με 2-3 προσθήκες εν κάθετε άλλος δίπλα μου μιλω για victory 31gr europa την olymbia gem 36gr και ηλιονα κρουζ ζυπλαςBAIKAL 1980 έγραψε:φιλουι περσυ ολα τα πουλια της πρωτης Κυριακης και πρωτης Τεταρτης τα επαιξα με caccia 36gr μπλε και βικτορυ ασπρουα!!!οποτε εισαι μεσα...ο καιρος πανω κατω ειναι ο ιδιος με περσυ!τζαι τζινι η μπεσιουα θεριζει!!!!!
ωραιος!!!!
εγω φετος το ειπα πως θα πειραματιστω και παω με φυσιγγια που δεν ξαναδοκιμασα ποτε στη ζωη μου!!!remington express 35,5gr,rio long range 36gr, lampro classic 34gr και Olympia big game copper 32gr...θα τα παιξω σε ολη τη σεζον...θα τους δωσω ευκαιριες και θα καταληξω σε αυτα που μου αρεσαν...θα εχω και για back up την αγαπημενη μου starlight!!!
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Sergios
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
-
- Full Member
αφιερωμενο στο φασσαρη BAIKAL!!
ερχεται πανω σου μια σιδερενια αερος-αερος.
συρνεις της μια σιεπεθκια εδαφους-αερος.
και η φασσα απο αερος-αερος...... εγινε αερος-εδαφους!!

ερχεται πανω σου μια σιδερενια αερος-αερος.
συρνεις της μια σιεπεθκια εδαφους-αερος.
και η φασσα απο αερος-αερος...... εγινε αερος-εδαφους!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:αφιερωμενο στο φασσαρη BAIKAL!! ερχεται πανω σου μια σιδερενια αερος-αερος. συρνεις της μια σιεπεθκια εδαφους-αερος. και η φασσα απο αερος-αερος...... εγινε αερος-εδαφους!!![]()
![]()
![]()
![]()
...επεθανες με!!!!

φιλουι μου φασσαρη αρρωστε!!!!εκοντεψε....τζαι ξερεις εσυ....ΠΑΝΩ ΣΟΥΟΥΟΥΟΥ...

-
- Full Member
ΠΑΝΩ ΣΟΥΥΥΥΥBAIKAL 1980 έγραψε:WOODPIGEONHUNTER έγραψε:αφιερωμενο στο φασσαρη BAIKAL!! ερχεται πανω σου μια σιδερενια αερος-αερος. συρνεις της μια σιεπεθκια εδαφους-αερος. και η φασσα απο αερος-αερος...... εγινε αερος-εδαφους!!![]()
![]()
![]()
![]()
...επεθανες με!!!!![]()
φιλουι μου φασσαρη αρρωστε!!!!εκοντεψε....τζαι ξερεις εσυ....ΠΑΝΩ ΣΟΥΟΥΟΥΟΥ...![]()
![]()
ΜΠΑΜ

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΠΑΝΩ ΣΟΥΥΥΥΥ ΜΠΑΜBAIKAL 1980 έγραψε:...επεθανες με!!!!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:αφιερωμενο στο φασσαρη BAIKAL!! ερχεται πανω σου μια σιδερενια αερος-αερος. συρνεις της μια σιεπεθκια εδαφους-αερος. και η φασσα απο αερος-αερος...... εγινε αερος-εδαφους!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..εισαι που τους λιους φασσαρηδες πραγματικα!!!

-
- Full Member

καλα ρε που το ξερεις???

-
- Full Member
...επεθανες με!!!!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:![]()

καλα ρε που το ξερεις???

εμπα μες το αυτοκινητο και ελα 1 περιπατο!! να σου δοκω και λλιες δολοφονικες χαρτουτσιες της δικης μου κατασκευης!!

ΠΑΝΩ ΣΟΥΥΥΥΥ ΜΠΑΜWOODPIGEONHUNTER έγραψε:...επεθανες με!!!!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:![]()
![]()
![]()

...νασαι καλα αρφουι μου...ειμαι σπιτι τζαι προσεχω το μιτση...προσπαθω να τον μαθω να επωμιζει...!!!!

Ρε κοπελια εχει τηλεφωνα, εχει π.μ εχει και facebook. Δεν ειναι αναγκασμενος ο καθε ενας να βλεπει τους διχως νοημα διαλογους σας. Σαχλαμαριστε σε προσωπικο επιπεδο. Οχι δημοσια
Ρε κοπελια εχει τηλεφωνα, εχει π.μ εχει και facebook. Δεν ειναι αναγκασμενος ο καθε ενας να βλεπει τους διχως νοημα διαλογους σας. Σαχλαμαριστε σε προσωπικο επιπεδο. Οχι δημοσια