ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ RIO MINI MAGNUM 40GR BECADA FW

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ RIO MINI MAGNUM 40GR BECADA FW

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΕΝΩΣ ΜΗΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ,ΠΟΥ....<< ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ>> :( ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ(ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ) ΞΑΝΑ....ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ :P
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΥΤΟ, ΣΤΑ 14Μ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΑ 77ΕΚ, ΜΕ ΤΣΟΚ ΣΚΗΤ ΚΑΙ ΟΠΛΟ BERETTA ULTRA LIGHT 28'' KAI ME ΑΥΛΟ 18.4

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΓΡΙΣΗ.

ΦΥΣΙΓΓΙ----------------------ΓΡ--------NO--------------ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΑ 14Μ ΜΕ ΤΣΟΚ ΣΚΗΤ(BERETTA)

LAMPRO(FELTRO ΤΑΠΑ)--32---------8-----------------------------------62
RC(WHITE PAPER ΤΑΠΑ)--34---------7------------------------------------59
RIO(BECADA FW ΤΑΠΑ)---40---------7------------------------------------77
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ RIO MINI MAGNUM 40GR BECADA FW

Δημοσίευση από admin »

Φλε Σόλωνα τα δικα΄μου τα σχόλια είναι τα εξείς. Το φυσίγγι προσφέρει μια καλή διασπορά στα 14 μέτρα. Φυσικά αυτό συμβαίνει γιατί έχει και περισσότερα σκάγια κατά την άποψη μου. Εκείνο που θα ήταν ενδιαφέρον είναι αν δούμε αν έχεις και τον πίνακα της ντουφεκιάς. Το choke που χρησιμοποίησες και το νούμερο σκαγιού ίσως δέν είναι εκείνα που χρησιμοποιούν οι πλείστοι κυνηγοί για κυνήγι τουλάχιστο λαγού.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΦΙΛΕ ΑΡΙΣΤΕ....ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΑ 97ΕΚ!!!ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ(ΜΕ ΣΚΗΤ)... ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ!!!
ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΣΥΓΓΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ....ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ . ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 410Μ/S(ΚΑΠΩΣ ΨΙΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ 40ΓΡ)ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΠΕΖΕΙ ΡΟΛΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ,ΛΟΓΟ ΤΩΝ 40 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ!!! :roll:

ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΜΕ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΘΕΛΩ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΕΝΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ(ΠΙΚΝΟΤΗΤΑ).

ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Κ'ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟΥ(ΜΟΝΟ ΣΕ 7 ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ).ΓΙΑ ΦΤΕΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Φίλε Σόλων σύντομα θα κάνουμε ένα τέστ για το νέο τεύχος για τάπα-διασπορέα -πιστόνι εκεί νομίζω θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Εγω να συμφωνησω οτι η συγκριση ενος μαγκνουμ φυσιγγιου με συμβατικα φυσιγγια ειναι λιγο παραπλανητικη.
Θα ηταν καλο να συγκρινουμε ομοια πραγματα , να γινουν δοκιμες με αλλες ταπες μαγκνουμ δηλαδη !! ;)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

admin έγραψε:Φίλε Σόλων σύντομα θα κάνουμε ένα τέστ για το νέο τεύχος για τάπα-διασπορέα -πιστόνι εκεί νομίζω θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα
Αααα ΤΕΛΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕ....ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ :P
ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ(10-15-20Μ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΗΓΕΝΕ ΕΛΑ ΣΤΑ 50Μ :D ,ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΙΜΑ ΣΚΑΓΙΩΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΧΑΛΑΡΑ :D

ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΑΓΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΓ0 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΙΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΤΕΡΩΤΑ(ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ,ΟΡΤΥΚΙ,ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ ΣΤΑ ΠΙΚΝΑ)
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΩΠΟΙΩ 8-9 ΣΤΟ ΦΤΕΡΩΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ,ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ Ν6 ΓΙΑ ΦΤΕΡΩΤΟ Η Ν3 ΓΙΑ ΛΑΓΟ, ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ? ΚΑΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΟΥΝ...ΜΑ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ Η Ο ΛΑΓΟΣ ΣΤΑ 35Μ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΟ Ν9 Η ΜΕ ΤΟ Ν6 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ?ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ Ν6 ΓΙΑ ΦΤΕΡΩΤΟ ΚΑΙ Ν3 ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΣΚΑΓΙΑ!!!ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ(Ν6 ΚΑΙ Ν3 ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ) ΣΤΑ 35Μ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ!!!

ΟΤΑΝ ΧΡΙΣΙΜΟΠΙΟΥΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΚΑΓΙΟΥ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ(ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥ-ΚΝΟ-ΤΗ-ΤΑ ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ Η Ο ΛΑΓΟΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ
ΗΜΙ-ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ!!!!

ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 22 Νοέμ 2012, 13:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Κατα την δική μου γνώμη δεν χρειαζόμαστε τα 40 γραμμάρια και τα 42 γαι τα θήράματα που έχουμε στην Κύπρο. Νομίζω ότι μας εμβολίασαν με το μικρόβιο ότι τα μεγάλα είναι και καλήτερα. Το μικρόβιο του εμπορίου μας κυρίεψε και μας αναγκάζουν να πληρώνουμε πολύ περισσότερα από αυτά που θα έπρεπε. Πότε θα το χωνέψουμε ότι τα θηράματα της Κύπρου θεωρούνται ΜΙΚΡΑ και στο τέλος της ημέρας έχουμε πολλά θηράματα τραυματισμένα επειδή νομιζουμε ότι όσπου τα βλέπουμε, μπορούμε και να τα πυροβολούμε.
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Αμμα δεν ειναι καλα τα σχολια για τη ΡΙΟ εν να του φτεξει το οπλο που δεν ειναι SKB :)
The best there is
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Anthimos έγραψε:Εγω να συμφωνησω οτι η συγκριση ενος μαγκνουμ φυσιγγιου με συμβατικα φυσιγγια ειναι λιγο παραπλανητικη.
Θα ηταν καλο να συγκρινουμε ομοια πραγματα , να γινουν δοκιμες με αλλες ταπες μαγκνουμ δηλαδη !! ;)
ΣΩΣΤΟΣ ;)
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

παντοσ φενετε οτι σε σχεσει με τα αλλα 2 φυσσιγγια ανιξεν α δλδ με ενα αυλο 18,5-18,6 μπορει να εχουμε καλιτερα αποτελεσματα οξα ενεσει σχεσει
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”