ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
635marios
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από 635marios »

λινου φλασου σημερα τιποτα. ειδα τεσσερισ που μακρια.τα απογευμα τιποτα.
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Πολυ ασχημη η κατασταση φετος.Την τεταρτη 20 πουλακια ποφυσημα με τζιταστρο , και αλλα 5 χαμενα!!!!!Χθες δεν καταφεραμε να πιασουμε το καλο το ποστο , κτυμησαμε 4 το προι το απογευμα δεν πηγα .Παντος ο φιλος μ που κα8ισε στο ποστο μου πειρε 17 στο χερι το πρωι .Την Τεταρτη υπολογιζω 25-30 ποθλια ποφυσιμα και κανει μετα αγγλια !!!

Κωστα φασσαρι μολισ με ειδοποιησαν οτι ηβραν τισ φασουλλες , μεγαλουσ αρι8μους σασε τα οργανα , και ετοιμαστου!!!!!!!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

kypros έγραψε:
marinos.a έγραψε:
Μοδεστος έγραψε:παιθκια σημερα επεκτικαν πολες σηιπεθκιες στην δορα,εν ξερω αν επεζαν πουλουθκια ή τζικλες παντος επεζουνταν αδιακοπες που η ωρα 5 ως η ωρα 7
ακουγα και εγω τις σιπεθκιες στη δωρα.

Εγω σημερα επεξα 6 αλλά εφκειν ο λελλεχας μου που το περπάτημα :D
μαρινο ασχολεισαι με το ψαροντουφεκκο? απλα ειναι για να δω αν εισαι αυτος που νομιζω!
Yours truly :)
Εικόνα
Si vis pacem, para bellum
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

RODOSTHENIS έγραψε:Πολυ ασχημη η κατασταση φετος.Την τεταρτη 20 πουλακια ποφυσημα με τζιταστρο , και αλλα 5 χαμενα!!!!!Χθες δεν καταφεραμε να πιασουμε το καλο το ποστο , κτυμησαμε 4 το προι το απογευμα δεν πηγα .Παντος ο φιλος μ που κα8ισε στο ποστο μου πειρε 17 στο χερι το πρωι .Την Τεταρτη υπολογιζω 25-30 ποθλια ποφυσιμα και κανει μετα αγγλια !!!

Κωστα φασσαρι μολισ με ειδοποιησαν οτι ηβραν τισ φασουλλες , μεγαλουσ αρι8μους σασε τα οργανα , και ετοιμαστου!!!!!!!!! :lol: :lol:
φιλε Ροδοσθενη λεεις ασχημη η κατασταση αλλα οι αριθμοι που λεεις εν το δειχνουν..δηλαδη τι να πουμε εμεις που το πρωι μια σχιεπεθκια εσιραμε??? ¨) κατι ετσι αριθμοι θυμιζουν μου παλιες καλες εξορμησεις στην επαρχια παφου και συγκεκριμενα χουλου δεκαετιας 90!!!
Άβαταρ μέλους
stelios46
Full Member

Δημοσίευση από stelios46 »

Στο Αλεθρικο εκτες 2 οπλα επιασαμε 8 τζικλες. υπο κανονικες συνθηκες επρεπε να κρατω μονο εγω καμια 12-15αρκα τζικλες. επιασα τες 4, εκτυπησα ακομα 5 που τες οποιες οι τρεις εφααν την σιεπεθκια καλα τζε επιεναν να πεσουν αλα εσυνεχιζαν τζε αλο θκιο που τες επεξα πουπανω που τη ποταμοσια τζε εν τες εβρισκα.. Τζε ακομα λιες που επεζουντα αλα εν τες εκουτσισα. Παρπατημα ομως κοπελια. Στο πρωινο υποτιθεται ποφισιμα ουτε και μια εν μας εσταυρωσε.
Πιο μεσα προς το μαυρο νερο πολλα λιες σιεπεθκιες ακουστικαν...
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Φιλε , axerkwtis , οπος σου λαλο , παρα πολλα ασχημη χρονια φετος , τι ειναι 20 τζικλες, για μενα δεν ειναι ουτε το 1/4 το πουλιο π επεζα περσι .20 τζικλες ηταν τζηνες που εχανα μιαν ε3ορμηση περσι που εν τις ηβρησκα τζε ελαλουν εν μπηραζεςι χαλαλει , και φετος πρωι απογευμα μπορι να μεν τις δουμε μπροστα μας. Τζε να με θημηθειται οθτε που θα φανουν πουλια φετος.

Του χρονοθ με υγεια !!!!!!!!!!
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

RODOSTHENIS έγραψε:Φιλε , axerkwtis , οπος σου λαλο , παρα πολλα ασχημη χρονια φετος , τι ειναι 20 τζικλες, για μενα δεν ειναι ουτε το 1/4 το πουλιο π επεζα περσι .20 τζικλες ηταν τζηνες που εχανα μιαν ε3ορμηση περσι που εν τις ηβρησκα τζε ελαλουν εν μπηραζεςι χαλαλει , και φετος πρωι απογευμα μπορι να μεν τις δουμε μπροστα μας. Τζε να με θημηθειται οθτε που θα φανουν πουλια φετος.

φαινεται πως τζιαμε που παεις εν αλλος θεος επειδη εν νομιζω να συμβαινει το ιδιο και στους υπολοιπους μας...στην καλυτερη περιπτωση να παιξει καποιος 4 5 πουλια...τζιαμε π παεις πρεπει ναν παραδεισος!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

axerkwtis έγραψε:
RODOSTHENIS έγραψε:Φιλε , axerkwtis , οπος σου λαλο , παρα πολλα ασχημη χρονια φετος , τι ειναι 20 τζικλες, για μενα δεν ειναι ουτε το 1/4 το πουλιο π επεζα περσι .20 τζικλες ηταν τζηνες που εχανα μιαν ε3ορμηση περσι που εν τις ηβρησκα τζε ελαλουν εν μπηραζεςι χαλαλει , και φετος πρωι απογευμα μπορι να μεν τις δουμε μπροστα μας. Τζε να με θημηθειται οθτε που θα φανουν πουλια φετος.

φαινεται πως τζιαμε που παεις εν αλλος θεος επειδη εν νομιζω να συμβαινει το ιδιο και στους υπολοιπους μας...στην καλυτερη περιπτωση να παιξει καποιος 4 5 πουλια...τζιαμε π παεις πρεπει ναν παραδεισος!

ΠΡΗΝ 2 ΕΥΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΝ ΕΣΙΡΑ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥΤΙ ΤΙ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΤΕΛΙΟΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΠΤ :cry:
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

οκ μαρινο αρα εισαι εκεινος που νομιζω!!! δεν ηξερα οτι ασχολεισαι και με το επιγηο κυνηγι!!!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

kypros έγραψε:οκ μαρινο αρα εισαι εκεινος που νομιζω!!! δεν ηξερα οτι ασχολεισαι και με το επιγηο κυνηγι!!!
ναι... τωρα τελευταία επαθα μια πλακα και μονο με το επίγειο ασχολούμαι :D :D :D

Πριν δυο χρόνια ήρθε ο father και έφερε μου ενα σιπεττο τζαι που τοτε εκόλλησα. Έκαμε με κυνηγό με το ετσι θελω :)
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”