ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο! Για λίπασμα ολο το μπαρούτι! ! 

- Pathfinder
Re: Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Το επαθα σημερα εγω φιλε Κωνσταντινο σε φασσα την ωρα που τα μαζευα να φυγω με το δευτερο φυσιγγι.ευτυχως ημουν μονος!!!πατησα την δευτερη και δεν επαιξε.οπως κατεβασα το οπλο να το ανοιξω ΜΠΑΜ!!!παρολιγο να μου φυγει απο το χερι.εβγαλα μια τρυπα μια ιντζα στον πευκο στα 2 μετρα.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Εφόσον η πυρίτιδα δεν είναι αυτη που θεωρητικά αγοράσατε και εφόσον ο προμηθευτής σας εντελώς ανεύθυνα σας έδωσε αυτό το απροσδιόριστο υλικό ως D20 και επιπλέον δεν σας βεβαιώνει με πάσα ευθύνη ότι πρόκειται για συγκεκριμένη πυρίτιδα, τότε σκορπίστε την στο κήπο του σπιτιού για "λίπασμα"
Δεν παίζουμε, δεν δοκιμάζουμε στο περίπου δεν πειραματιζόμαστε ΠΟΤΕ με ασταθή και απροσδιόριστα εκρητικά υλικά.
Αντρέα, πές ότι ζημιώθηκες κάποια ευρώ και ξέχασε την.
Υ.Γ: Στην ακραία περίπτωση που επιμένεις σε δοκιμές και αντιμέτωπίσεις πιθανή ¨αφλογισία" μην βιαστείς να ανοίξεις το όπλο σου.ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!
Αφησε να περάσουν 2 λεπτά και μετά άνοιξε το .
Φιλικά
Κώστας.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο! Για λίπασμα ολο το μπαρούτι! !
οσπου εν ωρα φιλε αντρεα οσο εμπιροσ ιδιογωμοτησ και να εισαι εν παιζεισ με τουτα τα πραματα, τουτα τα πραματα σκοτονουν καπιοι πολλεσ φορεσ ξιανουμεντο

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
οσπου εν ωρα φιλε αντρεα οσο εμπιροσ ιδιογωμοτησ και να εισαι εν παιζεισ με τουτα τα πραματα, τουτα τα πραματα σκοτονουν καπιοι πολλεσ φορεσ ξιανουμεντο
[/quote]
Πολύ σωστά φιλε δεν αξίζει για 30 ευρό να ρισκάρουμε. Θα πάω να αγοράσω άλλο μπαρούτι και κάνει

Πολύ σωστά φιλε δεν αξίζει για 30 ευρό να ρισκάρουμε. Θα πάω να αγοράσω άλλο μπαρούτι και κάνει

-
- Full Member
Πολύ σωστά φιλε δεν αξίζει για 30 ευρό να ρισκάρουμε. Θα πάω να αγοράσω άλλο μπαρούτι και κάνειΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:οσπου εν ωρα φιλε αντρεα οσο εμπιροσ ιδιογωμοτησ και να εισαι εν παιζεισ με τουτα τα πραματα, τουτα τα πραματα σκοτονουν καπιοι πολλεσ φορεσ ξιανουμεντο

να εισαι σιουροσ τουτη τι φορα 100% τι πιανεισ γιατι πολλοι θελουν να μασ (μπιξουν) τα παλλιοπραματα τουσ που οι εκαταστραφηκαν(επιαεν υγρασια) η εχουν σιφερον παραπανο
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Φιλε ειλικρινά εν ξέρω τη προσπαθούν να κάνουν ενα όμως εν το σίγουρο εργοστασιακή χαρτουτσια μες το οπλο μου δεν μπαίνει άνευ μάρκας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΔΡΕΑΣ Τ την 26 Ιαν 2014, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Φιλε ειλικρινά εν ξέρω τη προσπαθούν να κάνουν ενα όμως εν το σίγουρο εργοστασιακή χαρτουτσια μες το οπλο μου δεν μπαίνει άνευ μάρκας
επεσεσ και παστην περιπτωση δ20 με 206 και το πσβ3 ,ε το α1 μιαζουν και εχουν την ιδια δοσολογια κατσε φκαλε σιμπερασμα!

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
επεσεσ και παστην περιπτωση δ20 με 206 και το πσβ3 ,ε το α1 μιαζουν και εχουν την ιδια δοσολογια κατσε φκαλε σιμπερασμα!
[/quote]
Οπως το ειπες φιλε

Οπως το ειπες φιλε

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Κάλυκάς Ολίμπια(688) 68,8 ρέλιασμα 57,4 (8άρει)2 Χιλ βάθος, 206V 1,40χ24 νο8 βύσμα κιλιλι για 26 ένα θα σας πω όταν την ετρωαν τα πουλιά άπλα τα έριχνε η τουφέκια!!(η τουφεκιες έγιναν από 20-35μέτρα με ***-*** τσοκ, οπλο Browning 725 30'') με αυτό το σετ απ 8 τσίχλες και 1 μαυροπουλο όλα ακαριαία!
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
έτοιμα τα 24αρια για αύριο με 206v και D20 7.5νο