ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
RODOSTHENIS
Full Member

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Χαχαχα
Φιλούι μου επίες στις τζικλες, τζε εφια που το ποφυσιμα το πρωί τζε επεία μεσα σε κάτι αμπέλια που επεζαν τζίκλες!!!όπος εκαθουμουν τζιαμέ ακούο που πάνω 2 σχιπεθκίρες τζε φωνες παουρκες ετο λαό με στη στράτα ποξο που το σπίτι, πάνω σου χρίστο ο χριστος ήταν μεσ στη σχινία τζε εγύρευκεν την τζίκλα φκενή χριστοσ πόξο τανκ του αέρα λαλεί έπεσεν ο λαος ρουκέτα τζε εμπηκεν μες στο αμπέλι που εστέκουμουν καμίαν 35 μέτρα ηταν πικνο το αμπέλι αφικατον να τον δεί ο παρέας που τάχα των έπεξε οτι επίενεν καλύτερα, τζε εφωνάζαν κομά εν τον έπεξες χρίστο πάει ο λαός τζε επείρεν μια SAGA 28gr 9no και εκρεμάστικεν πας στην κουζούπα.

Τη φρανγολίνα επεξάτην που άνω που το χωράφισου όπος επζα τζικλες επερασα πυο κοντά της τζε μολις επέρασα εππέτσεν μεγάλο λαθος τις .Επείρεν τκαι ετζινι μία Saga 28γρ 9νο skeet τζε επίεν στο παράδεισο.

Εν θα σας πο τζε για του περτικους γτ θα με απολύσει ο μαστρος μου .χχχχχχχχχχχχχχ :lol: :lol: :lol: :lol:
RODOSTHENIS
Full Member

Α Αρίστε τζε την ώρα που έπεξα την φραν γολίνα πιάνουμε τηλεφωνο ένας παρέας και λέι μου εν μεγάλος ο λαός που έπεξες λαλο του τζε εγώ νε, αλλά που το ξέρεις. Και λέις μου εν ο μουκτάρις της Αχχέλιεας που τον επάτισεν τζε εκαλλύκοσεν τον!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

εκαμες τα ούλα, εμείς να γυρίζουμε με τους σχίλους και να μεν βρίσκουμε μαλαή τσαι εσένα να κουτουλούν πάνω σου . Πρόσεχε άμμα περπατάς να μεν σου φύει τίποτε πουπίσω χωρίς να το καταλάβης :lol: :lol: :lol: :lol:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ε πε μας τζιαι για τους περτικους τζιαι εν να με φαει η αγωνια! :lol:
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

RODOSTHENIS έγραψε:Χαχαχα
Φιλούι μου επίες στις τζικλες, τζε εφια που το ποφυσιμα το πρωί τζε επεία μεσα σε κάτι αμπέλια που επεζαν τζίκλες!!!όπος εκαθουμουν τζιαμέ ακούο που πάνω 2 σχιπεθκίρες τζε φωνες παουρκες ετο λαό με στη στράτα ποξο που το σπίτι, πάνω σου χρίστο ο χριστος ήταν μεσ στη σχινία τζε εγύρευκεν την τζίκλα φκενή χριστοσ πόξο τανκ του αέρα λαλεί έπεσεν ο λαος ρουκέτα τζε εμπηκεν μες στο αμπέλι που εστέκουμουν καμίαν 35 μέτρα ηταν πικνο το αμπέλι αφικατον να τον δεί ο παρέας που τάχα των έπεξε οτι επίενεν καλύτερα, τζε εφωνάζαν κομά εν τον έπεξες χρίστο πάει ο λαός τζε επείρεν μια SAGA 28gr 9no και εκρεμάστικεν πας στην κουζούπα.

Τη φρανγολίνα επεξάτην που άνω που το χωράφισου όπος επζα τζικλες επερασα πυο κοντά της τζε μολις επέρασα εππέτσεν μεγάλο λαθος τις .Επείρεν τκαι ετζινι μία Saga 28γρ 9νο skeet τζε επίεν στο παράδεισο.

Εν θα σας πο τζε για του περτικους γτ θα με απολύσει ο μαστρος μου .χχχχχχχχχχχχχχ :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΜΑΝΑΜΟΥ ΜΑΝΑ ΜΟΥ
Ρε Ροδο ειμαστε καμια 200 μετρα πιο πισω που σασ :o ... Το ΤΖΙΕΡΡΑΤΟ μου Μεσα.. αν Το ξερα ηταν να ρτω να κατσω μπροστα σου.. Αντι 34-36 Τζικλεσ ηταν να παιξεισ Καμια 30 τζαι ναμαι τζαι γω ευχαριστιμενοσ :D :D .

Υ.Γ Εννα με ΠΙΑΕΙΣ Τηλεφωνο κομα :twisted: :evil:
RODOSTHENIS
Full Member

Σάκη αφού είπασου που να πάεις τζιαμέ που επίες τζε εσεί επεία τζε εγώ. Τζε αν θιμάσε ύπασου πιαμε τηλέφωνο το σαββάτο να σου πω σίουρα αν έσει τπτ . Εγω εν τέλει τυχέα που επέια !!! Αφου με είδες γτ δεν με έπιασες τηλέφωνο?????
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

RODOSTHENIS έγραψε:Σάκη αφού είπασου που να πάεις τζιαμέ που επίες τζε εσεί επεία τζε εγώ. Τζε αν θιμάσε ύπασου πιαμε τηλέφωνο το σαββάτο να σου πω σίουρα αν έσει τπτ . Εγω εν τέλει τυχέα που επέια !!! Αφου με είδες γτ δεν με έπιασες τηλέφωνο?????
Φιλουι μου ΑΝ Σε εβλεπα θα ερκουμουν σιουρα τζιαμε μπροστα σου να Σταθω.. να παιζεισ τζινεσ που εννα καλλικωνω.. :lol: :lol: :lol:
εν που τισ κουβεντεσ σου που εκαταλαβα οτι ειμαστουν στον ιδιο τοπο τζαι ειναι ΚΑΘΑΡΑ Τυχεα που ειρταμε τζιπανο. ΕΧΤΟΣ αν ειναι τυχαια που εφυεν τουσ ο λαοσ τζαι τυχαια εκαλλικωσεν τον ενασ Χριστοσ τζαι τυχαια Επαιξε τον ενασ αλλοσ. τζαι Τυχαισ ο Λαοσ ηταν παλλικαρι περιπου 4 κιλα + αποτι μασ ειπαν
Οσο για το Σαβατο ειπεσ εννα εισαι Λεμεσο τζαι οτι Μαλλον τζαι τη κυριακη θα ετζινιασ λεμεσο. Επεισησ εταξα ΚΑΦΕ/ΦΑΙ τζαι ειπα σου ΚΟΠΙΑΣΕ τζαι ειπεσ θα με Πιαεισ Τηλφωνο να βρεθουμε.. Ακομα Εννα Πιαεισ ομωσ,.
Ιπια τζαι το Καφε σου, τζαι τισ μπυρεσ σου τζαι εφα τζαι τη μεριδα σου που το φαι
Υ.Γ Στειλε μου σε πμ που εννα σε εβρω αυριο
RODOSTHENIS
Full Member

Αρφούι μου τελικα δεν ήρτα Λεμεσο είρτεν η γυνέκα Πάφο γτ είχα βαφτύσια, αν έρκουμουν θα σε έπιανα τιλεφωνο τουτο το Π,Σ θα ερτο να με ταίσεις.χαχαχαχαχα

Θα σε πίασο παρασκευη που θα έρτω πάνω.χχχχχ :D
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

φιλε μου να Κοπιασεισ ΟΠΟΤΕ Θελεισ.
ειδοπεια ομωσ εγκαιρα για να κανονισουμε τιποτε καρβουνιαστο
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εισαι καλος αμα επηες Κυνηγι! Αμαν εν παεις εν χειροτερα... :(
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”