ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

andreas78 έγραψε:Μα γιατι να μην είσαι....??
Το σεταπ σου ειναι σωστό, το κλεισιμο περισσότερο απο πολυ καλο, το μονο που μενει ειναι η σκοπευση, το ρελιασμα και τα βαθιά νερά, δεν σημαίνουν πάντα οτι τα φυσιγγια ειναι ανώτερα... ;)
Προσφέρουν απλά καποιες ευκολίες σε περίπλοκα στησίματα και πειραματισμους. Τόσα χρονια οι ιδιογομωτες έριχναν αρέλιαστα αναγομωσης και στρογγυλά και τα θηράματα έπεφταν μια χαρα και παντός καιρού.......!!!
έτσι έτσι! ;) ;)
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Ορίστε και την μηχανή τροποποιημένη με όλα τα στάδιά κεντραρισμένα :)
Εικόνα
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Ετσιιιιι.....να κινείτε το τοπικ..!!!
Οι υπόλοιποι που ειναι.. :D ..?

Το δικο μου SV σε 12/70 NSI M686- 1,30gr.- 24gr.- B&P T2- No8- 57,8mm
~425m/s. V1,5mtr.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

AO για μια βασιλισσα που θελει να φκαλουν τα ποθκια σου νερο!

1.80 Χ 36γρ. Νο 7 1/2 - Z2M 18mm. Καλυκας Victory κλεισμενος στα 58,3 mm. χειλος 1,50 mm αρελιαστη κλεισμενη στη MEC με μαχαιρι Gaep. Ταχυτητα 380 -390 m/s στο 1,5 m.

Εχει γεμιστει για τις αναγκες του Κυλινδρου μου για καλυψη μεχρι τα 30-35 μετρα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Να βάλω και εγώ ένα σετ απ της ΑΟ που είναι η αγαπημένη μου ;)
1,90 χ 34 νο 5 gualandi super g H12mm καλυκας Olympia cx2000 ρελιασμενος στα 57,3mm
ταχύτητα 425μ/δ στα 2m
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Κοπέλια πόσα είναι μιά απλή μηχανή γιατί μπορεί να ενδιαφερτώ να πιάσω κι εγώ μιά.....
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Sergios έγραψε:Κοπέλια πόσα είναι μιά απλή μηχανή γιατί μπορεί να ενδιαφερτώ να πιάσω κι εγώ μιά.....
έχει διάφορές φίλε εξαρτάται τη ζητάς ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Pathfinder »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
Sergios έγραψε:Κοπέλια πόσα είναι μιά απλή μηχανή γιατί μπορεί να ενδιαφερτώ να πιάσω κι εγώ μιά.....
έχει διάφορές φίλε εξαρτάται τη ζητάς ;)
Μια που να σου τα γεμωνει μονη της και που να καμνεις μακακιςς να σου το λαλει :):):) αν εσιει μια ποτουτην θελω και εγω !!:)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Ωραίος.....αν έχει θέλω κι εγώ....αν βάλει και δοσολογίες για φραπέ ακόμα καλύτερα :lol:
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Breda Pegaso έγραψε:AO για μια βασιλισσα που θελει να φκαλουν τα ποθκια σου νερο!

1.80 Χ 36γρ. Νο 7 1/2 - Z2M 18mm. Καλυκας Victory κλεισμενος στα 58,3 mm. χειλος 1,50 mm αρελιαστη κλεισμενη στη MEC με μαχαιρι Gaep. Ταχυτητα 380 -390 m/s στο 1,5 m.

Εχει γεμιστει για τις αναγκες του Κυλινδρου μου για καλυψη μεχρι τα 30-35 μετρα.

Μπράβο ρε Στεφανε και σε σένα, αν και εχω είς γνώση τα φυσιγγια σου προ πολλού......... ;)
Είδατε ρε παίδες τι ωραία χρώματα έπιασε το τοπικ, βάλτε κι άλλοι να κανουμε οφθαλμολουτρο... :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”