Συντήρηση μπότας δερμάτινης για κυνήγι
-
- Full Member
Re: Συντήρηση μπότας δερμάτινης για κυνήγι
ρε παιδια αν ειναι για αρβηλα η απαντιση εινε μια λαδι της ελιας περνουμε ενα φρουτσι και λαδονουμε τα αρβηλα τα βαζουμε στον ηλιο για μια μερα οταν τα φορισης θα νομιζης οτι φορεις αθλητικα φιλικα liooyrris
Για υποδήματα των 50-200 ευρώ αν τα βάλεις στον ήλιο μας θα καταστραφούν οι γόμες και θα ξεκολλήσουνleoourris έγραψε:ρε παιδια αν ειναι για αρβηλα η απαντιση εινε μια λαδι της ελιας περνουμε ενα φρουτσι και λαδονουμε τα αρβηλα τα βαζουμε στον ηλιο για μια μερα οταν τα φορισης θα νομιζης οτι φορεις αθλητικα φιλικα liooyrris
ΜΗΝ τα βάζετε στον ήλιο θα συρρηκνώσετε και το δέρμα - θα γυρίσει όπως το τόξο
Για άρβυλα του στρατού ότι θέλετε κάνετε
Ακούω κόσμο που θέλει να μαλακώσει τις μπότες του να τις κάνει όπως το κουκκούλλι κτλ
Αν η μπότα σας είναι πολύ μαλακιά τότε δεν παρέχει καμία στηριξη στο πόδι/πέλμα/στράγαλο κτλ για σκοπούς κυνηγίου
ΔΕΝ είναι αθλητικό παπούτσι και ουδέποτε πρέπει να γίνει, εκτός αν βγαίνετε έξω από το αυτοκίνητο και απλώς στέκεστε κάπου

Για κυνήγι θέλετε στήριξη και σκληρή (όπου πρέπει) μπότα
Διαφορετικά αγοράστε αθλητικά παπούτσια
Τα hiking shoes/boots είναι ακόμα μία επιλογή για σας
Μην σας πουλάνε stalking boots για περπατητό κυνήγι διότι θα καταστρέψετε τα πόδια σας
-
- Full Member
Παιδια καπιος σκαρπαρης που ακομα ασχολριται λιγο και καμνει μονο δερματινα original δερμα ιπε μου το καλιτερο για το δερμα ειναι οι ενιδατικες κρεμες χεριων..εχω μποτες 4 χρονια και που εξεκολισαν γιατι ιχα τες πεταξουμενες μες τον ιλιο και εμιτσιαναν μου, εβαλε τες στα καλαποδια εμεγαλοσαν εκολισε μου τες εβαψε τες και εγιναν καινουριες
- kanaris
- Full Member
φιλε πε μας τον σκαρπαρη!beaglesRhunters έγραψε:Παιδια καπιος σκαρπαρης που ακομα ασχολριται λιγο και καμνει μονο δερματινα original δερμα ιπε μου το καλιτερο για το δερμα ειναι οι ενιδατικες κρεμες χεριων..εχω μποτες 4 χρονια και που εξεκολισαν γιατι ιχα τες πεταξουμενες μες τον ιλιο και εμιτσιαναν μου, εβαλε τες στα καλαποδια εμεγαλοσαν εκολισε μου τες εβαψε τες και εγιναν καινουριες
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
μπαινεις στη λεωφορο τσεριου στο στροβολο πριν απο τι λαικη τραπεζα που 8α ειναι στο αριστερο σου χερι ενα μπεις δεξια στα 60 μετρα αριστερα σου εν το μαχαζι..
μπορεις να πας και που τι λεοφορο στροβολου ενα μπεις απεναντι που την υπεραγορα ΔΗΜΟΣ και ενα το δεις δεξια γραφει MHNAS SHOES
μπορεις να πας και που τι λεοφορο στροβολου ενα μπεις απεναντι που την υπεραγορα ΔΗΜΟΣ και ενα το δεις δεξια γραφει MHNAS SHOES
- kanaris
- Full Member
οκ φιλε ευχαριστω!!beaglesRhunters έγραψε:μπαινεις στη λεωφορο τσεριου στο στροβολο πριν απο τι λαικη τραπεζα που 8α ειναι στο αριστερο σου χερι ενα μπεις δεξια στα 60 μετρα αριστερα σου εν το μαχαζι..
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!