Φιλε δυστυχώς δεν είναι τα ξύλα αλλά ταινία που βάζουν απο πάνω και φαίνεται όπως το ξύλο.Είπεν μου την ονομασία ο φίλος terminatorSilverPigeonS έγραψε:Φίλε, πανέμορφα τα ξύλα του όπλου σου!!!Nikos έγραψε:Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!! οντως σήμερα ειδα πολύ περισσότερες τζίκλες....Ο σκοπός όμως σήμερα ήταν άλλος....και επιτευχθην!!![]()
Όταν ησύχασε η κίνηση, είπα να περπατήσω λίγο... έπρεπε να πιασω 3 πουλιά σίγουρα.Αλλα εκείνες που έφευγαν απο μακρυά ήταν πολλές περισσότερες και όταν λεω πολλές εννοώ πάρα πολλές!!
Το απόγευμα το πρόγραμμα είχε καρτέρι για τις σιδερένιες, δυστυχώς όμως γέμισε ο τόπος κυνηγούς που χτυπούσαν απο όποια απόσταση και να ήταν, ετσι τα δίπλωσα κι έφυγα.
Μπράβο κοπέλια μου....Μια χαρά περάσατε βλεπω!!!![]()
louisll έγραψε:Εν τζαι εννά κάμνετε ετσι χωρκατιλλίκια στο πάρτυ έννεν ;;;![]()
Laurona έγραψε:louisll έγραψε:Εν τζαι εννά κάμνετε ετσι χωρκατιλλίκια στο πάρτυ έννεν ;;;![]()
εεεε ΓΙΑΤΡΕ![]()
Εννα σου φερω ενα cd
με τσιαττιστα γεματον
Τον πρωτον διαγωνισμον
Των μιλλωμενων τσιαττιστων
που καμασιν δακατω
Τζιοσπου να φιεις που τζιαμε,
θα χεις for sale στο cayane
τηλεφωνον πουκατω
Nikos έγραψε:Φιλε δυστυχώς δεν είναι τα ξύλα αλλά ταινία που βάζουν απο πάνω και φαίνεται όπως το ξύλο.Είπεν μου την ονομασία ο φίλος terminatorSilverPigeonS έγραψε:Φίλε, πανέμορφα τα ξύλα του όπλου σου!!!Nikos έγραψε:Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!! οντως σήμερα ειδα πολύ περισσότερες τζίκλες....Ο σκοπός όμως σήμερα ήταν άλλος....και επιτευχθην!!![]()
Όταν ησύχασε η κίνηση, είπα να περπατήσω λίγο... έπρεπε να πιασω 3 πουλιά σίγουρα.Αλλα εκείνες που έφευγαν απο μακρυά ήταν πολλές περισσότερες και όταν λεω πολλές εννοώ πάρα πολλές!!
Το απόγευμα το πρόγραμμα είχε καρτέρι για τις σιδερένιες, δυστυχώς όμως γέμισε ο τόπος κυνηγούς που χτυπούσαν απο όποια απόσταση και να ήταν, ετσι τα δίπλωσα κι έφυγα.
Μπράβο κοπέλια μου....Μια χαρά περάσατε βλεπω!!!![]()
αλλά δεν την συγκράτησα...
Τον καιρό που το έπιασα δεν σκάμπαζα και πολλά και για να είμαι ειλκρινή ούτε το έψαξα καλα.Ημουν μιτσής ήθελα όπλο, αρεσεν μου τζινο και έπιασα το.Αν αγόραζα τώρα σίγουρα θα είχα άλλα κριτήρια και άλλη βοήθεια για καλύτερη επιλογή.Απο το όπλο μου όμως σαν σύνολο ειλικρινά δεν έχω παράπονο.Εν λίο βαρύ για το περπατημα αλλά είναι και καλή γυμναστική![]()