εν σημάδι να μεν τα παίζεις κάθοντα φίλεXATZIKRIS007 έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι νεος κυνηγος και στην πρωτη κυριακη χρησειμοποιησα κατα τις 8.30 φυσσιγια victory rocket 29 gr no 5 kai rc 31 gr no 6 και υπηρχε ενα περδικη καθιστο γυρο στα 8-12 μετρα το επεξα και εφυγε αλλα τα σκαγια πηγαν ολα εκει που ηταν ο στοχος. το πρωι κυνηγουσα με ολιμπια super game 32 gr no 6 kai special Olympia 34 gr no 5 ηταν λιγο ποιο καλα αλλο οταν ξημεροσε αστα!!. κυνηγο με Baikal over under 5-3 chok. γιατι συναιβισαν οι αστοχιες στα καθιστα περδικια??
ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ
-
XATZIKRIS007
- Full Member
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Πανικος Setter έγραψε:φίλε καλωσόρισες , θέλω να σε ρωτήσω κάτι , αυτό που προσπάθησες να κανεις το θεωρείς σωστό ? δηλαδή να κτυπήσεις ένα περδίκι στα 12 μέτρα και μάλιστα καθιστό ? απάντα μου ειλικρινά
οι ρε φιλε αλλα γιατι να μεν το ριφκει ενεν προβλημα????/
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
- virtualgreek
- Moderator
XATZIKRIS007 έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι νεος κυνηγος και στην πρωτη κυριακη χρησειμοποιησα κατα τις 8.30 φυσσιγια victory rocket 29 gr no 5 kai rc 31 gr no 6 και υπηρχε ενα περδικη καθιστο γυρο στα 8-12 μετρα το επεξα και εφυγε αλλα τα σκαγια πηγαν ολα εκει που ηταν ο στοχος. το πρωι κυνηγουσα με ολιμπια super game 32 gr no 6 kai special Olympia 34 gr no 5 ηταν λιγο ποιο καλα αλλο οταν ξημεροσε αστα!!. κυνηγο με Baikal over under 5-3 chok. γιατι συναιβισαν οι αστοχιες στα καθιστα περδικια??
Διότι σε τιμωρεί ο Θεός.
Κανένας κυνηγός δεν πρέπει να κτυπά καθούμενα πουλιά ή θηράματα.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Anthimos
- Moderator
XATZIKRIS007 έγραψε:Πανικος Setter έγραψε:φίλε καλωσόρισες , θέλω να σε ρωτήσω κάτι , αυτό που προσπάθησες να κανεις το θεωρείς σωστό ? δηλαδή να κτυπήσεις ένα περδίκι στα 12 μέτρα και μάλιστα καθιστό ? απάντα μου ειλικρινά
Φιλε εν εισαι κεντρο το όπλο εννεν πανω σου!!!
Μεν παιζεις καθοντα εννεν σωστο ....
Πριν 2 εφτομαδες τα πουλλουθκια που τα ηβρες αφου το κυνηγι απαγορευετουν???
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
XATZIKRIS007
- Full Member
τριγωνια ρε φιλε!!!Anthimos έγραψε:XATZIKRIS007 έγραψε:Πανικος Setter έγραψε:φίλε καλωσόρισες , θέλω να σε ρωτήσω κάτι , αυτό που προσπάθησες να κανεις το θεωρείς σωστό ? δηλαδή να κτυπήσεις ένα περδίκι στα 12 μέτρα και μάλιστα καθιστό ? απάντα μου ειλικρινά
Φιλε εν εισαι κεντρο το όπλο εννεν πανω σου!!!
Μεν παιζεις καθοντα εννεν σωστο ....
Πριν 2 εφτομαδες τα πουλλουθκια που τα ηβρες αφου το κυνηγι απαγορευετουν???
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
- Dimitris
Φίλε στα 12 μέτρα ό'τι φυσίγγιο και να βάλεις και κτυπήσεις το πουλί, θα πέσει. Σκέφτου λίο την απόσταση 8-12 μέτρα. Άρα το θέμα δεν ήταν τα φυσίγγια αλλά η αστοχία. Φαίνεται εβιάστηκες, επειδή είσαι και νέος κυνηγός, και δεν σημάδεψες σωστα.XATZIKRIS007 έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι νεος κυνηγος και στην πρωτη κυριακη χρησειμοποιησα κατα τις 8.30 φυσσιγια victory rocket 29 gr no 5 kai rc 31 gr no 6 και υπηρχε ενα περδικη καθιστο γυρο στα 8-12 μετρα το επεξα και εφυγε αλλα τα σκαγια πηγαν ολα εκει που ηταν ο στοχος. το πρωι κυνηγουσα με ολιμπια super game 32 gr no 6 kai special Olympia 34 gr no 5 ηταν λιγο ποιο καλα αλλο οταν ξημεροσε αστα!!. κυνηγο με Baikal over under 5-3 chok. γιατι συναιβισαν οι αστοχιες στα καθιστα περδικια??
Καλύτερα θα ήταν φίλε μου να δίνεις την ευκαιρία στο πουλί να πετάσει και μετά να το σημαδέψεις, έτσι για μια πιο δίκαιη μάχη μεταξύ κυνηγού και θηράματος
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- titosblaser
- Full Member
Συμφωνω απολυτα με τον Δημητρη οσο αφορα την αντημετοπηση των θηραματων δικαια !! πχ να (πυροβολεις των λαων μεσα στην κουτση) του ειναι απλως ντροπη για τον ιδιο των κυνηγο
Dietitian&Nutritionist
- titosblaser
- Full Member
respect 
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Dietitian&Nutritionist
-
savvis25
- Full Member
Το...κόκκινο τί φυσίγγιο είναι αν επιτρέπεται;; (Μάρκα, γραμμάρια, σκάγια... Καιρικές συνθήκες που συνηθίζεις να το χρησιμοποιείς...).titosblaser έγραψε: respect
-
ARRWSTOSFASSAS
- Full Member
32gr tiger rotweilsavvis25 έγραψε:Το...κόκκινο τί φυσίγγιο είναι αν επιτρέπεται;; (Μάρκα, γραμμάρια, σκάγια... Καιρικές συνθήκες που συνηθίζεις να το χρησιμοποιείς...).titosblaser έγραψε: respect
zesth kai apnoia
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!