Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από canastas »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ
+ 1 ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ + 2 ΠΟΥΛΙΑ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ

ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΡΧΗΣΑΝ ΤΟ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΤΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΗΔΗ.

ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΕΞΩΡΜΗΣΗ Η ΚΥΡΙΑΚΗ (23/2) ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ :P

ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ,ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ(ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ!!!

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.....
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!!!

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ....ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!
Συγχαρητήρια κ. Σολον για την χθεσινή σου εξόρμηση μια χαρά τα πήγες απο τι βλέπω
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ούλλοι μες το σπίτι...ευχαριστώ πάντως φίλε μου...Πε του κουμπάρου ότι πρέπει να του κάμει κανένας πιο έμπειρος του μάθημα να ξέρει τι να λαλεί άλλη φορά ... ;) :lol: :lol:[/quote]

Από ότι βλέπω εν να φάτε τα μούτρα σας... :lol:

Περαστικά σας φίλε Παντελή :)
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

MARIOSE έγραψε:Ούλλοι μες το σπίτι...ευχαριστώ πάντως φίλε μου...Πε του κουμπάρου ότι πρέπει να του κάμει κανένας πιο έμπειρος του μάθημα να ξέρει τι να λαλεί άλλη φορά ... ;) :lol: :lol:
Από ότι βλέπω εν να φάτε τα μούτρα σας... :lol:

Περαστικά σας φίλε Παντελή :)[/quote]

Θένκιου Μάριε μου να σαι καλα !!!!
ASE
Full Member

Δημοσίευση από ASE »

canastas έγραψε:
ASE έγραψε:11 ΣΙΟΝΕΣ
Εποσκολιστηκε το χωριο και σημερα απο τι βλεπω :)
ναι χωριο εβαλαμε τους τιμονι. αν παμε κ τη κυριακη κ τελος. να εχουμε κ του χρονου.
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

ASE έγραψε:
canastas έγραψε:
ASE έγραψε:11 ΣΙΟΝΕΣ
Εποσκολιστηκε το χωριο και σημερα απο τι βλεπω :)
ναι χωριο εβαλαμε τους τιμονι. αν παμε κ τη κυριακη κ τελος. να εχουμε κ του χρονου.
Λιγο δυσκολο για μενα για την κυριακη αλλα θα το προσπαθησω αν οχι καλη υγεια. Να γλυτωσουν και 2-3 για να γινουν 6-8 για του χρονου ;)
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

canastas έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ
+ 1 ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ + 2 ΠΟΥΛΙΑ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ

ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΡΧΗΣΑΝ ΤΟ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΤΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΗΔΗ.

ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΕΞΩΡΜΗΣΗ Η ΚΥΡΙΑΚΗ (23/2) ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ :P

ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ,ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ(ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ!!!

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.....
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!!!

Συγχαρητήρια κ. Σολον για την χθεσινή σου εξόρμηση μια χαρά τα πήγες απο τι βλέπω
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ:P

Η ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΑΜΕΝΗ....ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΣΕΝΑ :?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

Συμφωνω και επαυξανω...σωστό το μηνυμα!!!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Panmoy έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

Συμφωνω και επαυξανω...σωστό το μηνυμα!!!
το μυνημα εν παρα πολλα σωστο αλλα δυστυχως τζινοι που να το καμουν εν να το καμουν χωρις φοβο κ παθος κ οταν τελειωσει το κυνηγι παλε οι παρανομοι θα δουλεψουν με τα αεροβολα με τα φλοπερ με οτιδηποτε σχισει ο νους τους γιατι φιλοι μου δυστυχως ζουμε στο τοπο του κουμπαρου ω κουμπαρε,στο τοπο του φατε να φαμε κτλ κτλ κτλ :(
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Συγχαρητήρια κ. Σολον για την χθεσινή σου εξόρμηση μια χαρά τα πήγες απο τι βλέπω[/quote]

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ:P

Η ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΑΜΕΝΗ....ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΣΕΝΑ :?[/quote]

:? αχ και βαχ αυτα τα πουλιά θέλεις μαστερ υπομονής και δοκτοράτω μαζι :geek: :ugeek:
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καλημερα φιλοι.αμαν πινω τον καφε μου θελω να τσιακαρω τι γινεται δαμεσα :) λοιπον...φιλε Σολωνα μακαρι αυτα που ειπες και ευχηθηκες να τα ακουσουν τα σωστα αυτια αλλα πολυ φοβαμαι οτι "φωνη βοωντος εν τη ερημο".Οχι μονο δεν θα δωσογν της φασσας πανω στην κκελε μεχρι και την τελευταια μερα αλλα πολυ χειροτερα.Παιθκια καποιοι αποθρασυνθηκαν τελειως μα τελειως.Εφκαλαν το σιηνι τζιε το παλουτζι που λαλουμε.Την τεταρτη ημουν στο ποστο μου και ειδα "κυνηγο" απο μακρυα να κυνηγα περτικους με τον σκυλο του.κανονικα ρε παιθκια.ποση γαουροσυνη πανω σε καποιους.εσκεφτουμουν να του την τραβησω αλλα ηταν πολυ μακρυα.τοσο με φουτουνιασε.ο τοπος γεματος κυριολεκτικα απο ζευγαρωμενα περτιτζια και ο κυριος ουτε πως απαγορευται.Στον κοσμο του.Τεταρτη νυχτα ακουσα απο φιλο μου πως σε απαγορευμενη μεσα στο Μεσα-Χωριο εδωκαν της φασσας πανω στα αυτια.Και υστερα λαλουμε οτι δεν εχει κυνηγι οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο.Που ειναι η θηρα?Ο ουλαμος?Εν φοουνται τιποτε τελικα κανενας.Μονο οι πολυ λιγοι σωστοι κυνηγοι ακομα κανουν τιμιο κυνηγι και δεν ξερω ακομα ποσο θα αντεξουν αυτοι η το κυνηγι.Οσο και αν ντρεπουμαι που το λεω γιατι προσβαλω την ιστορια μας και τους προγονους μας ειμαστε ττοπουζοι ειμαστε ταλιμπαν ειμαστε αξιοι της τυχης μας και οτι μας καμουν εν και λιο μας.Αυτα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”