ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ 2013
- ANTROS BREDA
Re: ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ 2013
E παιδκια βκαλτε το τσιε ανακατοθικεν το στομάχι μας ! αμαν τους εβρουμεν πρέπει να τους την δωκουμε να την φαν και μετά να τον γυρίζουμε και video!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Δεν την απαγορευσαν περσι την περιοχη τουτη;Andreas chivas έγραψε:Από Φαρμακά προς Λαμπήρι. Συνορα της απαγορευμένης κάτω από τις ανεμογεννήτριες.
-
ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΔΕΥΚΟΥΝΤΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΚΟΥΝΤΕ ΤΖΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΗΝ ΨΟΦΗΣΟΥΝ. 

- KALLITZIA
- Full Member
Ο θεος να μην μου δείξει έτσι πραμα γιατί εν θα το αντεξω.. Φιετε το βίντεο ρε παιθκια και εν εχει χειροτερο πραμα και ειδικά αμαν αγαπας και τα σκυλια σου και δεθεις και μαζι τους 

««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
- Phinix
Είναι δυνατό να μην υπάρχει τρόπος εξάλειψης του φαινομενου τούτου?
Έσπασα αλλα πολλά δύσκολο να σκεφτώ κάτι πραχτικό
Η μονη λύση, που δεν είναι λύση, είναι να μάθει ο σκύλος να μην τρώει ΤΙΠΟΤΕ από κάτω αλλα δύσκολο. Στη φύση τους πολλά λαίμαργοι
Έσπασα αλλα πολλά δύσκολο να σκεφτώ κάτι πραχτικό
Η μονη λύση, που δεν είναι λύση, είναι να μάθει ο σκύλος να μην τρώει ΤΙΠΟΤΕ από κάτω αλλα δύσκολο. Στη φύση τους πολλά λαίμαργοι
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
είναι εύκολο να βρεις ποιος τις βάζει , συνήθως μπαίνουν εκεί που ενοχλά καποιους. πριν λιγες μερες στις περιοχες μου
εβαλε ενας φανερα μαλιστα κοντα στα μελισσια του, τι επρεπε να κανω ? να παω να τον σκοτωσω? και μην μου πειτε να παω να τον καταγγειλω γιατι δεν βγαινεις απο μεσα .
μονο αν παθει ανθρωπος κακο με τα δηλητηρια τοτε μπορει κατι να γινει. εδω ειμαστε μαθημενοι να γινετε το κακο και μετα να λαβανουμε μετρα. μη κακο καποιος που ετοιμαζει τα δηλητηρια απο το σπιτι του να φαει ενα δικο του ατομο τοτε θα καταλαβει,
το βιντεο μην το βγαλετε απο μεσα αφηστε το να το βλεπουν μπας και συγκινηθει κανενας.
ενας λογος που δεν θελω να περνω καποιον μαζι μου ειναι γιατι μια φορα ειχα παρει ενα ξαδελφο μου και εχασε τον σκυλο του απο δηλητηρια, σε περιοχη που πηγαινα εγω. ενιωθα τοσο ασχημα που τον πηρα και ηταν και πολυ συνδεδεμενος με το σκυλο του. ειναι μια πολυ ασχημη εμπειρια να βλεπεις τον σκυλο να σε κοιτα και να σε παρακαλα να τον σωσεις .
μιλατε μεταξυ σας γιατι ισως με καποια κουβεντα συνηδητοποιησουν αυτοι που το κανουν τι κακο προκαλουν,
εβαλε ενας φανερα μαλιστα κοντα στα μελισσια του, τι επρεπε να κανω ? να παω να τον σκοτωσω? και μην μου πειτε να παω να τον καταγγειλω γιατι δεν βγαινεις απο μεσα .
μονο αν παθει ανθρωπος κακο με τα δηλητηρια τοτε μπορει κατι να γινει. εδω ειμαστε μαθημενοι να γινετε το κακο και μετα να λαβανουμε μετρα. μη κακο καποιος που ετοιμαζει τα δηλητηρια απο το σπιτι του να φαει ενα δικο του ατομο τοτε θα καταλαβει,
το βιντεο μην το βγαλετε απο μεσα αφηστε το να το βλεπουν μπας και συγκινηθει κανενας.
ενας λογος που δεν θελω να περνω καποιον μαζι μου ειναι γιατι μια φορα ειχα παρει ενα ξαδελφο μου και εχασε τον σκυλο του απο δηλητηρια, σε περιοχη που πηγαινα εγω. ενιωθα τοσο ασχημα που τον πηρα και ηταν και πολυ συνδεδεμενος με το σκυλο του. ειναι μια πολυ ασχημη εμπειρια να βλεπεις τον σκυλο να σε κοιτα και να σε παρακαλα να τον σωσεις .
μιλατε μεταξυ σας γιατι ισως με καποια κουβεντα συνηδητοποιησουν αυτοι που το κανουν τι κακο προκαλουν,
-
- Full Member
ναι έχει απαγορευτεί πέρσι μετά από αρκετή προσπάθεια.istriano ® έγραψε:Δεν την απαγορευσαν περσι την περιοχη τουτη;Andreas chivas έγραψε:Από Φαρμακά προς Λαμπήρι. Συνορα της απαγορευμένης κάτω από τις ανεμογεννήτριες.
-
- Full Member
dimitris savva έγραψε:είναι εύκολο να βρεις ποιος τις βάζει , συνήθως μπαίνουν εκεί που ενοχλά καποιους. πριν λιγες μερες στις περιοχες μου
με να τον σκοτωσεις με τπτ.....απλα λεεις του να τις απομακρυνει πριν γινει κατι κακο κ αν δεν το πραξη θα υποστει τις συνεπειες των πραξεων του! υπαρχουν αρκετα φαρμακα στο εμποριο για το συγκεκριμενο "εντομο". οταν ο αλλος δεν με σκεφτεται γιατι να τον σκεφτω εγω; μπορει να προφυλαχτει απο τις σφηκες κ με αλλους τροπους! επαθα την παλια με ετσι περιπτωση...ειπα του ευγενικα να τις φυει κ ειπεν μου ενταξει....το σκυλι μου την επομενη επηεν......αρα εγραψε με κανονικα! ε μετα εφυεν ολα τα "εντομα" του...αλλα το κακο εγινε! κ για οποιους που σαν μεν παει ο σκυλος σου τζιαμε....εζωσεν ολοκληρη την περιοχη....ταχα για τις σφηκες!
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
- Phinix
Καλημέρα φίλοι
Εγώ είμαι πολύ περίεργος να δω τη φάτσα ενός απο τούτους τους λεβέντες
τι προφίλ ανθρώπου είναι τέλος πάντων
πόση αρρώστια
έ-λ-ε-ο-ς
μια τατσα τόπος και πρέπει να έχουμε και έννοια από τις ψατζιες
πως σκέφτονται δηλαδή - πόσο κάλλο πρέπει να έχεις στον εγκέφαλο σου δηλαδή ρε να κάμεις κάτι τέτοιο
α, ναι ξέχασα - ο τάδε έπιασε τόσα θηράματα ποδα στους τόπους ΜΑΣ και να μεν ξανάρθει ο ...... να τους ποσπασω τους σκύλλους κτλ κτλ
μόνο έναν χρειάζεται να συλλάβετε
ΈΝΑΝ μόνο
τιμωρείστε τον παραδειγματικά και τέλος
πόση αρρώστια
έ-λ-ε-ο-ς
πως σκέφτονται δηλαδή - πόσο κάλλο πρέπει να έχεις στον εγκέφαλο σου δηλαδή ρε να κάμεις κάτι τέτοιο
α, ναι ξέχασα - ο τάδε έπιασε τόσα θηράματα ποδα στους τόπους ΜΑΣ και να μεν ξανάρθει ο ...... να τους ποσπασω τους σκύλλους κτλ κτλ
ΈΝΑΝ μόνο
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- andreasana210326
Phinix έγραψε:Καλημέρα φίλοι
πόση αρρώστια
έ-λ-ε-ο-ς
ΈΝΑΝ μόνο
ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗ8ΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ 8Α ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΙΓΑ ΚΑΙ ΓΤ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΑΙΣ8ΗΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΙΣΤΙΚΩΜΕΝΟΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.