Rai έγραψε:Τα παράνομα ζευγαράκια που ερωτοτροπούν στην ύπαιθρο τα ξέχασες Αρτέμη μου .Και αυτά επηρεάζουν
Λαλεις ρε φιλε..? Κοιταξε να δεις επειδη εν εχω πληρης αποψη για τουτο το θεμα... εν να ρωτησω ενα φιλο και συναδερφο που ερωτοτροπει τωρα τελευταια να μαθω και να σου πω....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Rai έγραψε:Τα παράνομα ζευγαράκια που ερωτοτροπούν στην ύπαιθρο τα ξέχασες Αρτέμη μου .Και αυτά επηρεάζουν
Λαλεις ρε φιλε..? Κοιταξε να δεις επειδη εν εχω πληρης αποψη για τουτο το θεμα... εν να ρωτησω ενα φιλο και συναδερφο που ερωτοτροπει τωρα τελευταια να μαθω και να σου πω....
ρε εν μπορω σημερα το απογευμα τελικα εχω μια υποχρεωση αν μπορεις νυχτα εν να καλητερα
Γιατρός έγραψε:Α που εν είδε τη φάσσα του άλλου ....
Σήμερα σε τάισμα
ImageUploadedByTapatalk1374685857.078066.jpg
Ουυυ Παναγια μουυυ...Γιατρεεε πονωωωω!!!
Ρε Πανικο μιλα με τον Γιατρο κ τζιαμε εχει καλυτερο περασμα φασσες τρυωνια ππαλαχουθκια!!!να καμουμε κ ταισμα κ αν δεν κοντευκουν να βαλουμε μηχανουι αλλα που το καλο τουτη την φορα..!!!
(για να μεν παρεξηγηθουμε ταισμα εννοουμε την παγωνιερα μας με κρασια κ μπυρες αν δεν τα σπασει ο Πανικκος παλε και μηχανουι εν το ραδιο)
Σήμερα μου έφυγε μία άπεχτη ααααα είπα δεν χανόταν με τπτ
Πάντως ανησυχώ για σας τα ζευγαράκια στην φάσσα τόση ώρα μόνοι τους μέστα πυκνάρκα καλυμμένοι τάχαμου
το μενου της σημερινης μας αναγνωρισης περιειχε :
περιπου 500 - 600 περδικια...
100-150 φασσες
1 αλουπο
2 φραγγολινες
2 chips ( lotto + fistoynia)
1 θερκο μικρο χρωματος γκριζο
70-80 κορακοειδη
3-4 πουπουξιους
2 ποκες με τα νερα τους
και...ενα γαρο !129
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
περιπαιζε περιπαιζε..... παντως το δικτυο παραλλαγης.... ιτς ολλ δε μανι