ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Πρεπει να ευχαριστησουμε κεινους π σταθηκαν μπροστα μας τελικα μας βοηθησαν αρκετα στα γυρισματα των πουλιων ασχετα αν ο σκοπος τους ηταν αλλος...!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
dimitris savva

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από dimitris savva »

Εσύ φταις που ήθελες να βάλεις βίντεο :-D
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

μπράβο κοπέλια!!
πετου τα γτ λαλώ του και εν ακουει! :lol: :lol:
κάθε εμπόδιο για καλό! ;)
ENlykosAu12
Full Member

Δημοσίευση από ENlykosAu12 »

γεια σας παιδια σμρα ηταν μια πολλα ατιχη μεραα τπτεε δεν ειχενν πολλυ ατιχια !! :evil: :P
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Σημερα εν εχει βιντεο αν κ οι γνωστοι αγνωστοι αφκηκαν να δουν τα ποστα..αφου εν μας χαιρετισετε σχιερετουμεν π δαμε..
Σκοπος εν ειναι να κοψουμε το περασμα του αλλου αλλα στα πλαισια του αθληματος να περασουμε καλα..η κακια σας εμεινε παλε περασαμε καλα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

ENlykosAu12 έγραψε:γεια σας παιδια σμρα ηταν μια πολλα ατιχη μεραα τπτεε δεν ειχενν πολλυ ατιχια !! :evil: :P
γραφουμε ελληνικα
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πτου σας.
μοναχοφαιδες.
αμα εννα παω δουλεια κανονιζετε τζιε βρισκετε τες.
αμα εν θα παω εν εσιει τιποτε.
τσ τσ τσ.
κακαουσκιες.
αντι ζιβανθα εννα σας βαλω γαλα για να μαθετε.
εισαστε φιλοι ρε εσεις.? :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

λιες ζε στα Λυμπια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ετσι κακο στον ακαμα σημερα ειχε πολλα χρονια να δω.καθε 20 μετρα ειχε κυνηγους.αρκεψαν τις ξατιμασιες που η ωρα 6.φυε ρε ππεζ...γκι τζιε εσιει που τα εχτες που με δαμε-ασι...ρ ρε μαλακα αφοη τωρα σε ειδα που ρτες και παει λεγοντας.επεχτηκαν και κατι τυποι μεταξυ τους.μολις εφανηκαν οι πρωτες παιθκια εν θα πιστεψετε τι εγινηκε...ΠΟΛΕΜΟΣ...αρξατε πυρ...μα τον θεο εγονατισα χαμε και εμεινα 5 λεπτα και εβαλα τον σταυρο μου να μεν την φαμε...πολεμος κυριολεχτικα.μολις επςεασε η πρωτη φουρνια εξαφανιστηκα.τροχαδιν μεστους αορατους και επηα 1 χιλιομετρο μακρυα τους μαζι με τον συντροφο.πρεπει να ειμασταν 3-4η γραμμη πυρος.συκκιμε τουλαχιστον ειμασταν ασφαλισμενοι.μεχρι τις 10 εκινουνταν πολυ ικανοποιητικα παντου. Ειχε και μαλακες που ηρταν με τους σκυλλους.μα επιτρεπεται ο σκυλος λεω του οταν επερασε που διπλα μου και απαντα "εν για να μου βρισκει τες τζιηκλες αερφι" λαλω του " ε αειστον δαμε λιο και εχω καμια δεκαρκα χαμε που εν βρισκω και να τες μοιρασουμε".τι του φευκει του γαρου και λεει? Αερφι το κρηνο βαστα μαλαη τωρα εν τον κοφκω πισω.να κοπει η β..α σοη λαλω πουμεσα μου.να μεν τα πολυλογω οι αλουπου τζιε οι νυφιτσοι καμνουν παρτυ σημερα

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re:

Δημοσίευση από MARIOSE »

Pathfinder έγραψε:Ετσι κακο στον ακαμα σημερα ειχε πολλα χρονια να δω.καθε 20 μετρα ειχε κυνηγους.αρκεψαν τις ξατιμασιες που η ωρα 6.φυε ρε ππεζ...γκι τζιε εσιει που τα εχτες που με δαμε-ασι...ρ ρε μαλακα αφοη τωρα σε ειδα που ρτες και παει λεγοντας.επεχτηκαν και κατι τυποι μεταξυ τους.μολις εφανηκαν οι πρωτες παιθκια εν θα πιστεψετε τι εγινηκε...ΠΟΛΕΜΟΣ...αρξατε πυρ...μα τον θεο εγονατισα χαμε και εμεινα 5 λεπτα και εβαλα τον σταυρο μου να μεν την φαμε...πολεμος κυριολεχτικα.μολις επςεασε η πρωτη φουρνια εξαφανιστηκα.τροχαδιν μεστους αορατους και επηα 1 χιλιομετρο μακρυα τους μαζι με τον συντροφο.πρεπει να ειμασταν 3-4η γραμμη πυρος.συκκιμε τουλαχιστον ειμασταν ασφαλισμενοι.μεχρι τις 10 εκινουνταν πολυ ικανοποιητικα παντου. Ειχε και μαλακες που ηρταν με τους σκυλλους.μα επιτρεπεται ο σκυλος λεω του οταν επερασε που διπλα μου και απαντα "εν για να μου βρισκει τες τζιηκλες αερφι" λαλω του " ε αειστον δαμε λιο και εχω καμια δεκαρκα χαμε που εν βρισκω και να τες μοιρασουμε".τι του φευκει του γαρου και λεει? Αερφι το κρηνο βαστα μαλαη τωρα εν τον κοφκω πισω.να κοπει η β..α σοη λαλω πουμεσα μου.να μεν τα πολυλογω οι αλουπου τζιε οι νυφιτσοι καμνουν παρτυ σημερα

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
:lol: :lol: ο γείτονας μου είπεν μου τα ίδια πράματα :lol: :lol:

Έφυα έρπην λαλεί μου πέρκει εν με φαν λάχανον... :lol: :lol:

Επήε που τη λευκωσία ακάμα τζιαί ´εφυεν μόλις εξημέρωσεν. Κάποιοι όμως είπαν πως επαίξαν καμιά 25αρκά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”