Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:αυριο παλι στο ποστο :) ο καιρος θα ειναι καλος και ελπιζουμε για μια ακομα καλη εξορμηση - συναντηση με τις σιδερενιες!!! τις τελευταιες εξορμησεις παμε αρκετα καλα , βγηκαν τα πουλια απο τις απαγορευμενες και αρχισαν τα παιχνιδια!! ευχομε καλο κυνηγι σε ολους τους φανατικους του ειδους!! :D :D :D
ΡΕ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ.....ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΚΑΛΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ!

Υ.Γ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ!!!
χαχαχα εγω μονο με προσκοπευση και κλειστο ματι πεζω τη φασσα σολωνα μου!!! ;) μετα απο μια γκαντεμικη χρονια που περασα πιο παλια επιστεψα οτι οποιος εβλεπε τες φωτο μου γεματες εσυρνεν μου την να μεν ξαναπεξω!! και αποφασισα οτι ουτε φωτο θα ξαναδει κανενας αλλα και ουτε θα λαλω τους αριθμους μου! εννεν αναγκη να ξερουν εγω απολαμβανω το!!! νομιζω καταλαβαινεις !! κυνηγω 4 μηνες ανελλιπως τεταρτη-κυριακη μονο φασσα και μονο στη παφο!!! :D ΚΑΛΕΣ ΕΠΥΤΙΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! 8-) 8-) 8-)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:αυριο παλι στο ποστο :) ο καιρος θα ειναι καλος και ελπιζουμε για μια ακομα καλη εξορμηση - συναντηση με τις σιδερενιες!!! τις τελευταιες εξορμησεις παμε αρκετα καλα , βγηκαν τα πουλια απο τις απαγορευμενες και αρχισαν τα παιχνιδια!! ευχομε καλο κυνηγι σε ολους τους φανατικους του ειδους!! :D :D :D
ΡΕ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ.....ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΚΑΛΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ!

Υ.Γ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ!!!
χαχαχα εγω μονο με προσκοπευση και κλειστο ματι πεζω τη φασσα σολωνα μου!!! ;) μετα απο μια γκαντεμικη χρονια που περασα πιο παλια επιστεψα οτι οποιος εβλεπε τες φωτο μου γεματες εσυρνεν μου την να μεν ξαναπεξω!! και αποφασισα οτι ουτε φωτο θα ξαναδει κανενας αλλα και ουτε θα λαλω τους αριθμους μου! εννεν αναγκη να ξερουν εγω απολαμβανω το!!! νομιζω καταλαβαινεις !! κυνηγω 4 μηνες ανελλιπως τεταρτη-κυριακη μονο φασσα και μονο στη παφο!!! :D ΚΑΛΕΣ ΕΠΥΤΙΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! 8-) 8-) 8-)
ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΧΡΙΣΤΟ...ΤΟΥΤΑ ΕΝ ΠΕΛΛΑΡΕΣ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΜΑΝ ΠΕΖΕΙΣ...

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ....Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ;)

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ....ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΠΝΙΣΑ....ΥΓΕΙΑ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

εν πειραζει σολωνα μου καλα εκαμες!!! εμπορουσε με πειραγμενα πουλια στο τοπο σου να πεξεις πχ 3 , τωρα που υσηχαζει μπορει την κυριακη να πεξεις πχ 8!! να το απολαυσεις παραπανω!!! :D αλλα εν εχει τπτ σιουρο.............. διοτι λαλουν την ΦΑΣΣΑ και εν απροβλεπτη :D ( πεζουνια ειπαμε) :lol: :lol: :lol:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:εν πειραζει σολωνα μου καλα εκαμες!!! εμπορουσε με πειραγμενα πουλια στο τοπο σου να πεξεις πχ 3 , τωρα που υσηχαζει μπορει την κυριακη να πεξεις πχ 8!! να το απολαυσεις παραπανω!!! :D αλλα εν εχει τπτ σιουρο.............. διοτι λαλουν την ΦΑΣΣΑ και εν απροβλεπτη :D ( πεζουνια ειπαμε) :lol: :lol: :lol:
α εξεχασα εγω 1 επεξα εχτες!! εκαμαν μας τα κολπα τους παλε!! ετσι ετσι γιαυτο μας πορωνει!!! :D
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

2 φασσες εχτες 1 περτικο και 1 μπεκατσα που αποφασισε να πετασει που μεσα στα ποθκια μου μετα που 2 ωρες που εκαθουμουν ποσταρισμενος. Οι φασσες επροτιμησαν τη σιγουρια της απαγορευμενης. Επερασαμεν !!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χθές πήρα και εγώ 2 φάσσες στην παγανιά και μου έκανε εντύπωση η απόσταση που χτυπήθηκε το ένα πουλί σε μια βολή απελπισίας αφού μέχρι εκείνη την ώρα μας είχε προσηκωστεί ένας λαγός, 3 μπεκάτσες και καμιά 50 περδίκια χωρίς να καταφέρουμε να ρίξουμε βολή. Η απόσταση ήταν πραγματικά εξωπραγματική με την δέυτερη ντουφεκιά φυσίγγι colombo 5 πραγματικα΄δέν μπορώ να υπολογίσω την απόσταση η βολή ήταν τυχερή αλλά το πουλί σέκκο με προσκόπευση πέραν των 2 μέτρων. Το απόγευμα ακόμη μια μακρινή στα 60 περίπου ΄μέτρα με το 20αράκι και φυσίγγι 32 γρ νο 6
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

admin έγραψε:Χθές πήρα και εγώ 2 φάσσες στην παγανιά και μου έκανε εντύπωση η απόσταση που χτυπήθηκε το ένα πουλί σε μια βολή απελπισίας αφού μέχρι εκείνη την ώρα μας είχε προσηκωστεί ένας λαγός, 3 μπεκάτσες και καμιά 50 περδίκια χωρίς να καταφέρουμε να ρίξουμε βολή. Η απόσταση ήταν πραγματικά εξωπραγματική με την δέυτερη ντουφεκιά φυσίγγι colombo 5 πραγματικα΄δέν μπορώ να υπολογίσω την απόσταση η βολή ήταν τυχερή αλλά το πουλί σέκκο με προσκόπευση πέραν των 2 μέτρων. Το απόγευμα ακόμη μια μακρινή στα 60 περίπου ΄μέτρα με το 20αράκι και φυσίγγι 32 γρ νο 6
ΑΡΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΛΕΣ!!!
ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΛΕ ΚΑΙ Θ'ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ :D

ΤΟ 20ΑΡΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ :P
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:εν πειραζει σολωνα μου καλα εκαμες!!! εμπορουσε με πειραγμενα πουλια στο τοπο σου να πεξεις πχ 3 , τωρα που υσηχαζει μπορει την κυριακη να πεξεις πχ 8!! να το απολαυσεις παραπανω!!! :D αλλα εν εχει τπτ σιουρο.............. διοτι λαλουν την ΦΑΣΣΑ και εν απροβλεπτη :D ( πεζουνια ειπαμε) :lol: :lol: :lol:
α εξεχασα εγω 1 επεξα εχτες!! εκαμαν μας τα κολπα τους παλε!! ετσι ετσι γιαυτο μας πορωνει!!! :D
ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.
ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 10-20-30 ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ.....
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΙΤΑΡΟΥΝ... ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ :P
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ΑΡΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΛΕΣ!!!
ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΛΕ ΚΑΙ Θ'ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ :D

ΤΟ 20ΑΡΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ :P[/quote]

Φίλε Λεύκιε αν μας βάλει τσαι λίο σχέρι ο φίλος μας εν πειράζει :D :D :D καμιά φορά όμως πές το ένστικτο πές το πάθος πές το πελλάρα σηκώνεις το όπλο και νιώθεις ότι το πουλί θα πέσει. Δέν είναι και ότι ποιό αθλητικό αλλά συμβαίνει. Αν είχαμε την πληθώρα και ευκολία θηραμάτων ίσως να μην συνέβαινε. τι ανάγγκει θα είχαμε αν ρίξουμε σε μια φάσσα στα 80+ μέτρα όταν βλέπαμε άλλα θηράματα στα 20-30 μέτρα?? Έτυχε όμως η συγκιρία που είχα δεί όλα αυτά τα θηράματα 100-200 μέτρα μπροστά μου και η απόσταση της φάσσας μου φάνηκε προσιτή, είμαι περίεργος όταν την καθαρίσω τι ζημια΄έχει
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

admin έγραψε:ΑΡΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΛΕΣ!!!

ΤΟ 20ΑΡΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ :P
Φίλε Λεύκιε αν μας βάλει τσαι λίο σχέρι ο φίλος μας εν πειράζει :D :D :D καμιά φορά όμως πές το ένστικτο πές το πάθος πές το πελλάρα σηκώνεις το όπλο και νιώθεις ότι το πουλί θα πέσει. Δέν είναι και ότι ποιό αθλητικό αλλά συμβαίνει. Αν είχαμε την πληθώρα και ευκολία θηραμάτων ίσως να μην συνέβαινε. τι ανάγγκει θα είχαμε αν ρίξουμε σε μια φάσσα στα 80+ μέτρα όταν βλέπαμε άλλα θηράματα στα 20-30 μέτρα?? Έτυχε όμως η συγκιρία που είχα δεί όλα αυτά τα θηράματα 100-200 μέτρα μπροστά μου και η απόσταση της φάσσας μου φάνηκε προσιτή, είμαι περίεργος όταν την καθαρίσω τι ζημια΄έχει[/quote]

Ποτζιή ποδά έσασες τα, γιατί αν δεν σου έβαλλε χιέρι ο Μακρής θα το έκαμνα εγώ. Προσέχουμε ...... για να έχουμε ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”