Εν ξέρουν σίγουρα και γιαυτό δεν μπορώ να υποσχεθώ. Αφού εν θα κλείσουμε κάπου τραπέζι αν έρτουν ήρταν, διαφορετικά αν θα κλείσουμε κάπου να τους πω να με ειδοποιήσουν σίγουρα.
Μετα που ενα μηνα αποχη (Μαιος) μπαινουμε την Κυριακη θαλασσα (1η Ιουνη). Πολυ θα ηθελα να ερτω να γνωριστουμε απο κοντα με ολα τα παιδια αλλα..δυσκολευκουμαι....να κρατησω 2 μαυροψαρα για την επομενη συναντηση.....ατε καλα να περασετε φασσαριες μου!!
Μετα που ενα μηνα αποχη (Μαιος) μπαινουμε την Κυριακη θαλασσα (1η Ιουνη). Πολυ θα ηθελα να ερτω να γνωριστουμε απο κοντα με ολα τα παιδια αλλα..δυσκολευκουμαι....να κρατησω 2 μαυροψαρα για την επομενη συναντηση.....ατε καλα να περασετε φασσαριες μου!!
ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Μετα που ενα μηνα αποχη (Μαιος) μπαινουμε την Κυριακη θαλασσα (1η Ιουνη). Πολυ θα ηθελα να ερτω να γνωριστουμε απο κοντα με ολα τα παιδια αλλα..δυσκολευκουμαι....να κρατησω 2 μαυροψαρα για την επομενη συναντηση.....ατε καλα να περασετε φασσαριες μου!![/quote]
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΦΑΣΣΑ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!
ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΜΒΡΙΑ.....ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΗΡΑΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!!
ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ DVD ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΗ ''ΚΥΝΗΓΙ ΠΕΡΔΙΚΑΣ Ν3''ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΩΡΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ,ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΛΕΟΠΟΙΗΣΗ,ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΝΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ.......
ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΩΩ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!
ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 3500-3800 ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΚΛΙΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΞΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ
ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΕ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΕ
Πραγματικα πολυ καλη ταινια. Επισης και η νεα του ΚΥΝΗΓΙ ΠΕΡΔΙΚΑΣ νο 4 ειναι εξαιρετικη.
Καταλαμβενεις τι το κυνηγι δεν ειναι απλα μια ντουφεκια και ενα θηραμα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.