Προκαταληψη η' Μανια

Απάντηση
istriano ®

Προκαταληψη η' Μανια

Δημοσίευση από istriano ® »

Ρε μανια που την εχουμε εμεις οι κυπραιοι με τα θυληκα σκυλια!!!!! Γιατι σονι και καλα ολοι θελουν θυληκα σκυλλακια; Οταν ομως ψαχνουν για αγορα ετοιμου δυνατου σκυλλου τοτε το 70% ζητα αρσενικο!!!!!!!!! Αν ηταν τροπος θα επρεπε να γεννιουντε θυληκα και στα 3 τους χρονια να μεταλλασσονται σε αρσενικα :D :D
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Προκαταληψη η' Μανια

Δημοσίευση από marinos.a »

φιλε νομίζω εχει να κανει με το γεγονός οτι εκπαιδεύοντας ενα θυλικο απο κουταβι θα δεις συνήθως ποιο νωρίς αποτελέσματα
Si vis pacem, para bellum
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Συμφωνω, ομως σε βαθος χρονου τα πραγματα αλλαζουν νομιζω.
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

χωρις να γνωριζω σιγουρα επειδη εν εχω δικους μου σκυλλους , και απο οτι εχω ακουσει οτι τα αρσενικα εν πιο ξεροκεφαλα που τα θυληκα... εν ξερω ομως κατα ποσο ισχυει τουτο.... βαση ομως με τα λεγομενα του μαρινου μπορει ? σιγουρα καποιος θα γνωριζει να μας πει....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Όντως έτσι ειναι και κατα την δική μου άποψη, τα θηλυκά λόγο της πρόωρης ωρίμανσης τους, ειναι πιο εύκολα στην εκπαίδευση και τα αποτελεσματα θα φανούν πολυ πιο νωρίς.
Όταν όμως το αρσενικό ωριμάσει και έχοντας και την ίδια εκπαίδευση με το θηλυκό, οι δυνατότητες του θα ειναι πολυ περισσότερες.
Το αρσενικό χριαζεται απλα υπομονή.
stakis
Full Member

Δημοσίευση από stakis »

Συμφωνω με τον ΑΝΤΡΕΑ78 γιατι ειναι ο κανονας. Σαν κανονας ομως εχει και τις εξαιρεσεις του. Εκεινο που ενας νεος ιδιοκτητης θα πρεπει να λαβει σοβαρα υποψιν του, ιδιαιτερα αν προκειται να εχει μονο ενα σκυλι, ειναι το προβλημα που παρουσιαζουν οι θηλυκιες με τον οιστρο τους. Τι γινεται αν συμβει κατα την εναρξη της κυνηγετικης περιοδου? Ουσιαστικα θα χασει 6-7 εξορμησεις χωρις σκυλο.
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

stakis έγραψε:Συμφωνω με τον ΑΝΤΡΕΑ78 γιατι ειναι ο κανονας. Σαν κανονας ομως εχει και τις εξαιρεσεις του. Εκεινο που ενας νεος ιδιοκτητης θα πρεπει να λαβει σοβαρα υποψιν του, ιδιαιτερα αν προκειται να εχει μονο ενα σκυλι, ειναι το προβλημα που παρουσιαζουν οι θηλυκιες με τον οιστρο τους. Τι γινεται αν συμβει κατα την εναρξη της κυνηγετικης περιοδου? Ουσιαστικα θα χασει 6-7 εξορμησεις χωρις σκυλο.

Συμφωνώ με τους τελευταίους δύο προλαλήσαντες.
Να προσθέσω ακόμη ότι τα θηλυκά έχουν και προβλήματα συμπεριφοράς αρκετά κοινή και ανάλογη των γυναικών.

Ζηλεύουν, θέλουν σημασία, θέλουν να έχουν τα φώτα πάνω τους κλπ.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

τελικα ? τι εν πιο καλο ? μια γυναικα ή μια θυληκια σκυλλα ? :lol: :lol:
πειτε μας και μας τους πιο μικρους και ελευθερους τι εν πιο καλο..... :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

Artemis G. έγραψε:τελικα ? τι εν πιο καλο ? μια γυναικα ή μια θυληκια σκυλλα ? :lol: :lol:
πειτε μας και μας τους πιο μικρους και ελευθερους τι εν πιο καλο..... :lol:
θυληκια σκυλλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

κατεμενα ολα αυτα ειναι ιστοριες και προκαταληψεις!
ολοι οι σκυλοι αναλογα με την ρατσα τους και τον ιδιοκτητη τους (για να εχουν μια σωστη εκπαιδευση)θελουν τον αναλογο χρονο για να κυνηγισουν!
εχω δει brack στον 1 χρονο ζωης του να εχει βγαλει αρκετους λαγους και να εχει πιασει μαλιστα και μερικους μεσα στην κουτση τους!
ο ιδιοκτητης του που κυνηγαμε μαζι μερικες φορες ειχε γεννα στην ιδια ηλικια με τον δικο μου και με βοηθησε στην εκπαιδευση του σκυλου μου γιατι ημουν αχαπαρος δεν ειχα ιδεα αφου ηταν ο πρωτος μου σκυλος, με επερνε μαζι του εκπαυδευτικα κτλ κτλ και η βοηθεια του εδοσε καρπους αφου στον πρωτο χρονο ζωης του σκυλου μου ειχα δει απο αυτον 3-4 λαους στα εκπαιδευτηκα πρην απο το κυνηγι και του ειχα παιξει 2 λαους στο κυνηγι!
αν τον εκπαιδευα εγω μονος μου χωρις την βοηθεια αυτου του αθρωπου το πιο πυθανον ακομα και τωρα που ειναι σχεδον 4 χρονον να μην κυνηγουσε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”