια οπως πολλοι ''α,οκ εμπηκα μεσα καμια 30 μετρα ηντα μπου να μου πει κ θηρα να ερτει''. Ακουω τα κ καμνω εμετο.Ποτε μου δεν παω σε τοπους που γινεται της παολας κ παντα με υπομονη-επιμονη-δρωμα-κουραση απο την νυχτα ως την νυχτα δεν χανω δευτερολεπτο ποτε σε καμια εξορμηση.απλα λαλωσου τα φιλε χριστο γιατι επαρεξηγησες με νομιζεις οτι ειμαι ποτζινα τα ανθρωπουθκια που παν 2 ωρες τζινι μες την πασιγνωστη περιοχη της παφου την ευρετου κ πεζουν 1-2 πουλια παστην αναπουμπουλα την πρωινη κ εσσο τους :([/quote]
οι ρε φιλε εν σε παρεξηγησα καθολου γιατι πρωτον δεν σε ξερω για να σε κρινω!! αλλα οταν μιλουσαμε για υπομονη και 5 εξορμησεις ακαπνος στο μυαλο μου ειχα το χειμωνα!!! ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ!! εγω προσωπικα το καλοκαιρινο εν το απολαβανω !! προτιμω το χειμωνα!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε άρρωστεφασσά είσαι ωραίος! Άρεσε μου ο τρόπος που τα έγραψες, ολόισιος ;)

Χρίστο, θέλω να ππέσω να τζιημηθώ τζιαί να ξυπνήσω τον Οκτώβρη...ειλικρινά μισώ το καλοκαίρι διότι εκτός που τες κοπέλλες που κυκλοφορούν με (πάρα) πολύ ελαφριά ενδυμασία ;) τίποτε άλλον εν έσιει... :lol:
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

MARIOSE έγραψε:Φίλε άρρωστεφασσά είσαι ωραίος! Άρεσε μου ο τρόπος που τα έγραψες, ολόισιος ;)

Χρίστο, θέλω να ππέσω να τζιημηθώ τζιαί να ξυπνήσω τον Οκτώβρη...ειλικρινά μισώ το καλοκαίρι διότι εκτός που τες κοπέλλες που κυκλοφορούν με (πάρα) πολύ ελαφριά ενδυμασία ;) τίποτε άλλον εν έσιει... :lol:
thanks man ;)
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”