ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
tsitsios
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από tsitsios »

Ρε παιδιά φανήκαν πουθενά τσίκλες να ποσκολιστούμε? Τώρα που εμείναμε χωρίς σκύλο να μεν λαοννούμαστε πάνω στα λαονάρκα σαν την άδικη κατάρα? Οξα να το γυρίσουμε στο ψάρεμα τζιε κανί ?
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΦΙΛΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΕ ΤΖΙΚΛΑ......ΕΧΤΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ...ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΙ8ΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 8Α ΕΡ8ΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ....
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

πρόπερσι που "επιαμεν" εγώ "προσφερτικα" να σας πάρο όλους και μάλιστα να σας στήσω και σε πόστα καλά αλλα οι πιο πολλοί έπαιξαν πέλο και ούτε καν ήρταν εγώ είμαι πρόθυμος να το "ξανακανονισουμε" αλλα όχι τελευταίες πιο πριν για να παίξουμε και lies και να μην έχει ούτε τόσα χιονια και κακοκαιρίες
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Φετος ειμαι μεσα σε ετσι φαση ειδοποιηστε εγκαιρα
φερνω και τη ζιβανια και τα λουκανικα παει καλυτερα μες τα χιονια
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
tsitsios
Full Member

Δημοσίευση από tsitsios »

'' που τα μουναρα στα πουτταρα κ' εμεις καλως σας βρικαμε''
ρε παιδκια εχεται κατι συγκεκριμενο να εισηγηθητε ?
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

'petros' έγραψε:Φετος ειμαι μεσα σε ετσι φαση ειδοποιηστε εγκαιρα
φερνω και τη ζιβανια και τα λουκανικα παει καλυτερα μες τα χιονια
Μεσα κ εγω φερνω τα υπολοιπα ελιες τσακκιστες χαλουμι πιττες και το γκαζουι του καφε :D
dont shoot fast...shoot good
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

μεσα ζε εγω ρε ... εγω να βαλω τα καρβουνα, να τα αψω να τα σασω να στησω και οπλο 1 ωρα το προι να παιξω ασεν 1 για να βαλω πανω στην φωθκιαν να καψαλιζεται οσπου να στραφιτε γιατι κυνηγι ουλοι μαζι σιουρα εν θα καμεται ετσι καλητερα να μινω κατω να τρωω ζε τιποτε να βραζω θεμας πας την φωθκια :lol: ! αν μινει αλλο κανενας καλος στο ταβλι εν να ποσκολιστουμεν θεμας, αν μινουν αλλο 3ς παιζουμε ζε πιλοτα :lol: !!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

sotiris!129 έγραψε:μεσα ζε εγω ρε ... εγω να βαλω τα καρβουνα, να τα αψω να τα σασω να στησω και οπλο 1 ωρα το προι να παιξω ασεν 1 για να βαλω πανω στην φωθκιαν να καψαλιζεται οσπου να στραφιτε γιατι κυνηγι ουλοι μαζι σιουρα εν θα καμεται ετσι καλητερα να μινω κατω να τρωω ζε τιποτε να βραζω θεμας πας την φωθκια :lol: ! αν μινει αλλο κανενας καλος στο ταβλι εν να ποσκολιστουμεν θεμας, αν μινουν αλλο 3ς παιζουμε ζε πιλοτα :lol: !!!
a ρε σότο τσε εν ξέρεις για τι πράγμα μιλούμε οι πολλοί θέλει ας "ερτι" η μιση κύπρος όσο πιο πολλοί τόσο το καλύτερο καμια σχέση με τα αλλα κυνήγια που ξέρεις αλλα εν πειράζει εσύ έλα και mine στη σούβλα
EPANIEL POWER
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

APOLLON_1 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:μεσα ζε εγω ρε ... εγω να βαλω τα καρβουνα, να τα αψω να τα σασω να στησω και οπλο 1 ωρα το προι να παιξω ασεν 1 για να βαλω πανω στην φωθκιαν να καψαλιζεται οσπου να στραφιτε γιατι κυνηγι ουλοι μαζι σιουρα εν θα καμεται ετσι καλητερα να μινω κατω να τρωω ζε τιποτε να βραζω θεμας πας την φωθκια :lol: ! αν μινει αλλο κανενας καλος στο ταβλι εν να ποσκολιστουμεν θεμας, αν μινουν αλλο 3ς παιζουμε ζε πιλοτα :lol: !!!
a ρε σότο τσε εν ξέρεις για τι πράγμα μιλούμε οι πολλοί θέλει ας "ερτι" η μιση κύπρος όσο πιο πολλοί τόσο το καλύτερο καμια σχέση με τα αλλα κυνήγια που ξέρεις αλλα εν πειράζει εσύ έλα και mine στη σούβλα
Σουβλα??? οχι κοπελια τουτο τωρα το λαλειτε! αν εν σουβλα που εχεται σκοπο εγω εν ερκουμε!
τωρα αν φερετε λιιν τσαμαρελουαν , καμιαν λουνζουν, κανενα λουκανικουην, σε συνδιασμο καμια ζικλουα που να παιζουμεν ζε να ψινεται μονομιας, + κανενα χωρκατικον κρασουι πρεπει να ειμαι παλαβος να φκω μες τον ψοφο πας το βουνο για 2 ζικλες ζε με το μισο φορουμ γιρον μου :lol: !
ενο ζιαμε στην φωθκιαν τρωεις βραζεις και στες 2 ωρες που να ερτουν τα πρωτα 3 πλασματα κατω παιζεις ζε την πιλοτα σου :lol:
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

οι σούβλα εννοούσα την φούκου :lol: :lol: :lol: άσε να το κανονίσουμε και όσοι θέλουν ας ερτούν από λειπει λειπει και μοιρα του λαλει
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”