ΦΙΝΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ??

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: ΦΙΝΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ??

Δημοσίευση από Phinix »

για όνομα του θεού ρε κοπελια
σοβαρομιλουμεν τώρα

ούτε φωτογραφία δεν μπορώ να τες βλέπω
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

ΝΑ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΣΗ ΤΟΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΙΡΟ ΤΖΙΕ ΤΟΝ ΣΙΙΠΕΤΤΟ ΚΑΙ ΟΥΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΚΚΟΥΝ ΤΑ ΠΟΘΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΜΟΥ ΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΘΕΜΑΣ :?
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Φίλε Σόλωνα ετσι πράμα πάντως εν ειδα ξανά ποττέ μου!!
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Ο θεος να μα γλεπει...
Τρωει μωρα με τα παμπερς τουτι...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μιαν φορα ειδα βρηκα τοσο μεγαλη στην Περιοχη του Υψωνα, με τον πατερα μου οταν ειμουν κοντα στα 16, και πηγαιναμε για ποτισμα.

Ο πατερας μου τις τρεμει, ειμασταν με το αυτοκινητο, και την τσιλισε, αλλα ουτε που ενωσε που λαλουμε :)

Επεισης παρομοια φωτογραφια ειχα δει σε περιοδικο της παλιας εποχης, με λαγο που ειχε φαει , και διπλα ειχε και μια μπυρα καλσμπερκ για συγκριση.

Το καλο οταν ειναι φρεσκοφαιμενες και χωνευουν ειναι οτι ειναι πολυ ευαλωτες αφου δυσκολοκινουνται και μπορεις να τις σκοτωσεις πιο ευκολα. Επεισης οτι το δηλητηριο τους ειναι αρκετα πιο αδυνατο μετα που εχουν δαγκωσει για να φανε, αν και οι μεγαλες εχουν την πειρα να αφηνουν οσο χρειαζετε το θηραμα τους.

Γιαυτο και η φινα, οσο μικρη και να ειναι, ειναι επικινδυνη, διοτι ειδικα η μικρη εχει το ιδιο σε ισχυ δηλητηριο με την μεγαλη, δεν παιζει δηλαδη ρολο το μεγεθος.

Φιλε Σολωνα μα που εχαθηκες? Ακομη αλλαζεις σωβρακο? :lol:

Πιστεψε με οσες και να τυχει να σκοτωσεις, παντα αμα την δεις φοασε. :o
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Χρύσανθε δώσμας καμιάν συμβουλή για το πώς τις σκοτώνουμε χωρίς όπλο.
Όχι για μένα φυσικά :roll: αλλά για τον Ζωτήρι 129 που τες τρέμει... :lol:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Rai έγραψε:Χρύσανθε δώσμας καμιάν συμβουλή για το πώς τις σκοτώνουμε χωρίς όπλο.
εγω ακανω τες πας το λαιμο ρε παρεα .... :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

sotiris!129 έγραψε:
Rai έγραψε:Χρύσανθε δώσμας καμιάν συμβουλή για το πώς τις σκοτώνουμε χωρίς όπλο.
Κουφή να σε φιλήσει στη επόμενη σου έξοδο στην φύση.

Φιλικά
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΔΕΝ ΕΧΕΙ STORY H ΦΩΤΟ....ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!

ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΕΙ ΦΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑΙΖΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΦΙΝΕΣ,ΚΟΜΠΡΕΣ,ΠΥΘΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ.ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΘΩΝΑ :shock:
ΕΝΩ Ο ΠΥΘΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΑΖΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ, ΑΛΛΑΖΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ....

ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ(ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΝΤΡΟΥ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΛΙΚΗ ΘΕΣΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΥΛΙΓΕ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ.....ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ :shock:

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΠΥΘΩΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΙΚΑ ...ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΕΙ.......ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ Ο ΠΥΘΩΝΑΣ ΜΑΣ.....
ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΤΟ ΤΥΛΙΓΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΣΦΙΓΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΦΙΓΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΑΝ ΣΑΛΑΜΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ......
ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Rai έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Κουφή να σε φιλήσει στη επόμενη σου έξοδο στην φύση.

Φιλικά
που να φαεις την γλωσσα σου Σαββατογεννημενε :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”