+1000000000000.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Υ.Γ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ...ΤΟ F.A.I.R ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Panmoy
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- spyrosspyrou851
https://www.google.com.cy/url?sa=t&rct= ... 4564,d.bGQPanmoy έγραψε:
Είναι φασσοπέζουνο φίλε Σόλωνα. Το μέγεθος του είναι ίδιο με της φάσσας ενώ το αρκοπέζουνο είναι αρκετά πιο μικρό και έχει και αυτές τις διαγώνιες γραμμές πάνω στα φτερά του. Θα ήταν καλό να έμπαινε και κανένα αρκοπέζουνο πάρα δίπλα για να υπάρχουν και τα τρία για σύγκριση
Τζαι τα τρία
-
- Full Member
Φιλε Παντελη, αυτο που χτηπησες δεν ειναι φασσοπεζουνο ειναι στην κατηγορια των αγριοπεριστερων. χτυπω αρκετα συχνα και γνωριζω. βαζω πιο κατω φοτος απο προσφατη εξορμηση.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΠΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡKostantinos έγραψε:Φιλε Παντελη, αυτο που χτηπησες δεν ειναι φασσοπεζουνο ειναι στην κατηγορια των αγριοπεριστερων. χτυπω αρκετα συχνα και γνωριζω. βαζω πιο κατω φοτος απο προσφατη εξορμηση.

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Panmoy
- Full Member
Γεια σου φιλε Κωνσταντινο, να σαι καλα για την παρεμβαση και ελπιζω να βγαλουμε ακρη με τουτο το φασσοπεζουνοKostantinos έγραψε:Φιλε Παντελη, αυτο που χτηπησες δεν ειναι φασσοπεζουνο ειναι στην κατηγορια των αγριοπεριστερων. χτυπω αρκετα συχνα και γνωριζω. βαζω πιο κατω φοτος απο προσφατη εξορμηση.

-
- Full Member
Καλησπερα φιλε Παντελη, το φασσοπεζουνο ειναι ελαχιστο πιο μεγαλο απο αγριοπεριστερο, μερικες φορες εχουν το ιδιο μεγεθος. Τα συναντω οπως ορθα ειπες αυτη την εποχη-Δεκεμβριο- Φεβρουαριο. Ετυχε ομως να κτυπησω και στο καλοκαιρινο κυνηγι τις φασσας-2 φορες.
Ελπιζω να εγινα λιγο διαφωτιστικος.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΩΡΑ... ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!!!Kostantinos έγραψε:Καλησπερα φιλε Παντελη, το φασσοπεζουνο ειναι ελαχιστο πιο μεγαλο απο αγριοπεριστερο, μερικες φορες εχουν το ιδιο μεγεθος. Τα συναντω οπως ορθα ειπες αυτη την εποχη-Δεκεμβριο- Φεβρουαριο. Ετυχε ομως να κτυπησω και στο καλοκαιρινο κυνηγι τις φασσας-2 φορες.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑ ΦΕΣΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΡΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΣΟΠΟΥΛΙ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
-
- Full Member
Πολυ ωραια τα πουλια Σολων που κτυπησες..... ομως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ πραμα εν το σαντουιτσ
που φενεται στη φωτογραφία... αμαν ερτη η ωρα του μετα απο καποιες ωρες στο καρτερι...εν μελι το ατιμο...

-
- Full Member
Panmoy έγραψε:Γεια σου φιλε Κωνσταντινο, να σαι καλα για την παρεμβαση και ελπιζω να βγαλουμε ακρη με τουτο το φασσοπεζουνοKostantinos έγραψε:Φιλε Παντελη, αυτο που χτηπησες δεν ειναι φασσοπεζουνο ειναι στην κατηγορια των αγριοπεριστερων. χτυπω αρκετα συχνα και γνωριζω. βαζω πιο κατω φοτος απο προσφατη εξορμηση.η πρωτη οπτικη διαφορα ειναι οτι το πουλι μου δεν εχει τοσο μαυρα φτερα στο τελειωμα τους..το συγκεκριμμενο που εχεις στη φωτογραφια ειναι πιο μεγαλο απο το κοινο αρκοπεζουνο που ολοι ξερουμε με τις μαυρες πλατιες γραμμες? Ο λογος που ρωτω ειναι γιατι οποτε εχω καρπωθει το συγκεκριμμενο ειδος το μεγεθος του διαφερει αισθητα απο το κοινο αρκοπεζουνο..εχει το μεγεθος φασσας. Και με πιο παλιους παντως που ετυχε να δουν πουλια μου, μιλησαν για φασσοπεζουνο. Αλλη πληροφορια ειναι οτι τα συναντω συνηθως ετσι εποχη...δεν μου ετυχε να δω ή να πιασω αυτα τα πουλια αλλη εποχη ...παντα αρχες με μεσα Φεβραρη.....ατε θελω το input σας...περκει ξεστραβωθουμε
![]()
Εσυ βρισκεις τα φασσοπεζουνα ολοχρονα ?

ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- Panmoy
- Full Member
ARRWSTOSFASSAS έγραψε:Panmoy έγραψε:Γεια σου φιλε Κωνσταντινο, να σαι καλα για την παρεμβαση και ελπιζω να βγαλουμε ακρη με τουτο το φασσοπεζουνοKostantinos έγραψε:Φιλε Παντελη, αυτο που χτηπησες δεν ειναι φασσοπεζουνο ειναι στην κατηγορια των αγριοπεριστερων. χτυπω αρκετα συχνα και γνωριζω. βαζω πιο κατω φοτος απο προσφατη εξορμηση.η πρωτη οπτικη διαφορα ειναι οτι το πουλι μου δεν εχει τοσο μαυρα φτερα στο τελειωμα τους..το συγκεκριμμενο που εχεις στη φωτογραφια ειναι πιο μεγαλο απο το κοινο αρκοπεζουνο που ολοι ξερουμε με τις μαυρες πλατιες γραμμες? Ο λογος που ρωτω ειναι γιατι οποτε εχω καρπωθει το συγκεκριμμενο ειδος το μεγεθος του διαφερει αισθητα απο το κοινο αρκοπεζουνο..εχει το μεγεθος φασσας. Και με πιο παλιους παντως που ετυχε να δουν πουλια μου, μιλησαν για φασσοπεζουνο. Αλλη πληροφορια ειναι οτι τα συναντω συνηθως ετσι εποχη...δεν μου ετυχε να δω ή να πιασω αυτα τα πουλια αλλη εποχη ...παντα αρχες με μεσα Φεβραρη.....ατε θελω το input σας...περκει ξεστραβωθουμε
![]()
Εσυ βρισκεις τα φασσοπεζουνα ολοχρονα ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()