ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
- Koutsofteros
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
Για να είμαστε δίκαιοι..:
Τελικά εβάλαν αυτοκόλλητα (αρκετά!) και στις 4 πλευρές του roudabout
Μάλλον τα πρώτα ήταν δοκιμαστικά..κάτι έτσι.
Φυσικά έννεν σε ούλλο το μήκος των ηχοπετασμάτων, εν επικεντρωμένα κοντά στο roudabout, αλλά ΟΚ.
Σίγουρα ολοκληρωμένη δουλειά, θα ήταν αν εμπαίναν σε όλο το μήκος, ειδικά στην ανατολική πλευρά που βλέπουμε συνέχεια τα πουλιά τα σκοτωμένα.
Σημασία έχει ότι τούτην την φορά ακούσαν μας, και έγινε κάτι. Το ότι επήρε τόσο καιρό, εν θα το σχολιάσω..ξέρουμε πως λειτουργεί τούτο το "κράτος". Επίσης δεν ξέρω αν έγινε και σε άλλα σημεία...
Ελπίζω να δουλέψει, θα το παρακολουθούμε..
Τελικά εβάλαν αυτοκόλλητα (αρκετά!) και στις 4 πλευρές του roudabout
Μάλλον τα πρώτα ήταν δοκιμαστικά..κάτι έτσι.
Φυσικά έννεν σε ούλλο το μήκος των ηχοπετασμάτων, εν επικεντρωμένα κοντά στο roudabout, αλλά ΟΚ.
Σίγουρα ολοκληρωμένη δουλειά, θα ήταν αν εμπαίναν σε όλο το μήκος, ειδικά στην ανατολική πλευρά που βλέπουμε συνέχεια τα πουλιά τα σκοτωμένα.
Σημασία έχει ότι τούτην την φορά ακούσαν μας, και έγινε κάτι. Το ότι επήρε τόσο καιρό, εν θα το σχολιάσω..ξέρουμε πως λειτουργεί τούτο το "κράτος". Επίσης δεν ξέρω αν έγινε και σε άλλα σημεία...
Ελπίζω να δουλέψει, θα το παρακολουθούμε..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
-
- Full Member
DOUBLEcanastas έγραψε:παιδιά έχω μια απορία. Πες ότι σηκώνω δύο φραγκολίνες μαζί η μία είναι αρσενική και η άλλη θυληκιά, ποια από τις δύο είναι προτιμότερο να πυροβολήσω την αρσενική ή την θυληκιά... ???????????
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- spyrosspyrou851
Αν ππέσει η πρώτη δεν ρίχνεις την 2η χαρτούτσιαARRWSTOSFASSAS έγραψε:DOUBLEcanastas έγραψε:παιδιά έχω μια απορία. Πες ότι σηκώνω δύο φραγκολίνες μαζί η μία είναι αρσενική και η άλλη θυληκιά, ποια από τις δύο είναι προτιμότερο να πυροβολήσω την αρσενική ή την θυληκιά... ???????????

- christy2000
- Full Member
Εχω την αποψη οτι αυτο το θηραμα θα ειναι το μελλον του κυνηγιου μας,εαν το προστατευσουμε οπως καναμε οι περισσοτερη μεχρι σημερα νομιζω οτι παει πολη καλα.Φετος ειχα την τυχη να συναντησω τις περισσοτερες φραγγολινες μεχρι σημερα απο το καιρο που κυνηγο και σε μερη που δεν πιστευα οτι υπαρχουν!Παντα αφιερωνω καποιο χρονο απο το κυνηγι μου μετα το μεσημερι για να την κυνηγισω και ομολογω οτι ειναι ενα κυνηγι πολυ εντυπωσιακο!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- Koutsofteros
- Full Member
ΏΠΑ! Σύμφωνα με τις οδηγίες της Υπηρεσίας Θήρας, δεν συστήνεται να πυροβολείς φραγκολίνες που είναι σε περιοχές που δεν συναντούνται συχνά!!! Εν καθαρόν!!!christy2000 έγραψε:...Φετος ειχα την τυχη να συναντησω τις περισσοτερες φραγγολινες μεχρι σημερα απο το καιρο που κυνηγο και σε μερη που δεν πιστευα οτι υπαρχουν!....
Εκτός αν προλαβαίνεις να κάμεις ένα τηλεφωνικό γκάλοπ την ώρα που εννα την κλειδώσει ο σιήλλος σου, να δεις αν εξαναπαίξαν στην περιοχή...τζαι μετά να του πεις "Μέσα!"
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
- christy2000
- Full Member
Ισως ετσι οπως το εγραψα να φενεται οτι συναντω 15-20 πουλια την εξορμησηKoutsofteros έγραψε:ΏΠΑ! Σύμφωνα με τις οδηγίες της Υπηρεσίας Θήρας, δεν συστήνεται να πυροβολείς φραγκολίνες που είναι σε περιοχές που δεν συναντούνται συχνά!!! Εν καθαρόν!!!christy2000 έγραψε:...Φετος ειχα την τυχη να συναντησω τις περισσοτερες φραγγολινες μεχρι σημερα απο το καιρο που κυνηγο και σε μερη που δεν πιστευα οτι υπαρχουν!....
Εκτός αν προλαβαίνεις να κάμεις ένα τηλεφωνικό γκάλοπ την ώρα που εννα την κλειδώσει ο σιήλλος σου, να δεις αν εξαναπαίξαν στην περιοχή...τζαι μετά να του πεις "Μέσα!"

Δικο μου το λαθος

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- Koutsofteros
- Full Member
Πειράζω σε ρε φίλε...
Εν την οδηγία της Θήρας που ήθελα να σχολιάσω
" Επιπρόσθετα σημειώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διαπιστωθεί εποίκιση νέων περιοχών από φραγκολίνες. Για το λόγο αυτό η Υπηρεσία Θήρας & Πανίδας καλεί τους κυνηγούς που θα εντοπίσουν φραγκολίνες σε περιοχές μακριά από τη συνήθη περιοχή εξάπλωσης τους, να μην επιχειρήσουν να τις θηρεύσουν για να βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο την τάση επέκτασης του είδους. "
Εν την οδηγία της Θήρας που ήθελα να σχολιάσω

" Επιπρόσθετα σημειώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διαπιστωθεί εποίκιση νέων περιοχών από φραγκολίνες. Για το λόγο αυτό η Υπηρεσία Θήρας & Πανίδας καλεί τους κυνηγούς που θα εντοπίσουν φραγκολίνες σε περιοχές μακριά από τη συνήθη περιοχή εξάπλωσης τους, να μην επιχειρήσουν να τις θηρεύσουν για να βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο την τάση επέκτασης του είδους. "
-
- Full Member
σκεφτειτε ρε παιδια οτι αμαν σκοτωσεις μονο την 1 φραγκολινα ειτε την αρσενικη ειτε την θυληκη αυτοματα αφηνεις χηρα η χηρο το αλλο πουλι με αποτελεσμα την στεναχωρια του και την ασχημη ψυχολογικη του κατασταση που μπορει να οδηγησει σε μαρασμο και θανατο απο φυσικα αιτιαspyrosspyrou851 έγραψε:Αν ππέσει η πρώτη δεν ρίχνεις την 2η χαρτούτσιαARRWSTOSFASSAS έγραψε:DOUBLEcanastas έγραψε:παιδιά έχω μια απορία. Πες ότι σηκώνω δύο φραγκολίνες μαζί η μία είναι αρσενική και η άλλη θυληκιά, ποια από τις δύο είναι προτιμότερο να πυροβολήσω την αρσενική ή την θυληκιά... ???????????![]()

ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
-
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10-12 ΠΟΥΛΙΑ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΕΝΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙ ΜΕ 4-5 ΘΗΛΥΚΑ.
ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 12 ΔΕΚ.ΔΕΝ ΚΤΥΠΩ ΘΗΛΥΚΕΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΝΤΩΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΟΜΩΣ,ΚΑΤ'ΑΚΡΙΒΙΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΥΝΟ ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΙ ΒΙ ΝΤΙ ΤΗΝ ΦΕΡΜΑΡΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 12 ΔΕΚ.ΔΕΝ ΚΤΥΠΩ ΘΗΛΥΚΕΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΝΤΩΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΟΜΩΣ,ΚΑΤ'ΑΚΡΙΒΙΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΥΝΟ ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΙ ΒΙ ΝΤΙ ΤΗΝ ΦΕΡΜΑΡΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

- sotiris!129
ισως η μεγαλητερη αρσενηκια που καρπωθηκα στην σεζον που μας περασε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο