Εκπαιδευτικα 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: Εκπαιδευτικα 2014

Δημοσίευση από admin »

Οι περιοχές είναι μια χαρά προσωπική μου άποψη είναι πώς μετά την 1 Ιουλίου δέν υπάρχει κανένας λόγως να μήν δίδονται και οι απαγορευμένες περιοχές για εκπαίδευση σκύλων γιατί η πίεση που ξεκινάει απο Αρχές Σεπτεβρίου μέχρι τέλη Οκτωβρίου ρίχνει το περισσότερο θήραμα στις απαγορευμένες. Είναι κατι το οποίο οι αρμόδιοι πρέπει κατά την άποψη μου να επαναξετάσουν!! Ναι μέν στις απαγορευμένες το θήραμα προστατεύεται αλλά η πίεση στις επιτρεπώμενες το κάνει να εξαφανίζεται πρίν κάν αρχίσει το κυνήγι
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

admin έγραψε:Οι περιοχές είναι μια χαρά προσωπική μου άποψη είναι πώς μετά την 1 Ιουλίου δέν υπάρχει κανένας λόγως να μήν δίδονται και οι απαγορευμένες περιοχές για εκπαίδευση σκύλων γιατί η πίεση που ξεκινάει απο Αρχές Σεπτεβρίου μέχρι τέλη Οκτωβρίου ρίχνει το περισσότερο θήραμα στις απαγορευμένες. Είναι κατι το οποίο οι αρμόδιοι πρέπει κατά την άποψη μου να επαναξετάσουν!! Ναι μέν στις απαγορευμένες το θήραμα προστατεύεται αλλά η πίεση στις επιτρεπώμενες το κάνει να εξαφανίζεται πρίν κάν αρχίσει το κυνήγι
+10000000000000
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

admin έγραψε:Οι περιοχές είναι μια χαρά προσωπική μου άποψη είναι πώς μετά την 1 Ιουλίου δέν υπάρχει κανένας λόγως να μήν δίδονται και οι απαγορευμένες περιοχές για εκπαίδευση σκύλων γιατί η πίεση που ξεκινάει απο Αρχές Σεπτεβρίου μέχρι τέλη Οκτωβρίου ρίχνει το περισσότερο θήραμα στις απαγορευμένες. Είναι κατι το οποίο οι αρμόδιοι πρέπει κατά την άποψη μου να επαναξετάσουν!! Ναι μέν στις απαγορευμένες το θήραμα προστατεύεται αλλά η πίεση στις επιτρεπώμενες το κάνει να εξαφανίζεται πρίν κάν αρχίσει το κυνήγι
Σωστος +10000
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Πολλα καλα. Σαββατο φορτωνω και παω για προσκυνημα ;)
Άβαταρ μέλους
nik
Full Member

Δημοσίευση από nik »

Επίσης θα πρέπει να εξετάζεται και ποιες περιοχές δίνονται. Για αυτό όμως χρειάζονται έρευνες και καταμετρήσεις. Έγινα ποτε ? Ασχολήθηκαν οι αρμόδιοι με αυτό σοβαρά?

Κάποιες απο τις περιοχές πουέδωσαν είναι πολύ καταπονημένες αφού κυνηγούνται ολόχρονα και δέχονται πολλή πίεση. Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να εξετάζεται κατά την γνώμη μου. Αυτοί που κάνουν τις προτάσεις τους πρέπει να τα λαμβάνουν όλα υπόψη τους. Προσέχουμε για να έχουμε...
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Σήμερα για εκπαιδευτικό περιοχή Καλού χωριού - Αγιας Αννας. Ενα πανα'ι'ρη απο αυτοκίνητα. Άλλοι 5 άλλοι 6 σιηλλους.

Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ηταν οι αλουποτρυπες που είδα. Μέσα σε μια κούπα της απαγορευμένης για χρονια, πρεπει να έχει παραπανω που 50 τρύπες. Τζιε μετα λεουν μας απαγορεύουν περιοχές για να ηρεμεί και να πολλαπλασιάζεται το θήραμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

Σημερα επαρχια λαρνακας για εκπαιδευτικα. Γυρο στα 9-10 αυτοκινιτα, λαξιματα απο ενα σσιλαρι σε κοντινι αοστααση βλεπουμε ηταν αλουπος. Μετα απο καμια ωρα το ιδιο σκινικο απο τα δικα μας σκυλια. Λαγο κανεις δεν σηκωσε απο οσα ακουσαμε. Η κατασταση ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ!!!
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Πανικος Setter έγραψε:Υπενθυμίζω ξανά στην υπηρεσία θήρας
Εισήγηση που έγινε από μέλος στην ομάδα του περιοδικού στο facebook

Αγαπητοί κύριοι της θήρας,

Υπάρχει και μια μερίδα κυνηγών όπου δεν γνωρίζει ακριβώς τις περιοχές που υποδεικνύεται για άσκηση των κυνηγετικών σκύλων.
Επίσης, θα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο για τους λάτρεις του σπορ και αποτρεπτικό ταυτόχρονα για τους δολοφόνους και λαθροθήρες η έκδοση ενός χάρτη παρόμοιου με τους άλλους που θα υποδεικνύει τις εν λόγω περιοχές.

Ευχαριστώ για την κατανόηση
Μα έχουν ήδη βγάλει τον χάρτη απο οτι ξέρω φίλε....
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Πανικος Setter έγραψε:Τηλεφώνησα το πρωί και μου είπαν ακόμα να ετοιμαστεί
Απο την επόμενη κιόλας μέρα που δώθηκαν οι περιοχές για τους σκύλους , στην Λευκωσία τουλάχιστο υπάρχει σχετικός χάρτης .
Μιλάμε για το ίδιο πράγμα φαντάζομαι... :!:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Efthymios
Full Member

Δημοσίευση από Efthymios »

Εικόνα

Εκάθετουν πας τον κάλυκα ο ανάφεντος -)). Φώτο λίγο μετά το ξεφώλιασμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκπαίδευση”