Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
- APOLLON_1
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
ειπα να βαλω και εγω 1 φορα για φετος
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
- Captain theodoros
APOLLON_1 έγραψε:ειπα να βαλω και εγω 1 φορα για φετος
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΑΣ .

<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΕΝ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΟΥΔΙ.....ΜΜΜΜΜΜBreda Pegaso έγραψε:Δεν επολλοβολευκε σημερα. Παρ ολα αυτα εκοψαμε τον παπαγαλο.

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Warrior
- Full Member
Ενα περδικι σημερα μετα απο πολυ πολυ περπατημα. Τουλαχιστο αξιζε το κοπο αφου το περδικι το πηρα μετα απο ωραια φερμα και απορτ απο τον σκυλλο μου. Και μια τσαντα κοκκινομανιταρα, ο μεζες μας εφκηκε επερπατησαμε, αστειεψαμε, επερασαμε ωραια και σημερα.
Επισης δοκιμασα για πρωτη φορα την caccia 34gr της nobel sport και μου αρεσε πολυ, ενα φυσιγγιο εριξα δηλαδη αλλα ηταν σαν να τον επιασε το ρευμα τον περτικο.
Επισης δοκιμασα για πρωτη φορα την caccia 34gr της nobel sport και μου αρεσε πολυ, ενα φυσιγγιο εριξα δηλαδη αλλα ηταν σαν να τον επιασε το ρευμα τον περτικο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΠΟΛΛΗΝ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ ΕΤΗΡΗΣΕΤΕ ΡΕ ΤΡΙΟ ΕΣΙΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.marinos.a έγραψε:Ουφφφ αφού 5 έμειναν ουφφφ, δημιουργώ αυτό το θέμα για να γράφουμε τα αποτελέσματα τον εξορμήσεων της σεζόν που ξεκινά.
Φωτογραφίες όπου και οπότε είναι δυνατόν
ΕΒΑΛΕΝ ΣΆ ΚΑΝΟΝΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ ΣΑΣ Η ΕΛΕΙΨΕΝ Η ΠΕΖΙΝΑ? ( ΑΝ ΤΖΙΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΙΕΤΕ ΜΑΖΙΝ ΣΑΣ ΠΕΖΙΝΑΡΗΝ -ΒΛ.ΑΝΘΙΜΟΣ-)

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- Anthimos
- Moderator
LOUIS SETTER έγραψε:ΠΟΛΛΗΝ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ ΕΤΗΡΗΣΕΤΕ ΡΕ ΤΡΙΟ ΕΣΙΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.marinos.a έγραψε:Ουφφφ αφού 5 έμειναν ουφφφ, δημιουργώ αυτό το θέμα για να γράφουμε τα αποτελέσματα τον εξορμήσεων της σεζόν που ξεκινά.
ΕΒΑΛΕΝ ΣΆ ΚΑΝΟΝΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ ΣΑΣ Η ΕΛΕΙΨΕΝ Η ΠΕΖΙΝΑ? ( ΑΝ ΤΖΙΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΙΕΤΕ ΜΑΖΙΝ ΣΑΣ ΠΕΖΙΝΑΡΗΝ -ΒΛ.ΑΝΘΙΜΟΣ-)![]()
![]()
![]()
Απλα μας συνεβηκαν πολλα " αστροφυσικα " φαινομενα μαζεμένα και επειδη ο παπας του χωρκου μας ειπεν μας εν βασκανια καμνουμεν λιγο κρατη..( στις φωτο γιατι κατα τ αλλα εν καμνουμεν)

Εξαλλου εχουν να που οτι αν μολοησεις τον τοπο που εκοψες τα μανιταρκα λιωνουν τζαι δεν βρισκεις οποτε εν βαλλουμε φωτογραφιες των μανιταρκών για να μεν λιωσουν
Δοξα σοι ο θεός ηβραμεν τζαι μεις λια
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
Έτσι που περιέργεια η βασκανιά τί είναι;
- Anthimos
- Moderator
H " αμμάτα "nature έγραψε:Έτσι που περιέργεια η βασκανιά τί είναι;

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
Εντάξει, τωρά έπιασατω......... 

- LOUIS SETTER
- Full Member
ΕΜΕΝΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΛΙ ΕΜΑΘΕ ΜΕ Ο ΕΧΩΝ 2 ΧΙΤΩΝΕΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΡΙΣΚΩΝ ΜΥΚΗΤΑΣ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΕ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΥΤΟΥAnthimos έγραψε:LOUIS SETTER έγραψε:ΠΟΛΛΗΝ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ ΕΤΗΡΗΣΕΤΕ ΡΕ ΤΡΙΟ ΕΣΙΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.marinos.a έγραψε:Ουφφφ αφού 5 έμειναν ουφφφ, δημιουργώ αυτό το θέμα για να γράφουμε τα αποτελέσματα τον εξορμήσεων της σεζόν που ξεκινά.
ΕΒΑΛΕΝ ΣΆ ΚΑΝΟΝΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ ΣΑΣ Η ΕΛΕΙΨΕΝ Η ΠΕΖΙΝΑ? ( ΑΝ ΤΖΙΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΙΕΤΕ ΜΑΖΙΝ ΣΑΣ ΠΕΖΙΝΑΡΗΝ -ΒΛ.ΑΝΘΙΜΟΣ-)![]()
![]()
![]()
Απλα μας συνεβηκαν πολλα " αστροφυσικα " φαινομενα μαζεμένα και επειδη ο παπας του χωρκου μας ειπεν μας εν βασκανια καμνουμεν λιγο κρατη..( στις φωτο γιατι κατα τ αλλα εν καμνουμεν)![]()
Εξαλλου εχουν να που οτι αν μολοησεις τον τοπο που εκοψες τα μανιταρκα λιωνουν τζαι δεν βρισκεις οποτε εν βαλλουμε φωτογραφιες των μανιταρκών για να μεν λιωσουν
Δοξα σοι ο θεός ηβραμεν τζαι μεις λια
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ