ΤΡΟΙΚΑ !!!

Απάντηση
cyprohunter
Full Member

Re: ΤΡΟΙΚΑ !!!

Δημοσίευση από cyprohunter »

Φίλε μου έτυχε τζαι εθκιάβασεν μας το καθηγητής μας των ελληνικών σήμερα... πολλά σωστές κουβέντες!
Φιλικά,
Αναστάσης
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΚΙΕΒΑΣΟΥΝ ΟΥΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΚΕΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΛΙΟ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Είναι ότι πιό αληθινό, πιο σοφό και πιό πατριωτικό έχω διαβάσει μέχρι τώρα στην ζωή μου :!: :!: :!:
Προσέχουμε...για να έχουμε
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

admin έγραψε:Είναι ότι πιό αληθινό, πιο σοφό και πιό πατριωτικό έχω διαβάσει μέχρι τώρα στην ζωή μου :!: :!: :!:
πραγματικα λεει πραματα που αγγιζουν τους παντες :?
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Το σοφοτερο και ειλικρινεστερο αρθρο !!!
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Η ΑΛΗΘΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ .
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Αυτές οι γραμμές με συνεπήραν το διέδωσα παντού είναι όλη η αλήθεια του τόπου μας .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

εν παμεν καλα φιλοι μου. οσον πανε τα πραματα αντι να ξεκαθαριζουν ολο και γινονται πιο θολα πιο περιπλοκα. νομιζω θα εχουμε σοβαροτατα προβληματα με αμεσες απειλες για την ανεξαρτησια της πατριδας μας. το προβλημα δεν ειναι οτι θα μας κοψουν μισθους, καταθεσεις κτπ. αν ηταν σιουρο οτι θα σωθουμε ολοι πιστευω θα συνεισφεραν και οικειοθελως αλλα δυστηχως εκλονησαν την εμπιστοσυνη του λαου. εφανηκεν οτι οι πολιτικοι μας κινουνται απο προσωπικα συμφεροντα, απο πιεσεις των μεγαλων, απο καθετι αλλο παρα απο το συμφερον της Κυπρου και του λαου της. δυστηχως καμνουν παντα οτι τους υποδειξουν οι μεγαλες δυναμεις. φυσικα υπαρχουν παιχνιδια πισω απο τα παρασκηνια που ουτε μπορουμε να τα φανταστουμε .... :? :? :? :?
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

τουτα που θα γραψω εν τα τελευταια που τα προβληματα που θα αντιμετωπισουμε σε τουτον τον τοπο παρολα αυτα αφου εν κυνηγετικο φορουμ εν τα πρωτα που θα απασχολησουν το site σαν μια κυνηγετικη ομαδα!
με τα σημερινα δεδομενα που δεν τα βλεπω να αλλαζουν μεσα σε 150 μερες μερικα πραγματα που κατα την αποψη μου θα αλλαξουν στον Κυνηγοκοσμο του τοπου μας ειναι:
1)αυξηση της λαθροθηριας...ευκολο χρημα θα γινει πολος ελξης για τον κοσμακι που δεν θα εχει να φαει!
2)μειωση του εργου που κανουν Ταμειο Θηρας/Τμημα Δασων , παραδειγμα οι καμπιες που φετος εφαν τους πευκους και δεν τες εψεκασαν γιατι δεν ειχαν τα κονδυλια !
3)μειωση στον αριθμο των κυνηγων, ολοι αυτοι που εβγαζαν αδεια απλα για να βγαλουν θα το σκεφτουν διπλα και τριπλα, εδω εμεις που ημαστεν αρρωστοι και θα το σκεφτουμε!!!
4)ολοι αυτοι που ειχαν 4-5-10 σκυλους θα μειωσουν τους αριθμους τους στο minimum
5)θα μειωθουν τα εξοδα μας στες πεζινες, ζιαμε που επαεναμε πρωι κυνηγι, μετα σπιτι και μετα απογευμα κυνηγι τωρα θα παενουμε και θα μενουμε ολη μερα για να εξοικονομουμε λεφτα ! και εκει που παεναμε που Λευκωσια-Παφο κυνηγι θα μενουμε κοντα στα περιχωρα !
6)οι μανιταραες, αγρελαες, καπαραες θα αυξηθουν γιατι θα ειναι μια καλη πηγη εισοδηματος
7)μειωση στον εξοπλισμο μας , ενεν αναγκη να αλασουμε παντελονια τον 100ευρο εν καλα ζε της ΕΦ !
8) ακουτε μιαν αυξηση στο ποσο της αδειας
τουτα μου ηρταν ως τωρα ...
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

φιλε σωτηρη μια διευκρινιση ;) το τμημα δασων ψεκασε οσες περιοχες ψεκασε και περσι. ισως κ περισοτερες. απλα λογω καιρικων συνθηκων αμεσως μετα το ψεκασμα οι πυτιοκαμπιες επεζησαν σε μεγαλο βαθμο. συν το οτι γινονται και πιο ανθεκτικες στο φαρμακο ;) κατα τα αλλα ισε σωστος!

φιλικα παντα ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”