ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ

Δημοσίευση από Koutsofteros »

sotiris!129 έγραψε:τα πουλια στην προσπαθεια τους να περασουν το δρομο καρφωνουν πανω στο γιαλι που δεν βλεπουν και πεθαινουν!
επιασα τωρα τηλ στο 1414 δεν νομιζω να κανουν και κατι απο την απαντηση που ελαβα!
μου ειπε θα παρουν αυριο το δημαρχειο να χρωματισουν τα γιαλια ετσι οστε τα πουλια να το βλεπουν αλλα δεν με επεισε και τοσο οτι θα γινει κατι
Χτες το απόγευμα, στον ίδιο σχεδόν τόπο που λέει ο Σωτήρης (είχα δει τζαι πιο παλιά), αμέσως μετά το roud about που ξεκινά η έξοδος των Λατσιών είδα ακόμα μια φραγκολίνα σκοτωμένη. Είναι αρκετά φρέσκα, νομίζω εν αρσενική, και εν καθαρό ότι εχτύπησε πάνω στα ηχοπετάσματα τζαι έμεινε βουνάρι.
Σωτήρη αν καταφέρεις τζαι περάσεις φκάλε καμιά φωτό γιατί είμαι Λεμεσό σημερα και άυριο, και να την στέιλω στην Θήρα σε εναν Λειτουργό που είχαμεν τούτη τη συζήτηση και μου είπε ότι δρομολογήθηκαν μέτρα..για να καταλάβουν το πρόβλημα.
Εν κρίμα τα γέριμα να υπάρχουν απώλειες τζαι που έτσι αιτίες!!! :evil:
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Koutsofteros έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:τα πουλια στην προσπαθεια τους να περασουν το δρομο καρφωνουν πανω στο γιαλι που δεν βλεπουν και πεθαινουν!
επιασα τωρα τηλ στο 1414 δεν νομιζω να κανουν και κατι απο την απαντηση που ελαβα!
μου ειπε θα παρουν αυριο το δημαρχειο να χρωματισουν τα γιαλια ετσι οστε τα πουλια να το βλεπουν αλλα δεν με επεισε και τοσο οτι θα γινει κατι
Χτες το απόγευμα, στον ίδιο σχεδόν τόπο που λέει ο Σωτήρης (είχα δει τζαι πιο παλιά), αμέσως μετά το roud about που ξεκινά η έξοδος των Λατσιών είδα ακόμα μια φραγκολίνα σκοτωμένη. Είναι αρκετά φρέσκα, νομίζω εν αρσενική, και εν καθαρό ότι εχτύπησε πάνω στα ηχοπετάσματα τζαι έμεινε βουνάρι.
Σωτήρη αν καταφέρεις τζαι περάσεις φκάλε καμιά φωτό γιατί είμαι Λεμεσό σημερα και άυριο, και να την στέιλω στην Θήρα σε εναν Λειτουργό που είχαμεν τούτη τη συζήτηση και μου είπε ότι δρομολογήθηκαν μέτρα..για να καταλάβουν το πρόβλημα.
Εν κρίμα τα γέριμα να υπάρχουν απώλειες τζαι που έτσι αιτίες!!! :evil:
ερεξα πρην 10 λεπτα που ζιαμε που εσχολανα , αμεσως μετα το raound aboud πρως Λεμεσο μια θυλικια
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

NO COMMENTS... :evil:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

επιαστην η να πεταχτω με το ποδηλατο να την πιασω...? κατι πρεπει να γινει.... ετυχε να δω και εγω περσι ετσι περιπτωση.... και εσκεφτομουν να παω ουλλη νυχτα να τα βαψω , αλλα παλε ειμαι με το φοβο,
Αν μας πιασουν εν μας καμουν να κελαηδουμε.....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

αν και οι εξοδοι μου ακομη ειναι μηδαμινοι και αυτο λογο του φοβου μου για τα φιδια που ειναι σε εξαρση αυτο τον καιρο, επιφυλακτικα λεω πως φετος θα ειναι η χρονια τους οπως και οι φασσες!
αν και φραγκολινακια οπως και θυλικες φραγκολινες αυτο το καιρο ειναι δυσκολο να δεις, οι αρσενικες με το κακαρισμα τους προδιδουν την παρουσια των ζευγαριων και πραγματικα οπου και να παεις ακους !!!
πρην λιγες μερες ειδα φραγκολινα αρσενικια πανω στους τσιγκους γκαραζ διπλα ακριβος απο το roundabout του Νοσοκομειου στα Λατσια, αλλη δεξια απο το roundabout διπλα απο το Λυκειο Λατσιων... κτλ κτλ
φετος Αρτεμακι εσυ "ενζεεεεεεε ... "
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:αν και οι εξοδοι μου ακομη ειναι μηδαμινοι και αυτο λογο του φοβου μου για τα φιδια που ειναι σε εξαρση αυτο τον καιρο, επιφυλακτικα λεω πως φετος θα ειναι η χρονια τους οπως και οι φασσες!
αν και φραγκολινακια οπως και θυλικες φραγκολινες αυτο το καιρο ειναι δυσκολο να δεις, οι αρσενικες με το κακαρισμα τους προδιδουν την παρουσια των ζευγαριων και πραγματικα οπου και να παεις ακους !!!
πρην λιγες μερες ειδα φραγκολινα αρσενικια πανω στους τσιγκους γκαραζ διπλα ακριβος απο το roundabout του Νοσοκομειου στα Λατσια, αλλη δεξια απο το roundabout διπλα απο το Λυκειο Λατσιων... κτλ κτλ

ρε φιλε φετος εγω ειπα οτι ενζεεεεεεε να πεξω πολλες... ξερεις με εν τζιε θελω τα ουλλα δικα μου.... μιαν καθε εφτομα και ενα ειμαι χαππυ... ελπιζω τουτος ο λακης που ακουεται πολλα οτι εν η δουλεια του να μεν με απογοητευση γιατι εν γυρευκη δουλεια....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:αν και οι εξοδοι μου ακομη ειναι μηδαμινοι και αυτο λογο του φοβου μου για τα φιδια που ειναι σε εξαρση αυτο τον καιρο, επιφυλακτικα λεω πως φετος θα ειναι η χρονια τους οπως και οι φασσες!

ρε φιλε φετος εγω ειπα οτι ενζεεεεεεε να πεξω πολλες... ξερεις με εν τζιε θελω τα ουλλα δικα μου.... μιαν καθε εφτομα και ενα ειμαι χαππυ... ελπιζω τουτος ο λακης που ακουεται πολλα οτι εν η δουλεια του να μεν με απογοητευση γιατι εν γυρευκη δουλεια....
μιαν καθε εφτομα???
αφου τεταρτες παεις δουλεια ρε, αρα μονο κυριακη εν να κυνηγας :lol:
θελεις 1 καθε εξωρμιση ?
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

πρωτο εκπαιδευτικο για φραγκολινες φετος και οι φωτογραφιες της μερας απο το πρωτο συκομα που εγινε μεσα στα ποδια μου, αφιερωμενες στον English setter περκει μας καμει την τιμη και ξαναερτει Λευκωσια !
Πανικουι μου εσιγκαψα τες ! ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΟΦΟΥ ΠΙΟΝ.ΑΡΙΣΤΕ ΠΛΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΣΠΟΥ Ν'ΑΡΚΕΨΗ ΤΟ ΤΖΥΝΙ.ΘΑ ΜΕ ΠΕΛΛΑΝΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΡΟΚΟΛΟΣ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

miky55 έγραψε:ΟΦΟΥ ΠΙΟΝ.ΑΡΙΣΤΕ ΠΛΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΣΠΟΥ Ν'ΑΡΚΕΨΗ ΤΟ ΤΖΥΝΙ.ΘΑ ΜΕ ΠΕΛΛΑΝΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΡΟΚΟΛΟΣ. :lol: :lol: :lol:
Δοσμου το chance μου να φκαλω αλλο λια βιτεος και να δεις και τες τσοντες που γυριζω :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ”