Δημοπρασια Λαικης

Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Δημοπρασια Λαικης

Δημοσίευση από Laurona »

Του Δημητρη εν του λαλω τιποτε ρε οδοντοφλυφιδα διχως μουττιν. :lol:

Εννεν αππωμενος σαν εσεναν, να μασιετε ουλλη μερα για το οπλο του... οτι τζιε να του δωκεις πεζει.
Εν εσυ που εφαηθηκες να με βαλεις να πουλησω την κουταλα για το ρεσιν, και να πιασο ΄΄επωνυμη΄΄ κουταλα πλαστικην :lol:

Αφηστον αθρωπον εξω που τες πελλαρες μας :D

Πε μου.......τζινο το πλαστικο το σιπεττουιν που εσιεις, αν επουλιετουν στον πληστιριασμο, σε τι κατηγορια θα ηταν?
Στα παιδικα?? :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Laurona έγραψε:Χελεις να πουλησεις το δικο σου μπερεττα οξα του Σωτηρη, επειδη εν σκοτωνουν? :lol:

Πε του να σου δωκει το Λαουρονα, που καθετε μεστο αρμαρι να δειτε χαιριν? :lol:

Τζινα ουλλα που επεξεν και βαλει φωτογραφιες εν με το Λαουρονα αφους, απλα βαλει το μπερεττα και ποζαρει :lol:

Ρε φιλε ο σωτηρης εμεγαλωσε και εκοψεν ο νους του και επιασε μπερεττα....τωρα αν δεν σκοτωνει εν αλλου παπα ευαγγελιο.... :lol:
Οσο για το δικο μου να σε παρακαλεσω να μεν το βαλεις μεσα στο ιδιο καζανι με του σωτηρη
.. πληγωνεις με.... :lol:
Και τωρα πρεπει να πω την κακια μου για τα laurona...( παντα αστιευομενος φυσικα )
Που λαλεις ρε Χρυσανθε θελω να γορασω ενα laurona για πολλαπλη χρηση... να το βαψω η να το γεμοσω αυτοκολλητα για να το κρατω στην φασσα... και το χειμωνα να μπορω να το καμω ματσουκα για τα αγρελια :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Αρτεμη βαλλω στοιχημα καπου ειδες τον Χρυσανθο που μακρυα για να ξερεις με τοση λεπτομερεια την χρηση του οπλου του..αγρελια καππαρι καραολους κ καμια χαρτουτσια μεσα μεσα...
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

axerkwtis έγραψε:Αρτεμη βαλλω στοιχημα καπου ειδες τον Χρυσανθο που μακρυα για να ξερεις με τοση λεπτομερεια την χρηση του οπλου του..αγρελια καππαρι καραολους κ καμια χαρτουτσια μεσα μεσα...

:lol: :lol: :lol:
Ρε φιλε ακουσα και κατι κουβεντες για τουτα τα οπλα οτι οι καννες καμουν να στηλωνεις και δεντρακια... τωρα εν ξερω αν εν κουβεντες του καφενε
Αν υπαρχει καποιος συναδελφος που ειναι κατοχος να μας πει...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Artemis G. έγραψε:
axerkwtis έγραψε:Αρτεμη βαλλω στοιχημα καπου ειδες τον Χρυσανθο που μακρυα για να ξερεις με τοση λεπτομερεια την χρηση του οπλου του..αγρελια καππαρι καραολους κ καμια χαρτουτσια μεσα μεσα...

:lol: :lol: :lol:
Ρε φιλε ακουσα και κατι κουβεντες για τουτα τα οπλα οτι οι καννες καμουν να στηλωνεις και δεντρακια... τωρα εν ξερω αν εν κουβεντες του καφενε
Αν υπαρχει καποιος συναδελφος που ειναι κατοχος να μας πει...

Μεν περιπαίζετε τους μαθητευόμενους μου!

Ο Π. Κυρίτσης πήγε στους ολυμπιακούς το 1984 με Laurona!!!!

Τζαι στραβό να είναι το βέλος, άμα ο Ινδιάνος ξέρει να το ρίχνει, το βέλος θα πάει εκεί που πρέπει.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Δασκαλε αππωστον κ συ κ αλλο τωρα να μας λαλει κρατα κ ολυμπιακο οπλο....
που το 1984 ο κοσμος των οπλων επροχωρησε..καποιοι εμειναν κολλημενοι τζιαμε..
mikros

Δημοσίευση από mikros »

axerkwtis έγραψε: που το 1984 ο κοσμος των οπλων επροχωρησε..καποιοι εμειναν κολλημενοι τζιαμε..
Και καποιοι εν ηταν γεννημενοι καν!! :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

axerkwtis έγραψε:Δασκαλε αππωστον κ συ κ αλλο τωρα να μας λαλει κρατα κ ολυμπιακο οπλο....
που το 1984 ο κοσμος των οπλων επροχωρησε..καποιοι εμειναν κολλημενοι τζιαμε..
Ρε παγιδακιν αρνισιον( ουλλον κοκκαλον εισε :lol: ) ο κοσμος των οπλων δεν επροχωρησεν... :lol:

Ο κοσμος των οπλων , βλεπε Παπαδοπουλος στην Λευκωσια, αντιπροσωπος μπερεττα, λιγο μετα το 84 εκλεισεν :lol: :lol:
Γιαυτον και τα οπλα του Αρτεμη και του αλλου του επισης αρνισιου παγιδακι, δεν σκοτωνουν....εν λιγμενα, ηταν στοκ που τοτε :lol:

Οσο για το δικο μου....εννα σπασετε ρε πουτην αζουλα σας, που με εναν οπλο, απλο, φτηνο, καμνω ουλλες τες δουλειες :D :D

Παεις τζινιν, παεις σκοπευτηριο, παεις ψαρεμα, παεις στα αγρελια, παεις στο καππαρι, παεις στα στρουφκια, νεκατωνεις το ρεσιν, νεκατωνεις τα καρβουνα, τραβας αυλατζιες να φυτεψεις λουβιν, χρησιμοποιας το για πελιν, παζεις baseball, νεκατωνεις το μαχαλεπιν, σπαζεις αθασια, παεις ψαροντουφεκκο, καμνεις τα ουλλα :lol: :lol:

Και ναι στιλωνεις και δεντρουθκια, απλα αν εσιεις μονον ενα Λαουρονα, εννα χρειαστεις τζι αλλα :lol: :lol:

Να σπασετε εσεις που αν ιδρωσετε νακκον εννα σας αγιωσει, αν τζικσετε καμιας σπαλαθκιας εννα χταρτει, αν σας φυει καμια μυρωθκια πας το βουνον εννα ζοφωσει πογια, αν εχει ηλιο, εννα χογλασουν οι καννες....τι να το καμω ρε ετσι οπλον ααα :lol: :lol:

Βαρτε το στην δημοπρασιαν να πνασετε :lol: :lol: :lol:

Και

Αρτεμη, δεν παρεξηγω φιλε μου, αν δεν αστειεψουμε δαμεσα, να ξιανουμε τα προβληματα, πουεννα αστειεψουμε :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Laurona έγραψε:
Οσο για το δικο μου....εννα σπασετε ρε πουτην αζουλα σας, που με εναν οπλο, απλο, φτηνο, καμνω ουλλες τες δουλειες :D :D

Παεις τζινιν, παεις σκοπευτηριο, παεις ψαρεμα, παεις στα αγρελια, παεις στο καππαρι, παεις στα στρουφκια, νεκατωνεις το ρεσιν, νεκατωνεις τα καρβουνα, τραβας αυλατζιες να φυτεψεις λουβιν, χρησιμοποιας το για πελιν, παζεις baseball, νεκατωνεις το μαχαλεπιν, σπαζεις αθασια, παεις ψαροντουφεκκο, καμνεις τα ουλλα :lol: :lol:

Και ναι στιλωνεις και δεντρουθκια, απλα αν εσιεις μονον ενα Λαουρονα, εννα χρειαστεις τζι αλλα :lol: :lol:
φιλε μου εγω ξερω το οτι εν παρεξηγας και αρεσκουν σου τουτα τα κιρκιλουθκια.... :lol: :lol:
απλα ειπα να το πω αμπα και θιχτει κανενας αλλος κατοχος.... ξερεις και τωρα τελευταια πιανουνται ευκολα....
ενυγουει...στο θεμα μας.... εν να το τελευταιο μου σχολιο τουτο και ενα βαλω τα δυνατα μου.... :lol:

Στο πιο πανω ποστ φιλε μου αναφερες πολλες δουλειες που μπορεις να χρησιμοποιησεις , ΑΛΛΑΑΑΑΑ για ποσες καμει ?????? :lol: :lol: :lol:
Ακομα κατι που εν ηθελα να σου το πω τοσο καιρο αλλα εφερες σε ενα σημειο που εν μπορω και ενα σου το πω....
τα λαουρονα εν σκωτονουν!!!!! αφου λαλει το και το ονομα....
το λαουρονα εν συνθετη λεξη.. απο το λαου (λαγος) και το οραω*

*αρχαια ελληνικη λεξη : βλεπω - κοιταζω - εχω καπου στραμενο το βλεμμα μου...

συμπερασμα ? τα λαουρονα μονο για δειχτες καμουν....
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Ακουσετε πολλους να πουλουν τα Laurona αντιθετα με αλλα όπλα????? Μεν ακουεις κανενα Χρυσανθε απλος δες δημοσιευσεις ποια όπλα πουλουντε πιο πολυ απο τους κατοχους τους, Τοτε θα καταλαβεις ποια ειναι τα σκαρτα γιατι κανεις δεν αποχωριζετε ενα καλο όπλο και ας λενε οι αλλοι '' ειναι ευκαιρια''.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”