ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Πάρη η Saga γεμίζει κυρίως CSB της MAXAM.
Επομένως στα 28γρ θα έχει CSB5.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-
- Full Member
Ευχαριστω φιλεΑν ανοιξω καμια τζε φκαλω το παρουτι φοτο μπορειτε να μου πειτε σιουρα τι ειδος ενει;vti-chris έγραψε:Πάρη η Saga γεμίζει κυρίως CSB της MAXAM.
-
- Full Member
Σχεδόν...τουλάχιστο αν θα είναι CSB μιας και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να είναι PSB.
Τώρα για το αν είναι η 5 ή 6 αν δεν έκαναν αλλαγές στα χρώματα όπως κάνουν πολλές φορές...θα ξεχωρίζουν.
Η CSB είναι στρογγυλά φυλλίδια και η PSB τετράγωνα.
Η -6 είναι πράσινη και η -5 γκρίζα(γκριζοπράσινη).
Τώρα για το αν είναι η 5 ή 6 αν δεν έκαναν αλλαγές στα χρώματα όπως κάνουν πολλές φορές...θα ξεχωρίζουν.
Η CSB είναι στρογγυλά φυλλίδια και η PSB τετράγωνα.
Η -6 είναι πράσινη και η -5 γκρίζα(γκριζοπράσινη).
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-
- Full Member
Paris87 έγραψε:Κοπελλια εσεις που ασχολειστε , ξερετε κανενας με τι πυριτιδα ειναι γεμισμενη η saga skeet 28gr η πρασινη; Ευχαριστω
csb5
Μα πολλή ησυχία στο τοπικ, τι συμβαίνει, που χαθηκατε όλοι...
Ενας καλικας που πάντα ήθελα να δοκιμάσω, αλλα με τρομαζε το γεγονός οτι στα 32γρ κόβεται λίγο μετα την μέση, ειναι ο κυπριακής κατασκευης, με μονο πλαστικο του Κιλίλη.
Μεχρι τα 28γρ., όλοι λένε οτι δεν εχει κανένα πρόβλημα, έτσι και επιδη εχω και λίγη πείρα με τους αμερικανικούς Active, οι οποίοι και μου άρεσαν αφάνταστα και γενικά μου αρέσουν τα περίεργα, έκλεισα έναν στα 28γρ., Νο9 με D20SE 1.45γρ., Μ686 και Spark. Αν κατα την δοκιμη εχει και την αναλογη κατανομη και ταχύτητα θα μπει στην συλλογή και θα γεμιζεται στο ενδυμηκό σε Ν7,5.
Οι καλικες αυτοί όπως και οι Active ειναι φιλική χορηγία απο τον Πέρη.....

Ενας καλικας που πάντα ήθελα να δοκιμάσω, αλλα με τρομαζε το γεγονός οτι στα 32γρ κόβεται λίγο μετα την μέση, ειναι ο κυπριακής κατασκευης, με μονο πλαστικο του Κιλίλη.
Μεχρι τα 28γρ., όλοι λένε οτι δεν εχει κανένα πρόβλημα, έτσι και επιδη εχω και λίγη πείρα με τους αμερικανικούς Active, οι οποίοι και μου άρεσαν αφάνταστα και γενικά μου αρέσουν τα περίεργα, έκλεισα έναν στα 28γρ., Νο9 με D20SE 1.45γρ., Μ686 και Spark. Αν κατα την δοκιμη εχει και την αναλογη κατανομη και ταχύτητα θα μπει στην συλλογή και θα γεμιζεται στο ενδυμηκό σε Ν7,5.
Οι καλικες αυτοί όπως και οι Active ειναι φιλική χορηγία απο τον Πέρη.....

-
- Full Member
γεια σας..
θέλω να ρωτήσω κατά πόσο νόμιμη είναι η ιδιογόμωση και η αγορά πυρίτιδας?
ευχαριτω
ευχαριτω
Καλησπέρα φίλε Παναγιώτη, η ιδιογομωση ειναι καθόλα νόμιμη και με την άδεια κυνηγιου σου μπορεις να αγοράσεις 1 κιλό μπαρούτι. Στις αρχικές σελίδες του τοπικ αυτου θα δεις και περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το θεμα που ρωτάς.panagiotis έγραψε:γεια σας..
ευχαριτω
-
- Full Member
ευχαριστω φιλε Ανδρεα
-
- Full Member
Για σας φίλοι, θα ήθελα την άποψη / εμπειρία σας στην ιδιογόμωση σχετικά με φυσίγγιο για 24 γρ με D20 για να βγάζει χαμηλές πιέσεις, και για 28γρ. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την δοσολογία θα το εκτιμούσα !
Για τους φίλους ιδιογομωτες και αναγομωτές, ενα αξιόλογο προγραμμα υπολογισμού του κόστους των φυσιγγιων τους και ποσότητας παραγωγής.
http://www.trapshooters.com/sreloadcalc.htm
http://www.trapshooters.com/sreloadcalc.htm