ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΛΑΓΟ

Απάντηση
VALENTINOS
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΛΑΓΟ

Δημοσίευση από VALENTINOS »

WAFFEN έγραψε:φιλε valentino ο φιλος μου αυτος πηγε με τοπακες κυνηγους και επαιξαν πανω απο 20 λαγους με το συγκεκριμενο φυσιγγιο.
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΣΥΡΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ 40 ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 20. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ. ΔΛΔ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ , ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ, ΛΑΚΤΙΣΜΑ, ΚΑΤΑΝΟΜΗ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Ε έτσι πές μου!!!
Φίλε δεν είναι όλο νίκελ...είναι επικάλυψη αυτό.
Απλά το νικελ προστατεύει το μόλυβδο και δεν οξυδώνεται.
Ο μόλυβδος μόλις παραχθεί έχει χρώμα ασημί όπως και το νίκελ γι'αυτό φαίνεται το ίδιο.
Μαυρίζει όταν έρθει σε επαφή με τον αέρα.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
VALENTINOS
Full Member

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΟΦΚΑ ΤΑ ΠΑΛΕ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑ. ΓΙΑΤΙ ? ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΚΩ ΔΛΔ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ? ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

vti-chris έγραψε:Ε έτσι πές μου!!!
Φίλε δεν είναι όλο νίκελ...είναι επικάλυψη αυτό.
Απλά το νικελ προστατεύει το μόλυβδο και δεν οξυδώνεται.
Ο μόλυβδος μόλις παραχθεί έχει χρώμα ασημί όπως και το νίκελ γι'αυτό φαίνεται το ίδιο.
Μαυρίζει όταν έρθει σε επαφή με τον αέρα.
Φιλε Ο σκοπος του νικελ δεν ειναι γαι να προστατευει απο την οξυδωση αλλα για να δειΝει μια εχτρα σκληροτητα στο σκαι και να μην παραμορφωνεται η σφαιρικοτητα του μεσα στη κανη αλλα και να μην χαλουν οι κατανομες λογο παραμορφωσεων. Ομως στα αρνητηκα οτι σε μεσαιες και μικρες αποστασεις μπορει νανδωσει διαμπερες τραυμα και οβερκιλλ. Το σκαγι το συνηθισμενο κατα την επαφη με το κρεας η κοκκαλο παραμορφωνεται πιο πολυ γιατι ειναι πιο μαλακο και καταστρεφει περισσοτεριυς ιστους ετσι το θηραμα καταβαλεται πιο ευκολα. Προσωπικα ειμαι επιφυλακτικος για την αποδωση των νικελ σκαγιων
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
VALENTINOS
Full Member

ΦΙΛΕ ΚΥΠΡΟ Ο ΠΑΡΕΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕΝ ΟΤΙ ΕΝ ΕΠΙΚΑΛΥΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΣΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΙΚΕΛ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ Μ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΒΔΙΝΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ ΔΕΝ ΟΞΥΔΩΘΗΚΕ Ο ΜΟΛΥΒΔΟΣ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΙΚΕΛ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΣΚΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

VALENTINOS έγραψε:ΦΙΛΕ ΚΥΠΡΟ Ο ΠΑΡΕΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕΝ ΟΤΙ ΕΝ ΕΠΙΚΑΛΥΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΣΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΙΚΕΛ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ Μ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΒΔΙΝΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ ΔΕΝ ΟΞΥΔΩΘΗΚΕ Ο ΜΟΛΥΒΔΟΣ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΙΚΕΛ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΣΚΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
+1
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Ok απολογουμαι δεν το διαβασα. Οντος ο μολυβδος οταν το κοψεις φεναιτε λαμπερο ασημι χρωμα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλε Βαλεντίνο οσο αφορά τα νικελ σκάγια η τα επινικελένα πρέπει να γνωρίζεις ότι σε σχέση με τα μολύβδινα εχουν αποδεδειγμένα λιγότερο δραστικό βεληνεκές , λιγότερη κρούση σε μεγάλες αποστάσεις (διατριτικότητα). Έχουν όμως καλύτερη κατανομή σε κοντινές και μεσαίες αποστάσεις. Αν εισαι οπαδός του νίκελ και κυνηγάς λαγό τότε σου συστήνω να χρησιμοποιήσεις σαν πρώτο φυσίγγιο με νίκελ σκαι και σαν δεύτερο ένα με μολύβδινα σκάγια για να έχεις καλύτερες πιθανότητες σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις οσο αφορά το σκότωμα, διάτρηση.
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

LEFKIOS έγραψε:Φίλε Βαλεντίνο οσο αφορά τα νικελ σκάγια η τα επινικελένα πρέπει να γνωρίζεις ότι σε σχέση με τα μολύβδινα εχουν αποδεδειγμένα λιγότερο δραστικό βεληνεκές , λιγότερη κρούση σε μεγάλες αποστάσεις (διατριτικότητα). Έχουν όμως καλύτερη κατανομή σε κοντινές και μεσαίες αποστάσεις. Αν εισαι οπαδός του νίκελ και κυνηγάς λαγό τότε σου συστήνω να χρησιμοποιήσεις σαν πρώτο φυσίγγιο με νίκελ σκαι και σαν δεύτερο ένα με μολύβδινα σκάγια για να έχεις καλύτερες πιθανότητες σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις οσο αφορά το σκότωμα, διάτρηση.
ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΕΥΚΙΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

φιλε Λευκιε, θα συμφωνησω με το Χαρη, τα επινικελωμενα και επιχαλκωμενα σκαια εχουν καλυτερη διατρηση σε μακρυνες αποστασεις γιατι δεν παραμορφονονται! τουλαχιστο ετσι ξερω μεχρι σημερα!! εσυ που δοκιμαζεις τοσα φυσιγγια πραγματι αλλα δειχνουν στη πραξη και υπερτερουν τα μολυβδινα στις μακρυνες αποστασεις στο θεμα διατρηση? :o :o
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ”