ΦΙΝΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ??
- KALLITZIA
- Full Member
ΦΙΝΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ??
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΠΑΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΕΚΠΕΔΕΦΤΙΚΟ ΙΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΦΙΝΕΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
- Anthimos
- Moderator
Re: ΦΙΝΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ??
KALLITZIA έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΠΑΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΕΚΠΕΔΕΦΤΙΚΟ ΙΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΦΙΝΕΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Φίλε συνηθως ετσι εποχη μετα απο βροχη , αν τις κοψει εξω και βραχουν ( κρυανουν) την αλλην ημερα εν πανω στις πέτρες κατανατολα και λιαζονται , εξω απο τις τρυπες και μες τα μονοπαθκια τα καθαρα για να βρασουν !!! Συνηθως εν πιο νωχελικες μετα απο βροχη αλλα αν επρολαβαν κι εβρασαν τοτε αστα να πάνε!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- KALLITZIA
- Full Member
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΦΚΑ ΜΑΣ 

-
εγω βρηκα φινα κουλουρκασμενη πανω σε θαμνο και λιαζονταν και χαμε ειχε χιονια.Εδαγκασε το σκυλο του συντροφου μου ηταν δεκεβρης θυμαμε.οσο και γλυτωσαμε τον αλλα εμεινε του ελαττωμα.
- KALLITZIA
- Full Member
miky55 έγραψε:εγω βρηκα φινα κουλουρκασμενη πανω σε θαμνο και λιαζονταν και χαμε ειχε χιονια.Εδαγκασε το σκυλο του συντροφου μου ηταν δεκεβρης θυμαμε.οσο και γλυτωσαμε τον αλλα εμεινε του ελαττωμα.

-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΡΟΧΕΣ ΕΧΑΣΑ ΕΧΤΕΣ ΕΝΑ ΣΚΙΛΟ 5,5 ΜΙΝΩΝ ΚΑΘΑΡΟΕΜΟ ΞΕΚΙΝΗΜΕΝΟ.ΑΚΑΣΕ ΤΟ ΜΙΑ ΓΑΜΙΜΕΝΙ ΦΙΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΦΛΕΒΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΝ ΕΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ... 

- KALLITZIA
- Full Member
ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΛΟ ΣΟΥBLUE DE GASCOGNE έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΡΟΧΕΣ ΕΧΑΣΑ ΕΧΤΕΣ ΕΝΑ ΣΚΙΛΟ 5,5 ΜΙΝΩΝ ΚΑΘΑΡΟΕΜΟ ΞΕΚΙΝΗΜΕΝΟ.ΑΚΑΣΕ ΤΟ ΜΙΑ ΓΑΜΙΜΕΝΙ ΦΙΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΦΛΕΒΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΝ ΕΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ...

- Rai
- Full Member
Εγώ παιδιά μόλις ήρτα και δέν βρήκα φίνα.
Φυσικά εκεί που πήγα δέν έβρεξε
Άλλον το κρύον και άλλον τα νερά.
Φυσικά εκεί που πήγα δέν έβρεξε

Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- KALLITZIA
- Full Member
ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΤΟΥΝ ΚΡΙΟΝΟΥΝ ΟΜΟΣ ΦΙΛΕ!!Rai έγραψε:Εγώ παιδιά μόλις ήρτα και δέν βρήκα φίνα.
Φυσικά εκεί που πήγα δέν έβρεξε![]()
- Rai
- Full Member
Αυτό δέν μου πέρασε απο το μυαλό....KALLITZIA έγραψε:ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΤΟΥΝ ΚΡΙΟΝΟΥΝ ΟΜΟΣ ΦΙΛΕ!!Rai έγραψε:Εγώ παιδιά μόλις ήρτα και δέν βρήκα φίνα.
Φυσικά εκεί που πήγα δέν έβρεξε![]()
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team