Πυρκαγιες 2013

Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Πυρκαγιες 2013

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Υπό έλεγχο λαλεί το ΡΙΚ.
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

ποια περιοχή κάηκε.
αν μπορεί κάποιος να σημαδέψει το χάρτη

το σημαδι είναι η χοιροκοιτια

Untitled.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

φιλε το πράσινο που βλέπεις δεξιά από τον αυτοκινητόδρομο δεν υπάρχει τώρα

βασικά δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί πέρασα γύρο στές 18:30 εχτές προς λάρνακα και ήταν χαμός

καμένα δεξιά αριστερά του δρόμου - υπήρχε επίσης μεγάλη εστία μέσα προς Aγ. Θεόδωρο

βασικά για όσους ξέρουν, εκεί που μπαίνεις μέσα προς το στρατόπεδο είναι όλα μαύρα

δεν ξέρω πιο μέσα αμαλας κτλ αν υπάρχουν αλλα πολύ φοβάμαι ότι είναι όλα καμένη γη

από την άλλη πλευρά που είναι το χωριο της χοιροκοιτίας και πάνω προς ορα δεν ξέρω

επίσης στην επιστροφή ψες προς λεμεσό, ακόμα πιο καταθλιπτικό τοπίο, ήταν όπως το thriller να βλέπεις εστίες σκορπισμενες δεξιά αριστερά

ακόμα εκείνες τες ώρες σιγοπερναν κατά μήκος το δρόμου
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ!!!!
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

ΑΙΣΧΟΣ! Αν ειναι κακοβουλες,ΑΙΣΧΟΣ!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

Παιδια κακοβουλες ειναι αφου το σιγουρεψε και ο υπουργος δικαιοσυνης.. 4 φωτιες σε διαστημα μις μερας στην περιοχη Ορας πριν 2 μερες..ηδη συνεληφθει ενας 19χρονος μετα απο μαρτυριες και σημερα οδηγητε στο επαρχιακο δικαστηριο Λαρνακας για εξεδωση 8ημερου ενταλματος.. :evil:
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Hlias έγραψε:Παιδια κακοβουλες ειναι αφου το σιγουρεψε και ο υπουργος δικαιοσυνης.. 4 φωτιες σε διαστημα μις μερας στην περιοχη Ορας πριν 2 μερες..ηδη συνεληφθει ενας 19χρονος μετα απο μαρτυριες και σημερα οδηγητε στο επαρχιακο δικαστηριο Λαρνακας για εξεδωση 8ημερου ενταλματος.. :evil:
Μα ποιο κινιτρον εχουν τουτα τα πλασματα για να καμουν ετσι ζημιες,απλα αρωστοι?
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

φιλε δεν μπορει κανενας να ξερει τι και πως σκεφτεται ο καθε ενας..ισως για σκοπους εκδικησης, ισως για να βγει πελλος και να γλειτωσει τον στρατο?? δεν κσερει κανενας.. αποτι εμαθα αναζοπυρωνεται ξανα και ξανα η φωτια σε διαφορες εστιες..δυστυχως οι δυνατοι ανεμοι θα δυσκολεψουν αφανταστα την ασφαληση της πυρκαγιας
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Ατε ρε Ηλία μου βάλτε τα δυνατα σας και μόνο τουτα μας εμείναν. Μετά το κάψιμο εν και έχει τπτ άλλο.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

φιλε μου το μονο θετικο που μπορο να πω ειναι οτι τα ρασχια και οι θαμνοι σε 2-3 χρονια εννα μεγαλοσουν παλε..ευτυχως που προς το παρων εν μασ εβαλαν καμια μεσα στο δασος γιατι κιαμε εννα τραβουμε τα μαλλια μας..οι συναδελφοι υπερβαλλουν εαυτο για να γλιτωσουν τον φυσικο μας πλουτο..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”