ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Αυριανά σετ απ:
D20 1.50x29(no8)+1.4 (buffer) 688 57.3 (2.60χιλ βαθος)(olympia) super g 17
D20 1.50 x 29(no8) 57.3 (3χιλ Βαθος)(olympia) super g 17
C7 1.55 x 28 (no8) 58.00 (2 xil βαθος) (victory) super g 17
csb6 1.20 x 24 (no10) 58.00(2χιλ βαθος)(victory) πιστονι κιλιλης χ26
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Και αυτο:
Α1 1.65 x 31 (8) 1.7χιλ βαθος ρελιασμα στο 58,20 βυσμα 17αρι super g ;)
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Κώστα, καίγεται... :P
Την έβαλα σε 12/67,4 πλαστικό και 4άκτινο αντί 12/70 paper ..!!
SR4756 cx2000- 1,70gr- 34gr- No7,5- Z2M18- ~12mm/4*/56mm = 350m/s..!!!(60cm κάννη)

Καθώς καιγόταν εχθές, έκαιγε και πέρδικες.... :P
Το αξιοθάυμαστο είναι ότι απο ανάκρουση ένιωθα πως ήταν 24γρ..!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

andreas78 έγραψε:Κώστα, καίγεται... :P
Την έβαλα σε 12/67,4 πλαστικό και 4άκτινο αντί 12/70 paper ..!!
SR4756 cx2000- 1,70gr- 34gr- No7,5- Z2M18- ~12mm/4*/56mm = 350m/s..!!!(60cm κάννη)

Καθώς καιγόταν εχθές, έκαιγε και πέρδικες.... :P
Το αξιοθάυμαστο είναι ότι απο ανάκρουση ένιωθα πως ήταν 24γρ..!!!!
απάτητο ήταν το βύσμα?
andreas78

Νομίζω ναι...διότι δεν θυμάμαι ακριβώς το κενό, είμαι σίγουρος όμως οτι ήταν πέραν των 12χιλ., αν βρω χρόνο μετά θα στήσω ένα ξανά για να σιγουρευτώ. ..

Πάντως σε δοκιμή που κάναμε με τον Χρήστο, μεταξύ απατητου και πατημενου, η διαφορά στην ταχύτητα ηταν μολις ~5-7 m/s αλλά στην ανακρουση απο την γη ως τον ουρανό. .... ;)
Το απατητο είχε ανακρουση αεροβολου.... :shock:
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

andreas78 έγραψε:Νομίζω ναι...διότι δεν θυμάμαι ακριβώς το κενό, είμαι σίγουρος όμως οτι ήταν πέραν των 12χιλ., αν βρω χρόνο μετά θα στήσω ένα ξανά για να σιγουρευτώ. ..

Πάντως σε δοκιμή που κάναμε με τον Χρήστο, μεταξύ απατητου και πατημενου, η διαφορά στην ταχύτητα ηταν μολις ~5-7 m/s αλλά στην ανακρουση απο την γη ως τον ουρανό. .... ;)
σε δοκιμές που έκανα εγώ είχα +10μ/δ και αυξημένες συγκέντρωσής από λάκτισμα δεν το συζητώ πολύ χαμηλό επίσης στην πέρδικα τα σετ απ μου ήταν από 410-430 μ/δ στα 33γ άλλα από ανάκρουση 24 γραμμάριον ;)
andreas78

Το κενό τελικά ειναι 11.9χιλ., με 67.5χιλ., κάλυκα και ρελιασμα στα 56.15χιλ., αρα και το βύσμα εινα περίπου 1χιλ., πατημένο.
Πάντως μια χαρά ήταν και αν την βάλω σε 69χιλ., κάλυκα, φοβάμαι μήπως μου αφήνει ακαη. Θα γίνει η δοκιμή όμως και με 14χιλ., κενο, να δούμε τι μπορεί να κανει..... ;)
andreas78

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
andreas78 έγραψε:Νομίζω ναι...διότι δεν θυμάμαι ακριβώς το κενό, είμαι σίγουρος όμως οτι ήταν πέραν των 12χιλ., αν βρω χρόνο μετά θα στήσω ένα ξανά για να σιγουρευτώ. ..

σε δοκιμές που έκανα εγώ είχα +10μ/δ και αυξημένες συγκέντρωσής από λάκτισμα δεν το συζητώ πολύ χαμηλό επίσης στην πέρδικα τα σετ απ μου ήταν από 410-430 μ/δ στα 33γ άλλα από ανάκρουση 24 γραμμάριον ;)

Η δοκιμή μας, είχε γίνει σε 24γρ., και το απατητο πραγματικά ήταν σαν βολή με αεροβόλο. ...!!!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

andreas78 έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:

Η δοκιμή μας, είχε γίνει σε 24γρ., και το απατητο πραγματικά ήταν σαν βολή με αεροβόλο. ...!!!
Aντρέα πήγες στη λύση που αναγκαστηκά έπρεπε να καταφύγεις και ετσι αποδυκνείεις την ιδιογομωτική σου γνώση και εφαρμοσμένη τεχνογνωσία όπου κατέχεις.Πρόσεξε λοιπόν πως τα πράγματα με την απλή λογική μας οδηγούν εκει που έφτασες χωρίς να καταφύγουμε στον κάλυκα των 67 χιλ.Απλά αν έχουμε την δυνατότητα εξομοιώνουμε με βάση το κενό ελευθερο χώρο απο τα χέιλη του κάλυκα , το τελικό ύψος του κλεισμένου φυσίγγίου στο ύψος που θα έπρεπε να έχει ένα φυσίγγιο των 67 χιλ μέτα απο το τελικό κλείσιμο δηλαδή στα 56 περίπου χιλιοστά.
Σου ποστάρω αυτές τις ενδεικτικές φωτ'ο οπού χρησιμοποιώ μια πολύ γνωστή και φημισμένη παλαιά πυρίτιδα την I.C.I Nobel Glasqow 86 η οποία είναι μια υπερπροοδευτική πυρίτιδα και αποκλειστικά προορισμένη για γομώσεις magnum και σε κάλυκα 12/70 σε βάρος όχι κάτω απο 40 γρ, σκάγια.
Εδώ λοιπόν αφήσαμε ελέυθερο χώρο 16 χιλ και χρησιμοποιώντας κομμένους κάλυκες 76 χιλ σε καθαρά 70 χιλ ρελιάσαμε στο τελικό ύψος των 57 χιλ με ειδικό στροφείο και κάνοντας χρήση κεντρικής σύντηξης τοπυ αστεροειδους όχι πάντα κατ΄ανάγκη.
Το εν λόγω στήσιμο είναι με καθαρά παραδοσιακή βυσμάτωση και χρήση oatmeal buffer και προορίζεται για το κυνήγι του λαγού όπου αποκλειστικά εξειδικέυομαι.
Αν μπορείς να μπείς στο μυαλό μου ο σκοπός μου έιναι να κατασκευάσω ένα φυσίγγι που να θυμίζει εκείνα τα παλια I.C.I Imperial Canada. που είναι το φετίχ μου απο τις πλαστικές κατασκευές.

Εικόνα
adult photo sharing

Εικόνα
screenshot

Εικόνα
take a screenshot
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
andreas78

Σε έχω πάρει χαμπάρι προ πολλού. .... :lol:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, εξάλλου και τα δικά μου ερεθίσματα ηταν πάντα, τα παλαιά φυσίγγια και ιδιαίτερα τα χάρτινα. Με πυριτιδες σαν αυτή που αναφέρεις.
Φέτος πήρα πέρδικες με 206S- Nobel 78-Nobel 64- Nobel 84/AZ- Rottweil-D10- Sokol BG- SR4756..... :D
Σε χαρτινα, πλαστικα, αστερια, στρογγυλα....Αυτή ειναι η δικη μου τρέλα......!!!!
Όπως σε καταλαβαίνω εγώ, το ίδιο νομίζω κάνεις και εσύ! !!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”