Χαρα μου να σε βοηθησω ανδρεα μου.φερε την στο χωριο μια εβδομαδα να την τριψω να την μπογιατισουμε.AndreasDr έγραψε:Εγώ μάχουμε σε μια Honda Chaly του 87. Τωρά είμαι στην φάση που πρέπει να ξαναξηλωθεί και να βαφτεί και δέν έχω ώρα. Ήταν 12 χρόνια θαμμένη μές την λάσπηπανικος έγραψε:Ευχαριστω ανδρεα.εχει μια εβδομαδα που ηταν κομματακια.σημερα την εστησα.Μηχανικά έκαμα την ρολόι όμως
Μα έχεις ώρα και έτσι δουλειές;; Το θέμα πρέπει να κάτσω να την ξηλώσω και φοούμε διότι που τον καιρό που έχει να κάμω έτσι δουλειά εννα δυσκολευτώ να την ξαναστήσωπανικος έγραψε:Χαρα μου να σε βοηθησω ανδρεα μου.φερε την στο χωριο μια εβδομαδα να την τριψω να την μπογιατισουμε.AndreasDr έγραψε:Εγώ μάχουμε σε μια Honda Chaly του 87. Τωρά είμαι στην φάση που πρέπει να ξαναξηλωθεί και να βαφτεί και δέν έχω ώρα. Ήταν 12 χρόνια θαμμένη μές την λάσπηπανικος έγραψε:Ευχαριστω ανδρεα.εχει μια εβδομαδα που ηταν κομματακια.σημερα την εστησα.Μηχανικά έκαμα την ρολόι όμως
Νομίζω εννα σου κατεβεί η Chaly καλόπανικος έγραψε:Ωρα 3:30 ειμαι σπιτι σχολανω.κανω οτι κοψει ο νους μου ωσπου να ανοιξη το κυνηγι. απο μοτορες αυτοκινητα ψαρεμα κατασκευες με ηλεκτροκολληση με ξυλα καποτε πλενω και τα πιαταανδρεα μου και εγω δεν ειμαι μαστρος αλλα πιανουν τα χερια μου και αρεσκου μου ετσι δουλειες.