ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από admin »

Εγκυρες πληροφορίες σήμερα Πάφο εβγαίναν πουλιά με με ρωτήσετε πού γιατί υποσχέθηκα να μην πώ κουβέντα απλά ψάξτε το και όχι μόνο Πάφο............ :?: :?: :idea:
Προσέχουμε...για να έχουμε
NARITAPA
Full Member

Δημοσίευση από NARITAPA »

Φιλε αχερκώτη,δες ανάρτηση απο Admin
Έτσι είναι,..άν έτσι νομίζετε...../Λουίτζι Πιραντέλλο
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

386 δηλαδη πρεπει να εχασες ζε καμια 50+ πρεπει να καλικοσες ζε αλλο καμια 50+ ζε εσταματισες να παιζεις η ωρα 11 για να καμεις ποστ τουτο το πραμα η ωρα 11'50 αρα που τες 6 που αρκεψες ζε επαιζες ως τες 11 εν 5 ωρες 300 λεπτα δηλαδη αρα 1 καθε 30-40 δευτερολεπτα εχτως ζε αν επεφταν 2 με καθε χαρτουτσια αρα εφαες ζε κανενα 30λεπτο να τες μαζεπσεις ζε τουλαχιστον 2 κασσιες χαρτουτσιες αρα καπου εφιεν σας η λαφαζανια :lol: μακαρι να παιξεται 1000
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

sotiris!129 έγραψε:386 δηλαδη πρεπει να εχασες ζε καμια 50+ πρεπει να καλικοσες ζε αλλο καμια 50+ ζε εσταματισες να παιζεις η ωρα 11 για να καμεις ποστ τουτο το πραμα η ωρα 11'50 αρα που τες 6 που αρκεψες ζε επαιζες ως τες 11 εν 5 ωρες 300 λεπτα δηλαδη αρα 1 καθε 30-40 δευτερολεπτα εχτως ζε αν επεφταν 2 με καθε χαρτουτσια αρα εφαες ζε κανενα 30λεπτο να τες μαζεπσεις ζε τουλαχιστον 2 κασσιες χαρτουτσιες αρα καπου εφιεν σας η λαφαζανια :lol: μακαρι να παιξεται 1000
βάρτε τζιαι καμιά φοτο για μας τους άπιστους...
εν λιον πολλές οι 300....
Φιλικά,
Χρήστος
sotiris!129

50 πιστεφκω που εγραψεν ο παρεας ατε να πιστεψω ζε παραπανω ως τες 70-80 το ατομο αν δω καμια φωτο , αλλα παραπανω δεν πηστεβω οχι επιδη εχω κατι με τα ατομα που το εγραψαν και ανφισβιτω την κυνηγετικη τους ηκανοτιτα, καμια σχεση!!! αλλα επιδη κανενας φετος δεν πιστεβω να επιαεν παραπανω που 3 πακετα χαρτουτσιες για να παρει μαζι του σε 1 εξωρμιση ετσι οπως ηταν τα πραματα φετος εν ζε η κρηση με την οικονομια κανενας εν παει να δωκει 70-100ευρο να παιει κασσια ηδικα τωρα που τελιονει το κυνηγει και στο τελος να του μηνουν θεμας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

LAGOS έγραψε:Κοπέλια στη Λάρνακα ενα μας φαν οι τζήκλες.
Επήα το πρωι και εκρέμασα καμιά εκατοστή αλλα σε μια φάση ήταν τόσες πολλές που εφοβηθήκαμε αμπα και βγάλουν μας τα μάτια μας ετσι όπως έρχονταν και εφύαμε και ήρταμε δουλειά που εν πιό ασφαλισμένα :D :D :D
μπορείς να πείς που επήες?
εν να ΄πάω μάλλον την Κυριακή τα τες ποσιερετήσω...
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

sotiris!129 έγραψε:50 πιστεφκω που εγραψεν ο παρεας ατε να πιστεψω ζε παραπανω ως τες 70-80 το ατομο αν δω καμια φωτο , αλλα παραπανω δεν πηστεβω οχι επιδη εχω κατι με τα ατομα που το εγραψαν και ανφισβιτω την κυνηγετικη τους ηκανοτιτα, καμια σχεση!!! αλλα επιδη κανενας φετος δεν πιστεβω να επιαεν παραπανω που 3 πακετα χαρτουτσιες για να παρει μαζι του σε 1 εξωρμιση ετσι οπως ηταν τα πραματα φετος εν ζε η κρηση με την οικονομια κανενας εν παει να δωκει 70-100ευρο να παιει κασσια ηδικα τωρα που τελιονει το κυνηγει και στο τελος να του μηνουν θεμας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εν καλά που λαλείς φίλε sotiri, αλλά αν έσει έτσι πολλέσ εστήσαν μας μεάλην παλλουτζιάν αν ήρταν τωρά που ετέλειωσεν η περίοδος...
Φιλικά,
Χρήστος
sotiris!129

ακου να δεις πως το σκεφτουμε εγω φετος....κουβεντα να γινετε οχι τιποτε αλλο....
εν να παω αβριο το προι ως τες 11 ατε 12 αν εχει τιποτε μετα εχω μαθημα αρα δεν θα παω ζιταστρο(1 πακετο ανετα)...
την πεμτη δεν εχω πανεπηστιμιο αρα επιδη τελιονει το κυνηγι και θελω να χαρω μεχρι και το τελεφτεω δεφτερολεπτο θα παω ολι μερα(2-3 πακετα), και την παρασκεβη τελιονω το μαθημα η ωρα 12 αρα 2 εν να ειμαι κυνηγι(1 πακετο). σαβατο εν η μερα του σκυλου αρα εν θα παω καθολου, κηριακη ολι μερα παλε αλλα 2-3 πακετα
ζε γραφο σας με αναλογια ποσα επαιζα φετος σε παρομιες εξωρμησεις στους συνκεκριμενους τοπους που επιενα φετος και θα παω και τωρα...αρα λογικα εγω τωρα πρεπει να παω να παιω κασια λογικα
και δεν θα πιασω, εν να πιανω 2-2 πακετα αμπα ζε μιαν μερα εν τα συρω ζε στο τελος μινουν μου στην αποθηκη...ατε να μου μινει 1-2 πακετα συρνω τα στο σκοπεφτιριο αλλα μιαν κασσια τη να την καμω :lol:
sotiris!129

ζε περσει ρε φιλε ετσι κερο θημουμε επιαν μας τηλ και ειπαν μας πως εμπικαν πολλες σε μια συνκεκριμενη περιοχη της παφου...και ηταν 100/100 η πλιροφορια μας και ΔΕΝ ΕΠΙΑΜΕ αλλα ατε εκοψαμε και επιαμε παφο ζε πιαει ζε που 1-2 κασιες χαρτουτσιες ο καθενας μας ζε παμε ζε εν εχει ...μπορει οπως εμπικαν σε 1 νυχτα να φιουν θεμας ο θκιαολος εχει πολλα ποδαρκα! ζε επροτημισαμε να μινουμε λευκοσια να παμε ζιαμε που επιεναμε καθε εξωρμιση ζε παιζαμε τες 12-20 που μας αναλογουσαν ανα ατομο και κανει...και φετος ετσι ειναι...βασικα εγω ακομα να πιστω πως εμπικαν τοσες πολλες οσες λαλουν...αλλα και video να βαλουν παφο εν κοφκο να παω :lol:
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Κοπελια μολις τωρα μιλουσα με ενα φιλο ο οπιος δεν ειναι κυνηγος , πηγε για μανιταρια σημερα περιοχες αλαμινου μαζωτου αγ θεοδωρου και μου λεει οτι ετσι τζιηκλες δεν εξαναειδε στη ζωη του ,ηταν να το φαν. δεν ειχε λογο να μου πει ψεματα .
Απλα σας μεταφερω μια πληροφορια που θεορω οτι ειναι αληθεια γιατι ο αθρωπος ε φιλος μου χρονια .
αν θελει να δοκιμασει κανενας σας τη τυχη του ας παει . εγω δουλευκω και εν μπορω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”