Τζιαί πάρτε τζιαί τα καλάμια ψαρέματος άμπα τζιαί...Rai έγραψε:Στην περιοχή του Ακάμα χθές αρκετοί κατάφεραν 20-30 πουλιά.
Το πιθανότερο αν δέν βρέξει να υπάρξει ανάλογη κάρπωση και την Κυριακή ,για όσους θέλουν να εξορμήσουν εδώ κοντά ...![]()
Rai

Τζιαί πάρτε τζιαί τα καλάμια ψαρέματος άμπα τζιαί...Rai έγραψε:Στην περιοχή του Ακάμα χθές αρκετοί κατάφεραν 20-30 πουλιά.
Το πιθανότερο αν δέν βρέξει να υπάρξει ανάλογη κάρπωση και την Κυριακή ,για όσους θέλουν να εξορμήσουν εδώ κοντά ...![]()
Rai
Πε μας που εννά τες στείλεις να πάμεν ρε φίλε. Μπορεί να χρειαστούν καμιά βοήθεια..kyriakos304 έγραψε:Την Κυριακή δεν θα πάω.
Εννα τις πέψω τούτες...
http://tv.nrk.no/serie/ut-i-naturen/dnp ... 4#t=49m33s
nike powder έγραψε:giati pote eixe?ENlykosAu12 έγραψε:εχαθικαν τα πουλιαα αποτομα..
Ειχε ειχε...απλα δεν της ψαξατε ή δεν σας εκατσαν...εγω ηβρα τες 3 φορες,την μια εν εκοφκαν οι χαρτουτσιες και τις αλλες δυο εν επιαμε ταχα για κυνηγι γιατι εν ειχε και επεια να βοηθησω τον παππου μου και ηταν να μας φανARRWSTOSFASSAS έγραψε:nike powder έγραψε:giati pote eixe?ENlykosAu12 έγραψε:εχαθικαν τα πουλιαα αποτομα..
+100000000000000000000000000000
Να διαβάζεις να μην αφήσεις το σχολείοmikros έγραψε:Ειχε ειχε...απλα δεν της ψαξατε ή δεν σας εκατσαν...εγω ηβρα τες 3 φορες,την μια εν εκοφκαν οι χαρτουτσιες και τις αλλες δυο εν επιαμε ταχα για κυνηγι γιατι εν ειχε και επεια να βοηθησω τον παππου μου και ηταν να μας φανARRWSTOSFASSAS έγραψε:nike powder έγραψε: giati pote eixe?
+100000000000000000000000000000