-
Pathfinder
Δημοσίευση
από Pathfinder »
MARIOSE έγραψε:kyriakos304 έγραψε:Εκπαιδευτήριο λαγοπιθήκων "Γιατρός το γρήγορο δάχτυλο". Τηλέφωνο¨99696969
Μάλιστα κύριε...

Φίλε Κυριάκο τζιμέσα η διπλοκαβάλλα εν απαγορεύετε?? Επειδή έπιασε το μάτι μου μια στιγμή 2 πας τη μοτόρα...

ου γμτ...τωρα ειδα το βιντεο!!!τωρα εβαλε με σε σκεψεις...να φερω 2 πιθηκους οξα 3 ποτζεινα τα μαυρουθκια??

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
dimitris savva
Δημοσίευση
από dimitris savva »
-
axerkwtis
Δημοσίευση
από axerkwtis »
Αι λαικ!!!
Ετσι μπουκεττο θελω στον Βαλεντινο αλλα εν εχει ετσι γυναικα να καμνει ετσι δωρα..πηλε μου ενα dt10 ενα SO..!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
dimitris savva
Δημοσίευση
από dimitris savva »
axerkwtis έγραψε:Αι λαικ!!!
Ετσι μπουκεττο θελω στον Βαλεντινο αλλα εν εχει ετσι γυναικα να καμνει ετσι δωρα..πηλε μου ενα dt10 ενα SO..!!!
να παρακαλας να σου καμουν δωρο ενα σαν τουτο
https://www.youtube.com/watch?v=cbVeZOqmBF4
-
Athos 1978
- Full Member
Δημοσίευση
από Athos 1978 »
Δημήτρη μου εντελώς φιλικά και αστειευόμενος την κολανα παλούκωνε την, γιατί από ότι βλέπω ενα σου την σηκώσει καμιά τζικλα τζε να την γηρευκης

Open mind for a different view.
-
dimitris savva
Δημοσίευση
από dimitris savva »
Athos 1978 έγραψε:
Δημήτρη μου εντελώς φιλικά και αστειευόμενος την κολανα παλούκωνε την, γιατί από ότι βλέπω ενα σου την σηκώσει καμιά τζικλα τζε να την γηρευκης

-
spyrosspyrou851
Δημοσίευση
από spyrosspyrou851 »
dimitris savva έγραψε:axerkwtis έγραψε:Αι λαικ!!!
να παρακαλας να σου καμουν δωρο ενα σαν τουτο
https://www.youtube.com/watch?v=cbVeZOqmBF4
18000 δολλάρια το "βασικό" μοντέλο, πάει μέχρι 300000 δολλάρια. Εν με πλατίνα τζιαι θκιαμάντια που τα κάμνουν τα γέριμα