Διαφορα μικρα μυστικα για το κυνηγι του λαγου.

Απάντηση
isimerinos
Full Member

Re: Διαφορα μικρα μυστικα για το κυνηγι του λαγου.

Δημοσίευση από isimerinos »

πανικος έγραψε:
LAGOS έγραψε:Όπως έλεγαν και οι πιο παλιοί... "Απ ον είδε μιαλύτερη νομίζει η δική του εν κοντάρι" !!!
μπραβο ρε λαγε εδωσες την καλυτερη απαντηση :lol: :lol:
ειπαμε χιλιες φορες ενεν διαγωνισμο απο πεξει παραπανω που καμνουμε . 30 λαγους 2 ατομα εν τεραστιος αριθμος και επεταχτηκε ο λαγος που την κουτση να πει οτι πεζουν παραπανω
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

isimerinos έγραψε:
πανικος έγραψε:
LAGOS έγραψε:Όπως έλεγαν και οι πιο παλιοί... "Απ ον είδε μιαλύτερη νομίζει η δική του εν κοντάρι" !!!
μπραβο ρε λαγε εδωσες την καλυτερη απαντηση :lol: :lol:
ειπαμε χιλιες φορες ενεν διαγωνισμο απο πεξει παραπανω που καμνουμε . 30 λαγους 2 ατομα εν τεραστιος αριθμος και επεταχτηκε ο λαγος που την κουτση να πει οτι πεζουν παραπανω
μονο που ο lagos πάει με σκοπούς τζάι θαλαμοφύλακες
έτσι εδήλωσε κάποτε τώρα αν παίζει παραπάνω μπράβο τους
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Είδες με καμιά φορά να γράψω αριθμούς; Είπα οτι επέξαμε παραπάνω; Απλά χαλά με που κάπιοι εδω μέσα τα ξέρουν ολα, είναι απόλυτοι και έχουν γνώμη για τα πάντα χωρίς να κάνουν ποτέ λάθος. Καμιά φορά η σιωπή είναι χρυσός αλλά ´εχει και η υπομονή τα όρια της.
Καλημέρα μας και καλό νεο έτος κοπέλια. .
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

LAGOS έγραψε: ............είναι απόλυτοι και έχουν γνώμη για τα πάντα χωρίς να κάνουν ποτέ λάθος........ .
+1000

Και οποιοςδηποτε αλλος πει την γνωμη του, ειναι αχρηστος, ασχετος και υπο απειλη.........αφου εξεκινησαμεν ετσι μερες να τα πουμεν ουλλα!!!

Εννα καταντησουμ ετο φορουμ μονολογο
Αν πει καποιος κατι αλλο που το δικο μας, κατισηιτου.......
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Ρε παιδκια,δοξα το θεο που ετελεψε τζαι τουτη η σεζον τζε ειμαστεν ουλλοι καλα τζε ο καθε ενας ας λαλη οτι θελει.εχει σημασια ποσους επιαεν ο καθενας?σημασια εχει να καμουμε το κεφι μας,
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Δεν με πειραζει η καρπωση καθε αλλο, χαιρουμαι να βλεπω το κοσμο να περνα καλα, στο κατω κατω, εν που τα λια πραματα που μας εμεινε για να ξεδωνουμε το κυνηγι.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΑΦΙΑ?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

Laurona έγραψε:
LAGOS έγραψε: ............είναι απόλυτοι και έχουν γνώμη για τα πάντα χωρίς να κάνουν ποτέ λάθος........ .
+1000

Και οποιοςδηποτε αλλος πει την γνωμη του, ειναι αχρηστος, ασχετος και υπο απειλη.........αφου εξεκινησαμεν ετσι μερες να τα πουμεν ουλλα!!!

Εννα καταντησουμ ετο φορουμ μονολογο
Αν πει καποιος κατι αλλο που το δικο μας, κατισηιτου.......
ρε μα το θέμα ήταν ότι είπαν ότι τα χωράφια μου δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τις "ισορους" αλλα εσείς ακόμα στον κόσμο σας σκεφτείτε ποσο σας κόβει "δικιαμου" περιουσια αλλα έχετε ουλή γνώμη έχτος που μένα που μου ανήκει σκεφτείτε ποσο δουλεύει το μυαλό σας
ate ρε επιστήμονες βγάλτε τες πόρτες από τα σπίτια σας μου ανήκου
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ρε Σωτηρη πε μου εσιεις ορεξην ετσι μερες ?

Οξα εν η πρωτη φορα ρε φιλε που απειλησες δαμεσα.

Τον ενα εννα τον δερεις, τον αλλον ενα του την συρεις, εννα τον παιξεις ενα νεναν εννα....κανει ρε φιλε, εν καταλαβεις οτι χαλας την διαθεση του αλλου, να σε καμει παρεαν?

Αφου ρε φιλε οποιος πει κατι αλλον που εσενα εννα τον καμεις τεττε. Ε τι θελεις να μεν σου το πω?

Εν εχεις μονον εσυ κτηνα φιλε μου, ουτε μονον εσυ εσπειρες εθερισες, εταισες, εγαλεψες......ο κοσμος δεν ειναι ο Σωτηρης που μονος του.

Εχω τζιε εγιω κτηνα, τζιε αν εσιει εναν που καταλαβει τζινα που λαλεις ειμαι εγω, τζιε δαμεσα εσιει τζιε αλλους.

Το προβλημα ειναι η ταση σου να φοητζιαζεις τον κοσμο.

Εμπηκεν καποιος στο χωραφι σου, και ειδικα εαν καμνει ζημια, φκαρτον εξω, η τελιαστο, η παρε μετρα, ΝΟΥΣΙΜΑ ομως ρε κουμπαρε, οχι με απειλες.

Ουτε σε ξερω, ουτε εχω κατι μαζι σου, ουτε και τον εξυπνο σου καμνω, αλλα οσον νουν εσιεις εσυ, εχω τσιε εγω, τζιε οι απειλες εν καμνουν φιλους ρε κουμπαρε, απομονονουν τον αλλον........εαν θελεις να μπαινεις δαμεσα και να μεν σου μιλα κανενας, συνεχισε φιλε μου, εντζιε να φοηθει κανενας αν χαρκεσε, αλλα θα μιλας ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

ΔΑΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Εσσι τοσες μερες ακουω για τα χωραφκια σου Σωτηρη μου αλλα ετζε λαλιτε μας τζε εμας που ενι να φκαλουμε τζε εμεις κανενα πριν τα τελλιασις!!! :D :D :D :D
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Εκτός απο αυτά που πολύ σωστά λέεει ο φίλος Χρύσανθος πρέπει να σεβόμαστε και την άποψη του άλλου. Άνθρωπος ο οποίος νομίζει ότι τα ξέρει όλα δέν ξέρει τίποτα! Υπάρχουν διάφορες απόψεις για διάφορα θέματα και όλες σεβαστές όταν εκφέρονται με κόσμιο και σωστό τρόπο.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ”