mikros έγραψε:Καλος τον καπετανιο μας που ειναι και κυνηγος
Ειμαστεν ουλοι πελλοι μες τουτον το τοπο.......... ξερετε πολους λογικους ανθρωπους που να ξηπνουν που το χαραμα και να πειενουν κυνηγη ή στους σκυλους ή αναγνωρισεις?
Να σας πω και κάτι ακόμη , εχω πολλή τρέλα και με το ψάρεμα εκεί να δεις ξενύχτια το κυνήγι δεν είναι τίποτα μπροστά του
Για εσενα δεν ειναι τιποτα μπροστα του...ρωτα και εμας εγω ρε παιθκια εμινα μια μερα πιντα γιατι εν θα εξηπνουσα το πρωι να παω ψαρεμα...μετα εκημιθικα 2 ωρες και ιστερα ακαμα κατι δουλιες και μετα επια κατω...ε...εξαναμινα πιντα για να παω κυνηγι...
mikros έγραψε:Καλος τον καπετανιο μας που ειναι και κυνηγος
Ειμαστεν ουλοι πελλοι μες τουτον το τοπο.......... ξερετε πολους λογικους ανθρωπους που να ξηπνουν που το χαραμα και να πειενουν κυνηγη ή στους σκυλους ή αναγνωρισεις?
Να σας πω και κάτι ακόμη , εχω πολλή τρέλα και με το ψάρεμα εκεί να δεις ξενύχτια το κυνήγι δεν είναι τίποτα μπροστά του
Για εσενα δεν ειναι τιποτα μπροστα του...ρωτα και εμας εγω ρε παιθκια εμινα μια μερα πιντα γιατι εν θα εξηπνουσα το πρωι να παω ψαρεμα...μετα εκημιθικα 2 ωρες και ιστερα ακαμα κατι δουλιες και μετα επια κατω...ε...εξαναμινα πιντα για να παω κυνηγι...
καθε Σαβατο πρωι πηγαινα μεχρι πριν 2 χρονια κυνηγι τζικλασ ολη μερα περαστεσ συκοτεσ δυλινο και μετα εφευγα και πηγαινα πολι χρυσοχουσ πιντομενοσ ενοικιαζα διαμερισμα εξιφτεριζα τεσ τζικλεσ που επαιζα εβαλα τεσ μεσ το ψυγιο εκοιμουμουν δυο τρεισ ωρεσ και επειγενα ακαμα παλι μεχρι το βραδυ .ερκουμοιυν πολι επιανα τα πουλια που το ψυγιο εκαμνα ενα μπανιο και εξεκινουν μονοσ και ερκουμουν λευκωσια .γυρο στα 18 χρονια κυριακη τεταρτη ακαμα .τωρα που ακριωσε γενικα η ζωη παω καποτε .τζιε να σασ πω δεν το μετανιωνο με τιποτα
Ε ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ . ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ , ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ . ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ
KKILER έγραψε:Ε ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ . ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ , ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ . ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ
Να είσαι πάντα καλα συνάδελφε με τα καλα σου λόγια σε ευχαριστώ πολύ