Νέο μέλος - Αφορμή εγγραφής
-
- Full Member
Ευχαριστώ Chris. Λούη θα το έχω υπόψη μου
Re: Νέο μέλος - Αφορμή εγγραφής
αντρεα καλωσορισες στην παρεα μας!πολυ καλα εκανες και γραφτικες μελος αλλα φροντισε να μην εισαι απλα μελος αλλα ενεργο μελος..αυτο θα βοηθησει και σενα αλλα και το κυνηγι του τοπου μας γενικοτερα..τα ατομα που αναφερες ειναι ενεργα μελη και βοηθουν χωρις καποιο οφελως και χωρις νασε ξερουν..θα το προσεξεις και συ ο ιδιος αν γινεις ενεργο μελος πως στον 1ο χρονο θα καμεις 10 καλες γνωριμιες αλλα των 2ο χρονο θα καμεις 10 καλες φιλιες και αλλες 20 καλες γνωριμιες..ο δημητρης σαββα ειναι μεσα στις καλες φιλιες και εν χαρα μου που τον εγνωρισα..οσο για την συμβουλη που σ εδωσε ο λουηςνα μεν φοασαι..εν λεβενταθρωπος ο μαρινος κατσε διπλα του ΑΛΛΑ...προσεχε να μεν σε βαλουν στην μεση μαζι με τον "αρφο"του τον Ανθιμο..εν να σου φαν και το σαντουτς που εν να φερεις μαζι σου..χαχαχαχαAntreas85 έγραψε:Γεια σας φίλοι μου. Έχει μήνες που παρακολουθώ το φόρουμ σας και αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος γιατί τα θέματα είναι πολύ ενδιαφέροντα και βοηθητικά. Αφορμή για την εγγραφή μου είναι ο Άριστος και Δημήτρης Σάββα τους οποίους δεν γνωρίζω προσωπικά αλλά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, προθυμοποιηθήκαν να με βοηθήσουν και να με συμβουλέψουν, για αυτό τους ευχαριστώ. Εύχομαι σε όλους μας καλό υπόλοιπο της κυνηγετικής σαιζόν.

-
- Full Member
χαχαχα. Εβάλετε του πόστα του Μαρίνου. Καλώς σε βρήκα φίλε axerkwti.Έτσι είναι, ή θα κάμεις κάτι τζιαι σωστά ή να μεν ασχοληθείς καν. Για να βελτιωθούμε πρέπει να βοηθήσουμε. Άλλο να βοηθούν 5-10 άτομα τζιαι άλλο 5000-10000. Τα άτομα που ανάφερα βοηθήσαν όπως θα βοηθούσα και εγώ, για αυτό τους ευχαρίστησα. Πολλά ωραία η παρέα σας πάντως.
- Anthimos
- Moderator
Θα ήθελα να ανακοινωσω κι εκ μερους του marinos.a οτι απο 1η Φεβρουαριου ειμαστε σε διαιτα. Ως εκ τουτου ειναι ασφαλισμενο να καθισετε διπλα η απέναντι μας χωρις να κινδυνευουν τα πιάτα σας ή τα σαντουιτς σας!!
Ευχαριστω !!!
Φίλε Ανδρεας καλως ορισες κι απο εμενα , αν θελεις να γνωρισεις τα Σεττερ , οπως ειπε κι ο Μαρινος εισαι ευπροσδεκτος να ρθεις σ οποιοδηποτε εκπαιδευτικο!!
Ευχαριστω !!!

Φίλε Ανδρεας καλως ορισες κι απο εμενα , αν θελεις να γνωρισεις τα Σεττερ , οπως ειπε κι ο Μαρινος εισαι ευπροσδεκτος να ρθεις σ οποιοδηποτε εκπαιδευτικο!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
[quote="Anthimos"]Θα ήθελα να ανακοινωσω κι εκ μερους του marinos.a οτι απο 1η Φεβρουαριου ειμαστε σε διαιτα. Ως εκ τουτου ειναι ασφαλισμενο να καθισετε διπλα η απέναντι μας χωρις να κινδυνευουν τα πιάτα σας ή τα σαντουιτς σας!!
Ευχαριστω !!!
ooooo
αλλάσετε την τροφή
εννα πιάσετε άλλη χαμηλή σε λιπαρά
θα πώ στο κέντρο 8 του μήνα 2 πιάτα μόνο χόρτα βραστά 
Ευχαριστω !!!

ooooo

Προσέχουμε...για να έχουμε
- Anthimos
- Moderator
Ειπαμε να λουσουμεν το μωρο ρε Αριστε οχι να το πνιξουμεν....Απλα εν θα φαμε το 3ο πιατο ή αυτο των γειτονων μας..admin έγραψε:Anthimos έγραψε:Θα ήθελα να ανακοινωσω κι εκ μερους του marinos.a οτι απο 1η Φεβρουαριου ειμαστε σε διαιτα. Ως εκ τουτου ειναι ασφαλισμενο να καθισετε διπλα η απέναντι μας χωρις να κινδυνευουν τα πιάτα σας ή τα σαντουιτς σας!!
Ευχαριστω !!!![]()
ooooo![]()
αλλάσετε την τροφή
εννα πιάσετε άλλη χαμηλή σε λιπαρά
θα πώ στο κέντρο 8 του μήνα 2 πιάτα μόνο χόρτα βραστά
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Άρα δέν είναι δίαιτα είναι συντήρηση που θα κάνετε οκ θα παραγγείλω τα γνωστά των αριθμό ατόμων που θα δηλώσουν +2
Προσέχουμε...για να έχουμε
- marinos.a
- Site Admin
οχι ρε συντήρηση και πελλαρες, δίαιτες άρκες.
Εγω μολοσιες βραστές που θελω να φάω. (μελι) ατε τζαι κανένα καραολιν
Εγω μολοσιες βραστές που θελω να φάω. (μελι) ατε τζαι κανένα καραολιν
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
Καλως σε βρήκα Άνθιμε. Θα το κανονίσουμε να πάμε εκπαιδευτικό,σε ευχαριστώ για τη πρόσκληση. Χόρτα βραστά για δίαιτα εν έχουν λάθος. Η αμαρτία εν οι καραόλοι, αλλά αφού δεν 'εχουν λάθος οι κλεισμένοι!!!