ΤΡΥΓΟΝΙΑ 2013-2014 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Re: ΤΡΥΓΟΝΙΑ 2013-2014 !!!

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Μαζωτό και Κιβισίλι διακιούμαστε καθημερινά σωστά; Μέχρι πότε;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:
Rai έγραψε: Με αρκετή τύχη και σήμερα 1 ορτύκι και 2 τρυγώνια με double.

Rai Gastone
Mετα απο το τηλεφωνημα που σου εκανα πρην 2 ωρες ειμαι και εγω σπιτι!
περπατημα 20 λεπτα στον τοπο και ξανα στο αμαξι γιατι δεν ηθελα να ειμαι απληστος με 3 καλικες και λιγο κρεας στο γυλεκο !
Οποιος γυριζει μυριζει και οποιος ψαχνει βρησκει :ugeek:

bang bang !129 luke he is the fastest gun around

ρε πελλε αρκεψες και εν υποφερεσε... η απουσια μιας γυναικας στην ζωη σου εκαμεν σε πολλα σαχλαμπουρδα... εν καιρος σου που ενα την φαεις με το nike το 44... :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Artemis G. έγραψε:
ρε πελλε αρκεψες και εν υποφερεσε... η απουσια μιας γυναικας στην ζωη σου εκαμεν σε πολλα σαχλαμπουρδα... εν καιρος σου που ενα την φαεις με το nike το 44... :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
πιας τον κουφο να καμει 2 φραπε ζε βαλω εγω τες γυναικες ! 8-)
μπαι Δε γει μολις ηρτα που το απογευματινο μου περιπατο ... :roll:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
PB687 Diamond Pigeon

Δημοσίευση από PB687 Diamond Pigeon »

Γεια σας παιδιά! Έχει λίγες μέρες που εγγράφτηκα στο Forum μετά που άκουσα πάρα πολλά καλά λόγια από τον φίλο μου τον BAIKAL 1980. Πράγματι έχουν πολύ ενδιαφέρον οι συζητήσεις και οι πλάκες σας!!!

Κοντεύει το σαββατοκύριακο κε εύχομαι σε όλους καλά κυνήγια και μακάρι να βγουν λίγα πουλιά, αλλά από ότι ακούω τούτη την εβδομάδα ήταν λίγα.
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Σήμερα μεγάλη ησυχία και σε κόσμο αλλά και στα τρυγώνια.
2 ντουφεκιές όλες και όλες σε μία φίνα μέσα σε μονοπάτι στον δρόμο για το αυτοκίνητο.Με την πρώτη μου ντουφεκία άν και ήταν ακίνητη δέν την κτύπησα :shock:

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

PB687 Diamond Pigeon έγραψε:Γεια σας παιδιά! Έχει λίγες μέρες που εγγράφτηκα στο Forum μετά που άκουσα πάρα πολλά καλά λόγια από τον φίλο μου τον BAIKAL 1980. Πράγματι έχουν πολύ ενδιαφέρον οι συζητήσεις και οι πλάκες σας!!!

Κοντεύει το σαββατοκύριακο κε εύχομαι σε όλους καλά κυνήγια και μακάρι να βγουν λίγα πουλιά, αλλά από ότι ακούω τούτη την εβδομάδα ήταν λίγα.

..καλως τον συντροφο...! :D
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

PB687 Diamond Pigeon έγραψε:Γεια σας παιδιά! Έχει λίγες μέρες που εγγράφτηκα στο Forum μετά που άκουσα πάρα πολλά καλά λόγια από τον φίλο μου τον BAIKAL 1980. Πράγματι έχουν πολύ ενδιαφέρον οι συζητήσεις και οι πλάκες σας!!!

Καλωσόρισες φίλε με το beretta σου στην παρέα μας! Ελπίζουμε το δικό σου όπλο να σκοτώνει :D
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

SilverPigeonS έγραψε:

Καλωσόρισες φίλε με το beretta σου στην παρέα μας! Ελπίζουμε το δικό σου όπλο να σκοτώνει :D

...παντως αν και αριστερο το οπλο του συντροφου μου εδωκε μου το στις τρασιηλες και εμεινα μαλακας!!! :D και ειμαι και δεξιοχερας!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Rai έγραψε:Σήμερα μεγάλη ησυχία και σε κόσμο αλλά και στα τρυγώνια.
2 ντουφεκιές όλες και όλες σε μία φίνα μέσα σε μονοπάτι στον δρόμο για το αυτοκίνητο.Με την πρώτη μου ντουφεκία άν και ήταν ακίνητη δέν την κτύπησα :shock:

Rai
η beretta κρατας η δεν κοφκαν οι χαρτουτσιες :lol: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
PB687 Diamond Pigeon

Δημοσίευση από PB687 Diamond Pigeon »

Σας ευχαριστώ παιδιά για το καλωσόρισμα σας!! Πάντως το όπλο μου είναι εξαιρετικό αλλά αν είχα το νου που έχω τώρα, δεν θα έδινα έτσι λεφτά για να αγοράσω όπλο, παρόλο που είναι φοβερό!

Όπως λέει και ο φίλος μου ο Baikal 1980 που το δοκίμασε, είναι αρκετά καλό, αλλά τούτος ο άτιμος ο Baikal 1980 και με άσφαιρα να σύρνει με τις κάννες του όπλου ζαβές, το πουλί εν να πέσει πάλε!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΥΓΟΝΙΩΝ”