Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα σε όλους και μπράβο για τις επιτυχίες (ή έστω αποτυχίες :) ) σας! Φίλε "'άρρωστε φασσά" φαίνεται επέρασες όμορφα! ;)

Για εμάς η εξόρμηση ήταν μέτρια...Πολύ λίγη κίνηση το πρωινό και είχαμε 100% επιτυχία (4 πουλιά - τα 3 με την camouflage no.6 η οποία μας εντυπωσίασε 8-) και η άλλη με RC2 36gr).

Το απόγευμα αλλαγή τόπου αλλά και επαρχίας :lol: με το αποτέλεσμα να είναι παρόμοιο με του Σόλωνα. Αρκετά πουλιά αλλά μόνο σε 1 περίπτωση μας έδωσαν την ευκαιρία και ο σύντροφος δεν τους χαρίστηκε παίρνοντας το μερτικό του ;) ! Ήταν πραγματικά "καθηγήτριες", μας "δούλεψαν" κανονικότατα...

Τελικά όμως (πάλιν) έχει δίκιο ο Σόλωνας. Θα πρέπει να αποσυρθούμε για φέτος διότι τα πουλιά ζευγαρώνουν. :cry: Οι 4 πρωινές ήταν 2 ζευγάρια...Στην πρώτη περίπτωση κτύπησα εγώ την μια από τις 2 και η δεύτερη όταν συνηδειτοποίησε ότι έχασε το ταίρι της επέστρεψε πίσω ψάχνοντας το και την πήρε ο σύντροφος...Το ίδιο και οι άλλες 2, ο σύντροφος κτύπησε την 1 από τις 2 και η δεύτερη επέστρεψε πίσω για να την πάρει και αυτήν! :roll:

Να και η φωτό με τα 2 ζευγαράκια του πρωινού:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

[quote="SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ"]ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΣ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ.....ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ :D

Σολωνα εχεις π.μ
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Markos killer
Full Member

Δημοσίευση από Markos killer »

MARIOSE έγραψε:Καλημέρα σε όλους και μπράβο για τις επιτυχίες (ή έστω αποτυχίες :) ) σας! Φίλε "'άρρωστε φασσά" φαίνεται επέρασες όμορφα! ;)

Για εμάς η εξόρμηση ήταν μέτρια...Πολύ λίγη κίνηση το πρωινό και είχαμε 100% επιτυχία (4 πουλιά - τα 3 με την camouflage no.6 η οποία μας εντυπωσίασε 8-) και η άλλη με RC2 36gr).

Το απόγευμα αλλαγή τόπου αλλά και επαρχίας :lol: με το αποτέλεσμα να είναι παρόμοιο με του Σόλωνα. Αρκετά πουλιά αλλά μόνο σε 1 περίπτωση μας έδωσαν την ευκαιρία και ο σύντροφος δεν τους χαρίστηκε παίρνοντας το μερτικό του ;) ! Ήταν πραγματικά "καθηγήτριες", μας "δούλεψαν" κανονικότατα...

Τελικά όμως (πάλιν) έχει δίκιο ο Σόλωνας. Θα πρέπει να αποσυρθούμε για φέτος διότι τα πουλιά ζευγαρώνουν. :cry: Οι 4 πρωινές ήταν 2 ζευγάρια...Στην πρώτη περίπτωση κτύπησα εγώ την μια από τις 2 και η δεύτερη όταν συνηδειτοποίησε ότι έχασε το ταίρι της επέστρεψε πίσω ψάχνοντας το και την πήρε ο σύντροφος...Το ίδιο και οι άλλες 2, ο σύντροφος κτύπησε την 1 από τις 2 και η δεύτερη επέστρεψε πίσω για να την πάρει και αυτήν! :roll:

Να και η φωτό με τα 2 ζευγαράκια του πρωινού:
ρε Μάριε μα τα ζευγάρια πού έπεξες εγενίσαν μαυρόπουλο!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κρού κρού κρού οι Φασσούλες!!!!!!!!!
τσίου τσίου τσίου οι Τσιηκλούδες!!!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μπράβο για τις επιτυχιες σας παιδιά... :) :)
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εχτές από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 επιασα 6 φασσες κι ένα ελαφουι γύρω στα 8-9 κιλά καθαρό....από το πρωί κακοτυχια αφου εμειναμε που λάστιχο μες την μέση του πουθενά ήρθαν εσασαν μας και η ώρα 10 ειμασταν στα πόστα......ολα μια χαρά μόλις εστησαμε τα όπλα εσηκωστηκε αέρας 6-7 μποφόρ με ψιλοβροχο με συνδυασμό το ότι δεν είχε αλλους κυνηγούς οι φασσες δεν εφκενναν που το δάσος κι εφιαμε που τες 2 γιατί αηδιασαμε τον πολλή αέρα κι εγινικαμε γεριμοι....ελπιζω την Κυριακή να μας λυπηθεί και να μας αφήσει να κυνηγήσουμε.....

επειδη το κινητό μου βγάζει 13 megapixel φωτογραφίες εν με αφήνει οσο κι αν τες κοψω εν τις δεχετε....κι έχω φυσιγγιο Holland & Holland να σας δείξω :(
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Sergios έγραψε:Εχτές από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 επιασα 6 φασσες κι ένα ελαφουι γύρω στα 8-9 κιλά καθαρό....από το πρωί κακοτυχια αφου εμειναμε που λάστιχο μες την μέση του πουθενά ήρθαν εσασαν μας και η ώρα 10 ειμασταν στα πόστα......ολα μια χαρά μόλις εστησαμε τα όπλα εσηκωστηκε αέρας 6-7 μποφόρ με ψιλοβροχο με συνδυασμό το ότι δεν είχε αλλους κυνηγούς οι φασσες δεν εφκενναν που το δάσος κι εφιαμε που τες 2 γιατί αηδιασαμε τον πολλή αέρα κι εγινικαμε γεριμοι....ελπιζω την Κυριακή να μας λυπηθεί και να μας αφήσει να κυνηγήσουμε.....

επειδη το κινητό μου βγάζει 13 megapixel φωτογραφίες εν με αφήνει οσο κι αν τες κοψω εν τις δεχετε....κι έχω φυσιγγιο Holland & Holland να σας δείξω :(
Καλά να περνάς φίλε! Και οι 6 φασσούες εν πόμπα! Καλή συνέχεια! ;)
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Sergios έγραψε:Εχτές από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 επιασα 6 φασσες κι ένα ελαφουι γύρω στα 8-9 κιλά καθαρό....από το πρωί κακοτυχια αφου εμειναμε που λάστιχο μες την μέση του πουθενά ήρθαν εσασαν μας και η ώρα 10 ειμασταν στα πόστα......ολα μια χαρά μόλις εστησαμε τα όπλα εσηκωστηκε αέρας 6-7 μποφόρ με ψιλοβροχο με συνδυασμό το ότι δεν είχε αλλους κυνηγούς οι φασσες δεν εφκενναν που το δάσος κι εφιαμε που τες 2 γιατί αηδιασαμε τον πολλή αέρα κι εγινικαμε γεριμοι....ελπιζω την Κυριακή να μας λυπηθεί και να μας αφήσει να κυνηγήσουμε.....

Γεια σου τσιάρλι Σέρκη με τις εγγλέζες σου...
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΕΤΟΙΜΟΙΟΙΟΙΟΙ.....ΛΕΕΙ Η ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ!!! :D

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ....ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΙΤΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ....ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..... :P

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ....ΣΥΝΗΘΩΣ ΝΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΕΙ...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ..ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΠΙΜΟΝΟΥΣ. :D

ΟΠΩΣ Κ'ΝΑΧΕΙ....Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ;)

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ:P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ελπιζω να μας κανει την χαρη αυριο ο καιρος Σολωνα ειδεμι μας βλεπω ολους βρεγμενους παπαγαλους στο σπιτι ;)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Νερα δεν έχει αλλα θα φυσά αύριο παρόλο που δεν είμαι φασσαρης αυτό εναι θετικό
dont shoot fast...shoot good
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”