Εκπαιδευτικα 2014

Απάντηση
dimitris savva

Re: Εκπαιδευτικα 2014

Δημοσίευση από dimitris savva »

και βεβαιος εν σποντα οπως την εσυρες εσυρα σου την πισω. εσενα εν χωραϊτες οι σκυλοι σου , εμενα εν κολοσσιατες και τουτο τον περιπατο εν τον καταλαβουν .
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

stelios--- έγραψε:Ποιες φυλες αραγε κανουν διωξη? Ιδου η απορια. Σκευτου Στελιο λιγο, ο σκυλος που τεντωνει την ουρα του και λιγιζει το ποδι του δεν ενοχλα το θηραμα. Ενοχλουνται μονο οταν διαφωνεις με τις αποψεις τους.
Εαν και παλι αυτο ηταν σποντα προς εμενα , ξεκολλα. Οτι ειπα το εννοω για ολους τους σκυλους, και αυτους που τεντωνουν και αυτους που δεν τεντωνουν. Οι δικοι μας σκυλοι ειναι στα κλουβια τους αυτους τους μηνες, βγαινουν την βολτα τους εντος της πολης σε περιοχες με χωραφια και πλατσα να τρεξουν και αμα θελουμε εκπειδευση χρησιμοποιουμε θηραματα εκτροφης και παλι σε περιοχες εντος σπτης πολης μακρια απο αγριο θηραμα.[/quote]

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΚΥΠΡΟ ΤΙ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ???ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ 100 ΚΑΙ 120 ΕΥΡΩ???ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΩΝ??ΚΑΙ ΥΣΗΧΟΥΣ ΜΕΣ ΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΛΙΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΜΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΤΕΛΙΑ.......[/quote]

ναι φιλε μου να πηγαινεις στο τελλιασμενο και αμα σε βλεπει εκεινος που το εχει εν να λαλει " α! ετο ενα πενταευρο που ηρθε" και να χασκογελα γιατι ειδα το και ακουσα το. εν να σου κατσει πολλα πενταευρα ο Αλητης (ονομα σκυλου ειναι για να μην σχολιαστει και αυτο.) ευτυχος ο κοσμος επειρε τους ειδηση και σημερα ειδα πολλα διπλοκαμπινα με σκυλους.
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

Ναι η τέλεια λύση τέλειασμένα...... Ρε έλεος ..... Να το κάμει η Θήρα;;;;;;; Και θα μπαίνουμε δωρεάν;;;; Τους λαούς θα τους αγοράζει από τους λαθροθήρες;; Μεν λαλείτε πελλάρες. Έν προς τα εκεί που καθοδηγούν τα πράματα οι αρμόδιοι ....αλλά μιλώ προσωπικά ότι εάν κόψουν τα εκπαιδευτικά σε κάποια φάση και πουν μας μαλακιες για τελιασμένα κλπ θα γίνει εκκαθάριση των λαγών σε όλα τα τελιασμένα. Έμεινε ένα πράμα που το κάνουμε σχεδόν ´´δωρεαν´´ και θα μας το φορολογήσουν και αυτό;;; Φίλε Κύπρο σόρυ αλλά μην ξαναπείς έτσι ιδέες γιατί θα σχηματίσω άσχημη γνώμη...,,,,
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

kypros έγραψε:Στελιο μου συμμεριζομαι απολυτα το προβλημα οτι δεν μπορει να γινει εκπαιδευση σε λαγο γιατι δεν υπαρχει η δυνατοτητα εκτροφης. Και ναι ειναι προβλημα για τους ιχνηλατες.

Αλλα ναι φιλε η μονη λυση που εγω βλεπω ειναι το ττελιασμενο και πρεπει να γινει πιο προσεκτικα και.ποιοτικα.ενας τετοιος χορος να τους ικανοποια ολους. Κανονικα θα επρεπε να υπηρχε ηδη με.τετοια ζητηση και νανμην.σουνπω οτι θα επρεπε να τον εκαμνε η ιδια η θηρα για να.δωσει λυση σε τοσο κοσμο.

Αν εχετε αλλες λυσεις ειναι καλα να.τις συζητουμε γιατι σιγουρα τις βλεπουν πολλοι καο ισως κατι γινει

ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ.....ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΞΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΕ ΛΑΓΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥΣ Η ΑΠΟΨΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ......ΑΛΙΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΑΣΜΕΝΟ ΑΛΙΩΣ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΛΑΓΟΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ........ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ......ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΦΕΡΜΑΣ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΕΚΤΡΟΦΗΣ........ΕΜΕΝΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟ........ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΥΘΗΣΜΟΙ.....
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

kypros έγραψε:Στελιο μου συμμεριζομαι απολυτα το προβλημα οτι δεν μπορει να γινει εκπαιδευση σε λαγο γιατι δεν υπαρχει η δυνατοτητα εκτροφης. Και ναι ειναι προβλημα για τους ιχνηλατες.

Αλλα ναι φιλε η μονη λυση που εγω βλεπω ειναι το ττελιασμενο και πρεπει να γινει πιο προσεκτικα και.ποιοτικα.ενας τετοιος χορος να τους ικανοποια ολους. Κανονικα θα επρεπε να υπηρχε ηδη με.τετοια ζητηση και νανμην.σουνπω οτι θα επρεπε να τον εκαμνε η ιδια η θηρα για να.δωσει λυση σε τοσο κοσμο.

Αν εχετε αλλες λυσεις ειναι καλα να.τις συζητουμε γιατι σιγουρα τις βλεπουν πολλοι καο ισως κατι γινει

ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ.....ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΞΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΕ ΛΑΓΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥΣ Η ΑΠΟΨΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ......ΑΛΙΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΑΣΜΕΝΟ ΑΛΙΩΣ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΛΑΓΟΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ........ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ......ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΦΕΡΜΑΣ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΕΚΤΡΟΦΗΣ........ΕΜΕΝΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟ........ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΥΘΗΣΜΟΙ.....
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
VALENTINOS
Full Member

stelios--- έγραψε:

+10000000
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
VALENTINOS
Full Member

VALENTINOS έγραψε:Ναι η τέλεια λύση τέλειασμένα...... Ρε έλεος ..... Να το κάμει η Θήρα;;;;;;; Και θα μπαίνουμε δωρεάν;;;; Τους λαούς θα τους αγοράζει από τους λαθροθήρες;; Μεν λαλείτε πελλάρες. Έν προς τα εκεί που καθοδηγούν τα πράματα οι αρμόδιοι ....αλλά μιλώ προσωπικά ότι εάν κόψουν τα εκπαιδευτικά σε κάποια φάση και πουν μας μαλακιες για τελιασμένα κλπ θα γίνει εκκαθάριση των λαγών σε όλα τα τελιασμένα. Έμεινε ένα πράμα που το κάνουμε σχεδόν ´´δωρεαν´´ και θα μας το φορολογήσουν και αυτό;;; Φίλε Κύπρο σόρυ αλλά μην ξαναπείς έτσι ιδέες γιατί θα σχηματίσω άσχημη γνώμη...,,,,
VALENTINOS
Full Member

Έτσι για να μάθουν και οι επιστήμονες της θήρας έτυχε μου σε τελειασμένο να εβρω την ίδια μέρα σε διαφορετική Μονή από 2 νεογέννητα λαγουδακια .......που κάθε μέρα μπαίνουν 15 σκύλοι . Εξω δλδ άμα τους τρέξει ο ιχνηλατης δεν γεννούν;;; Και πόσες φορές κάνει καλές συνθήκες για πιεστική δίωξη δηλαδή; Αρλούμπες των αρμοδίων κύριοι καθαρά ......
VALENTINOS
Full Member

Προσπαθούν να κρύψουν τις αδυναμίες και ανικανότητες τους... Είδαν τα μαθκία μου αίσχη από λαθροθήρες τα οποία οι σσιηλλάρηες ουλοι μαζί ούτε ύστερα που 100 χρόνια δεν τα κάμνουν.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Βαλεντίνο ούτε αυτό που λες δέν αποτελεί επιστημονικό εύρημα μάλλον εξαίρεση , για να είμαστε αντικειμενικοί και ίσοι όσο και αν δεν μας αρέσει ή αν δεν μας βολεύει στις πλείστες χώρες στον κόσμο και οι πλείστες αναφορές σε βιβλιογραφίες θηραματολόγων υποστηρίζουν την πλήρη προστασία των θηραμάτων κατά την αναπαραγωγική περίοδο σε ένα σωστό σύστημα. Ένας φίλος τελευταία εξόρμηση όρμηξαν οι σκύλοι του σε μία σχοινιά βγήκε μία λαγίνα και την έπαιξε οι δύο σκύλοι έμειναν μέσα στην σχοινιά και σκότωσαν τα 3 λαγουδάκια που ήσαν μέσα . Η όχληση όπως και να το δείς είναι όχληση . Και αυτό με τους σκύλους 365 μέρες το χρόνο έξω ίσως είμαστε οι μόνοι που το εφαρμόζουμε τα τελευταία χρονια. Έχουμε μειώσει τα θηράματα απο την πολύ πίεση, έχουμε δυσκολέψει το λαγοκυνήγι και έχουμε αλλάξει την συμπεριφορά του λαγού ενώ θεωρούμε ότι κατέχουμε τα πάντα. Ρώτα ένα λαγοκυνηγό που κυνηγούσε στην Κύπρο πρίν 10-15 χρόνια είχαν ανάγκη να βγάζουν τους σκύλους ολόχρονα έξω? ή να αλλάσει 100 ράτσες σκύλων να έβρουν τον κατάλληλο να φκάλει λαούς ή να στήνει σκοπούς για να μεν του φεύκουν οι λαοί? με το να μειωθεί και να εξαλειφτεί λέω η λαθροθηρία μήπως η προστασία του θηράματος κατά την περίοδο αναπαραγωγής δέν είναι ένα μέτρο που πρέπει να παρθεί? ή πρέπει να το αφήσουμε τελευταίο γιατί έτσι μας βολεύει καλύτερα?
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκπαίδευση”