Την γνώμη σας παρακαλώ Κύριοι !

Απάντηση
old.Costis
Full Member
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 23 Οκτ 2012, 00:46

Την γνώμη σας παρακαλώ Κύριοι !

Δημοσίευση από old.Costis »

Γεια σας κοπέλια, το όνομα μου είναι Κώστας και θέλω την Βοήθιο σας για ένα θέμα που με απασχολεί. Θα αρχίσω τώρα τον χειμώνα και εγώ να ασχολούμαι με το κυνήγι αλλά αντιμετωπίζω ένα προβλήματα στο θέμα επιλογής του όπλου μου. Οπιον έμπυρο κυνηγό έχω ρωτήσεις και όπου έχω τρέξει να ρωτήσω οι απόψεις διστάντε για το τι όπλο θα μπορούσε να επιλέξει ένας νέος άπυρος κυνηγός για να αρχίσει και αυτός με την παρέα του το κυνήγι. Μάρκα με όνομα όχι πολύ ακριβό για το καλό όπλο δεν είναι στο όνομα, ιταλικά όχι ρώσικα Fullhouse στα Αγγλικά 30αρι για καρτέρι, 26αρι για όλα και πάει λέγοντας. Μετά οπού ζύγισα τα πράγματα κατέληξα στην απόφαση να αγοράσω ένα Marocchi Firs (http://www.marocchiarms.com/index.php?m ... duct_id=38) όμορφο όπλο και στα μέτρα μou ($) το πρόβλημα όμως είναι ότι είναι ultra light και είμαι σε αδιέξοδο ξανά γιατί διάφοροι φίλοι και μαστροι στο τσινι τρεξανα να μου πουνε πώς τα ελαφριά όπλα δεν αποδίδουν καλά ότι υπάρχει κίνδυνος έκρηξης της κανίς ότι θα μου δίνει πολύ recoil και θα το παίζω εναλλάξ 2 τσιπεθκιες 2 Panadol, και που ένα πιενω σπιτι ένα θέλω την επόμενη μέρα οδοντίατρο και ορθοπεδικό για το χέρι μ.
Η ερώτηση μου είναι… υπάρχει διάφορα σε ένα όπλο ultra light ή σχετικά ελαφρύ από ένα όπλο σχετικά βαρετό ‘h normal και αν ναι ποσό και που βλέπουμε αυτήν την διάφορα κύριος.
Ευχάριστο.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator
Δημοσιεύσεις: 2565
Εγγραφή: 05 Ιαν 2011, 11:17

Re: Την γνώμη σας παρακαλώ Κύριοι !

Δημοσίευση από Anthimos »

old.Costis έγραψε:Γεια σας κοπέλια, το όνομα μου είναι Κώστας και θέλω την Βοήθιο σας για ένα θέμα που με απασχολεί. Θα αρχίσω τώρα τον χειμώνα και εγώ να ασχολούμαι με το κυνήγι αλλά αντιμετωπίζω ένα προβλήματα στο θέμα επιλογής του όπλου μου. Οπιον έμπυρο κυνηγό έχω ρωτήσεις και όπου έχω τρέξει να ρωτήσω οι απόψεις διστάντε για το τι όπλο θα μπορούσε να επιλέξει ένας νέος άπυρος κυνηγός για να αρχίσει και αυτός με την παρέα του το κυνήγι. Μάρκα με όνομα όχι πολύ ακριβό για το καλό όπλο δεν είναι στο όνομα, ιταλικά όχι ρώσικα Fullhouse στα Αγγλικά 30αρι για καρτέρι, 26αρι για όλα και πάει λέγοντας. Μετά οπού ζύγισα τα πράγματα κατέληξα στην απόφαση να αγοράσω ένα Marocchi Firs (http://www.marocchiarms.com/index.php?m ... duct_id=38) όμορφο όπλο και στα μέτρα μou ($) το πρόβλημα όμως είναι ότι είναι ultra light και είμαι σε αδιέξοδο ξανά γιατί διάφοροι φίλοι και μαστροι στο τσινι τρεξανα να μου πουνε πώς τα ελαφριά όπλα δεν αποδίδουν καλά ότι υπάρχει κίνδυνος έκρηξης της κανίς ότι θα μου δίνει πολύ recoil και θα το παίζω εναλλάξ 2 τσιπεθκιες 2 Panadol, και που ένα πιενω σπιτι ένα θέλω την επόμενη μέρα οδοντίατρο και ορθοπεδικό για το χέρι μ.
Η ερώτηση μου είναι… υπάρχει διάφορα σε ένα όπλο ultra light ή σχετικά ελαφρύ από ένα όπλο σχετικά βαρετό ‘h normal και αν ναι ποσό και που βλέπουμε αυτήν την διάφορα κύριος.
Ευχάριστο.

Φιλε μου με τα καταλληλα φυσιγγια δεν θα εχεις κανενα προβλημα και μην προβληματιζεσε. Να έχεις υπομονη να ξεκινησεις με χαμηλα γραμμαρια φυσιγγια αναγνωρισμενης ποιοτητας που σου εισηγουνται γνωστοι και φίλοι και σιγα σιγα πιαννε κανενα φυσιγγιο πιο βαρετο σε γραμμαρια μεχρι ν ανακαλυψεις τα όρια σου όσον αφορα την σχεση γραμμαρια φυσιγγιου με λακτισμα.
Υπάρχει διαφορα ναι μεταξυ ενος ultra light και ενος "βαρετου" όπλου και η διαφορα αφορα το λάκτισμα σε ψηλα γραμμαρια . Αν επιλεξεις όμως συμβατικα , κυνηγετικα φυσιγγια 28 με 32 γραμμαρια και δεν θα καταλάβεις τίποτε και το κυνηγι σου θα το κανεις πιο "ξεκουραστα''
Μην σε παρασερνουν να παιζεις βαρετα φυσιγγια απλα επειδη παιζουν οι αλλοι και τους καμνουν . Βρες εσυ τα φυσιγγια που σου αρεσουν και εχουν αποτελεσματα με το οπλο σου
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
old.Costis
Full Member
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 23 Οκτ 2012, 00:46

Re: Την γνώμη σας παρακαλώ Κύριοι !

Δημοσίευση από old.Costis »

thx file
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”